2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim oğlum da hapşuruyordu dalanda ben hep azıcık koydum o yüzden. Şimdi unibaby ne güzel hiç kokmuyor beyazları da daha temiz yıkıyor farkettim

Ben de gece ateşlenince altına ince bi tayt ince bi çorap giydirdim üstüne de askılı zıbın üstüne pijaması var. Şimdi mesela elliyorum vücuduna sıcacık elleri ayakları da sıcak. Ama psikolojik olarak üşüyor gibi geliyo çok inçe üstü 2 kattan az hiç giydirmedim.

Dün akşam görümceme gittik, sinirden patladım. 3 aylık bebek oturtulur mu kızlar ya görümcemin eşi öyle tuttu tabi ben hemen uyardım. Mutfağa gidip geldim görümcem kalın koltuk kırlentine kafasını koymuş oğlumun omurga nasıl eğri duruyordu onu da uyarmak zorunda kaldım. Ama 3 aydır her seferinde söylemek zorunda kalıyorum . Hayır kaynanam da 2 çocuk büyütmüş demiyor kızım daha ince bı yastığa koyalım. Güya 15 Nisan da işe başlayınca kaynanam bakacak içim hiç rahat olmuyor . Eşime dedim bı an önce büyüse de otursa falan . Yani birazcık dikkat etmek zor mu anlamıyorum .

Bizimki de 10’da uyuyor 8’de uyanıyor canm. Ama ben 2 hafta sonra işe başlayacağım. Sabah 7’de evden çıkıp anneanneye götürmemiz lazım. Uyurken nasıl giydirip götüreceğiz bilmiyorum
Evet aynen 10 da uyudugu icin gec uyaniyor. 9 da uyutmaya calis erken uyanacaktir. Ogretmen misin buarada ben de ogretmenim uc haftadir raporluyum raporun bitmesine bir hafta kaldi. Kizim tam 3 aylik olmus olacak. Tekrar alabilirsem bir aylik daha rapor almaya calisacagim sonra 20 gun tek hekim raporu almaya calisacagim. Bakalim hazirana kadar direnecegim. Her sey bebisler icin birakacak hic kkimsem yok cunku

dediklerine hepsine katılıyorum canım. bizde aynı durumdaydık artık eşime alıştırdım bizr uyuyor artık =) 23 derece bile sıcak gelir bana. evime gelen üşür zaten =) ama terlik hırka felan isteyene veririm veya beni tanıyan ona göre gelir evime =) biz soğukta büyüdük kreşlerde büyüdük ve kış dahi olsa pencere açık veya serin olurdu odamız. zaten açık hava da uyuyan bebeklerin beyni daha iyi çalışırmış çünkü oksijen gittiği için. uyurkene gelişimleri de devam etmekte oluyor çünkü bu da önemli!

Maşallah güzel ayarlamışsınız. Nasıl çektiniz? Bizimki hala 12 de yatıyor.

Merhaba ben de öğretmenim. Dediğiniz gibi Haziran’a kadar direnip dönemi kapatmak istiyorum. Ancak 40 günden fazla tek hekim raporu alamıyoruz değil mi heyet almamız lazım?

Çıktı canım çok ağladı da gece boyu ateşini ölçtüm. Uykusuzluktan başım ağrıyor.. ben burda nasıl bir hastane bulacağım hiç bilmiyorum
Internetten baktn mi cnm ben internetten bakip ole gittim bende bilmyrdm cnm ole rahat blrsn hastane . Kuzum ya cani nasl yanms syy bende yandm korkyrm nasl atlatck benm kizda

Sizlere yine kullanmış olduğum ve çok memnun kaldığım .. markasına ait D3 vitamini çok başarılı bir ürünü.
sitesini takipte kalın çocuklar için yeni ürünler çıkacakmış fiyat olarak da uygun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizimde 1 ay oldu sunnet ilk basta gercekten kotu gorunuyor bide kucucuk oluyo :) allah allah cok mu kesti dr. Demistim :) 1 haftaya daha iyi olur 1 aya tam duzelir bize istediginiz zaman banyo yaptirin dedi dr. Hicbir uyarida bulunmadi verdigi kremi bolca surduk halada suruyorum.
Kızlar koton Kidsten kimler alışveriş yaptı ? Bedenleri nasıl aldınız. Bu aylarda giyeceğini 6-9 ay alayım diyorum bilemedim
Ben hep aliyorum suan 3 6 ay aliyorum 6 9 u belki bahara giyer

Istersen az camasirla bi dene canım küçülecek mı diye. 40 derecede kaka lekesi çıkmıyo:)
Kaka lekesini beyaz sabunla citileyip at makineye lekeden eser kalmaz ben hep 30 da yikarim leke kalmiyor

2.ay aşısı yapıldı bugun takip ediyorum şimidlik ateşi yok çok şükür ateş çıkarsa ne zman çıkar sürekli ateşini ölçeyim mi bugun kızlar
Hep takip et canım çıkmaya başlarsa ince giydir dvam ederse de ilacını verirsin. aşı ateşi hastalık ateşi gibi inatçı değil korkma belkide çıkmayabilir bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…