2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok canım vitaleye gidemedim dr izinliymiş bugün haftaya ona gidicem onların cihazları daha iyi ve daha net duyarım inşallah.

D vitamini Benim de 12 idi (alt sinir 30 ken). Hemen igne takviyesine basladim 45 gun sonra tekrar olcturdugumde 22 idi yine igneden devam ediyorum. Ayni zamanda b12 de dusukmus onu da dolduruyoruz. Gunes masum degil ciddi yaslandiriyor diye yazin hep golgelerde gezdim gunese cikmamaya calistim kisin bile gunes kremini yuzume boca ederdim.

Benkm de D vitaminim 5 cikti cok dusuk yani ama benim tahlil kagidimda alt sinir 11 yaziyor

Peki kızlar bu göğüs hassasiyeti mutlaka tüm gebeliklerde görülür mü? Benim ne adet dönemindede olmazdi hiç. Acaba anormal bir durum mu şimdi bu
benim kızıma hamileyken uçları iğne gibi batardı resmen ama bunda sadece göğüslerde biraz dolgunluk var hassasiyet yok..her hamilelik aynı değil

Benkm de D vitaminim 5 cikti cok dusuk yani ama benim tahlil kagidimda alt sinir 11 yaziyor
Alt sinir her labaratuvarin referans degerinde farklilik gosterebilir. Birimi ug/ l olarak geciyor.

Bana kalsa hic olcturmezdim. Ben iki ay once diyetisyenle calismaya basladim gebelik oncesi o 3 kilo fazlalik gitsin yag oranim dussun, gebelikte de devam edeyim hatta yediklerim bana degil bebege yarasin diye. Baya iyi oldu. Dun de ogrenir ogrenmez diyetisyenimi aradim haber verdim. Bu beslenme programima bir aksilik olmadigi surece devam edebilirmisim

Sorma bende senn gibi toplyrm yemek yapcm Anca bu saate kalyr kendme gelmm Zaman alyr biz bu gidişle hamilelikte baya zorlanrz benm bulşk maknemde yok uprşyrm elde yıkamaklar zamanımı altr daha zor yani anlıcan
Hadi yaa kuzum, inşallah en kısa zamanda alabilirsiniz, bulaşık makinesi çok önemli, biz de ev kurmadan önce yoktu elimde yıkardım kışın donardı ellerim,

Hadi yaa kuzum, inşallah en kısa zamanda alabilirsiniz, bulaşık makinesi çok önemli, biz de ev kurmadan önce yoktu elimde yıkardım kışın donardı ellerim,
İşte cnm eşim alcak diyor ilerde zaten yapamcksn yorlcksn cnm zamanımı alyr mutfk anca olsa daha rahat olur tabiki sende benm gibi yaşamşsn anlarsn cnm işte biraz zaman geçsn alcam inş sonra rahatlarm:)

Slm kizlar beta hcg transferin 9.gunu 51
10.gunu 75
12.gunu 152
16.gun 587 cikti sizce nasil
Degerlerin guzel artmis.hayirli olsun

ah simdi bu yaziyi gorunce daha cok darlandim canim.yazliklari cikarip kisliklari kaldiricaz.bahar temizligi yapilacak.heryer heryerde.ve ben basimi yastiktan kaldiramiyorum.bebeklerimiz saglikli olsuolsunda hepsi zamanla olur ama gordukcede icim sıkiliyor

Aynen kuzum onlar iyi olsun gerisi hallolur, yavaş yavaş yaparsın.

Insan ister istemez evham yapıyormuş meğer cok teşekkür ederim canım salı günü doktor danışıp başka bir folik asit isteyeceğim bu az kaldı zaten

Vay be bu site olması kimse bizleri bu konuda uyarmayacak :/ teşekkür ederim canım..

Selam kızlar pek aktif olamıyorum uyuklamaktan herkes benle dalga geçiyor doğururken de uyuyacaksın diye gündüz uyumazsam gece de 9 da yatmazsam gözümü açamıyorum sabahları diş fırçalayınca midem bulaniyor bir de bulaşık yıkarken oluyor inşallah artmaz raporluyum bu hafta baya dinlendim ama dün oğlumu avmye gotureyim dedim 4 saat falan gezindim kasik ağrısından uyuyamadım gece

çok gezmeye gelmiyor bu dönemde hemen kasık ağrısı yapıyor benim de öyle

Benimde sürüntü şeklinde oldu progestan kullanıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…