- 16 Aralık 2016
- 3.592
- 3.910
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.521
Ayy inşallah çıkmaz çok panik biriyim başından ayrılmıyorum.Hep takip et canım çıkmaya başlarsa ince giydir dvam ederse de ilacını verirsin. aşı ateşi hastalık ateşi gibi inatçı değil korkma belkide çıkmayabilir bile
Öyle kendini kasma canım bende iki hafta öncesinde başlamıştım evham yapmaya şükür atlatık önemli olan sakin olman sakin ol yeter ateşi çıksa üstünü çıkart baktın yükseldi ateş düşürücü ver. Bir yeri şişse buz koy. Senin eşin evde yardım eder sana ben tek atlatıysam sen hayli hayli atlatırsın.. ya kızım ilk kez bu kadar çok ağladı kıyamam ona ama sağlığı için mecbur katlanacağız. Ama dün eşim gitti oyun halısı aldı onunla çok oynadı.. bu arada Buğlem ile ecrin arasında bir gün varInternetten baktn mi cnm ben internetten bakip ole gittim bende bilmyrdm cnm ole rahat blrsn hastane . Kuzum ya cani nasl yanms syy bende yandm korkyrm nasl atlatck benm kizda
Öğretmen değilim canm. Özel bir şirkette çalışıyorum. Benim rapor alma yada ücretsiz izin kullanma şansım yok. 16 haftanın bitiminde başlıyorum işe ne yazık ki. İşe başladığımda kızım 3 ay 3 haftalık olacak.Evet aynen 10 da uyudugu icin gec uyaniyor. 9 da uyutmaya calis erken uyanacaktir. Ogretmen misin buarada ben de ogretmenim uc haftadir raporluyum raporun bitmesine bir hafta kaldi. Kizim tam 3 aylik olmus olacak. Tekrar alabilirsem bir aylik daha rapor almaya calisacagim sonra 20 gun tek hekim raporu almaya calisacagim. Bakalim hazirana kadar direnecegim. Her sey bebisler icin birakacak hic kkimsem yok cunku
Benim kız biraz ufak olduğu için 6-9 anca olur benimkine. Ve zaten kotonun kalıbı baya büyük. Henüz gelmedi canm ama bugün verilmiş kargoya. Aldıklarımı henüz deneyemem çünkü dediğim gibi büyükler:)Yaz için 9-12 aldım canım. Ürünlerin geldi mi oldu mu bebişe
Reklam yapmaya mı geldiniz:)Sizlere yine kullanmış olduğum ve çok memnun kaldığım .. markasına ait D3 vitamini çok başarılı bir ürünü.
sitesini takipte kalın çocuklar için yeni ürünler çıkacakmış fiyat olarak da uygun :)
Ah bu hemşireler ahhhHep panik halindeyim ateşi çıkıcak diye
Hemşire 37.5 görünce calpol ver dedi bize de
Hemen dayıyolar ilacı.bazıları hele gelmeden ver diyo. Yazık günah şimdiden çok ilaca boğmak istemiyorum ben. Gece boyu hiç bişeyi yoktu sadece çok huzursuzdu bir an bile kucağımdan indiremedim.tam artık bu saatten sonra bişey olmaz diye rahatlamıştım son bi daha ölçeyim dedim 37.8 di bir anda çıkmış yani 1 saat bile olmamıştı 36.6 ydı birden fırladı hemen üstünü soydum askılı zıbını kaldı tek altını değiştirdim. Yattığı yerdeki battaniyeleri değiştirdim ısınmış teninden tekrar ölçtüm 37 ydi sonra bş daha ölçtüm 36,5 çıktı bi daha da hiç çıkmadıHep panik halindeyim ateşi çıkıcak diye
Hemşire 37.5 görünce calpol ver dedi bize de
3 lü aşımı yapıldı2.ay aşısı yapıldı bugun takip ediyorum şimidlik ateşi yok çok şükür ateş çıkarsa ne zman çıkar sürekli ateşini ölçeyim mi bugun kızlar
Ay bana da öyle geldi okuyunca :)))Reklam yapmaya mı geldiniz:)
Şikayet ettim :)Ay bana da öyle geldi okuyunca :)))
Sen beni bi görseydin yemeği bile eşime yaptırdım ben salondan sesleniyorum tarif ediyorum o yapıyo :) durup durup ateşini ölçtüm sürekli ama çok şükür atlattıkAyy inşallah çıkmaz çok panik biriyim başından ayrılmıyorum.
2 kat var şuan üzerinde uyuyo ince battaniye örttüm üstüne evde 23 derece
İyi yapmışsınŞikayet ettim :)
2 kat derken bi zıbın bide pijama mı yoksa 2 uzun kolluysa fazla benceAyy inşallah çıkmaz çok panik biriyim başından ayrılmıyorum.
2 kat var şuan üzerinde uyuyo ince battaniye örttüm üstüne evde 23 derece
Ben de öyle yapıyorum bişeyi kaka olduysa hemen kurumadan beyaz sabunla çitiliyorum daha o an çıkıyo bazenBizimde 1 ay oldu sunnet ilk basta gercekten kotu gorunuyor bide kucucuk oluyo :) allah allah cok mu kesti dr. Demistim :) 1 haftaya daha iyi olur 1 aya tam duzelir bize istediginiz zaman banyo yaptirin dedi dr. Hicbir uyarida bulunmadi verdigi kremi bolca surduk halada suruyorum.
Ben hep aliyorum suan 3 6 ay aliyorum 6 9 u belki bahara giyer
Kaka lekesini beyaz sabunla citileyip at makineye lekeden eser kalmaz ben hep 30 da yikarim leke kalmiyor
Bebeğinin boyu kilosu nasıl canımBen hep aliyorum suan 3 6 ay aliyorum 6 9 u belki bahara giyer
Beyaz sabunla çitileyip bide suda bırakıyorum bende neden etkili olmuyo sabun mu fark ediyo ya yada öncesinde baby me leke çıkarıcı sıkıyorum işe yaramıyo yaramadığı gibi galiba beyaz sabunun etkisinide götürüyoBen de öyle yapıyorum bişeyi kaka olduysa hemen kurumadan beyaz sabunla çitiliyorum daha o an çıkıyo bazen
Saat başı aletle ölç, arada elinle dudağınla kontrol et canım. Ateşi çıkarsa üstünü biraz incelt düşmezse ilacı verir beklersin ilaca rağmen düşmezse soyarsın canım2.ay aşısı yapıldı bugun takip ediyorum şimidlik ateşi yok çok şükür ateş çıkarsa ne zman çıkar sürekli ateşini ölçeyim mi bugun kızlar
İlk 24 saat önemli canım. Her fırsatta kontrol et umarım çıkmaz.2.ay aşısı yapıldı bugun takip ediyorum şimidlik ateşi yok çok şükür ateş çıkarsa ne zman çıkar sürekli ateşini ölçeyim mi bugun kızlar
Ben uc hekim 1 ay aldim yani heyet. Heyet raporunda sinir yok diye biliyorum. Tek hekim de soyle oluyor 20 gun ayni tek hekimden alabiliyorsun en fazla toplam 40 gun tek hekim alabilirsin. İnsallah 1 ay daha heyet alirim ve sonra tek hekimlere gecebilirim. Ben dogum oncesi tum izinlerimi kullandigim icin izinlerim coktan bitti yaniMerhaba ben de öğretmenim. Dediğiniz gibi Haziran’a kadar direnip dönemi kapatmak istiyorum. Ancak 40 günden fazla tek hekim raporu alamıyoruz değil mi heyet almamız lazım?
Canım bizde bugün yaptırdık aşıyı ben ilk çocuğumda da hep gitmeden 1 çay kaşığı calpol verirdim bunda da öyle yaptım hem ağrısını da alır huysuzlanmaz diye ve hiç sorun yaşamadım o yüzden tabi benim gibi yapmak zorunda değil kimse ama ne ilaçlar içirmek zorunda kalıyoruz bi çay kaşığından bişey olmaz diye düşünüyorum illa ateşi çıkmayada bilir yani arada bakıyorum ben de inş kolay atlatırlar sağlıcakla kalsın bebişler2.ay aşısı yapıldı bugun takip ediyorum şimidlik ateşi yok çok şükür ateş çıkarsa ne zman çıkar sürekli ateşini ölçeyim mi bugun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?