2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben çok kabızlık çekiyorum günlerdir. Doktor Duphalac diye bi ilaç verdi. Kullanan var mı? Faydası oluyo mu ya ? Sabahları ılık su ve bal dedi ona başlıcam da bi kere çıksam iyi olcak ilaç fayda eder mi ?

Kızlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 2 tane embriyo transferim oldu. 3 Nisan transferim oldu ben 13 Nisa’n hamile olduğumu öğrendim. İkiz olma ihtimali var. Persembe günü tek keseyi gördük pazartesi tekrar gidicez. Yalnız progesteron değerim ilk teste önce 8 ikinci teste 7 çıktı. Düşük riskim var sürekli yatıyorum Protestan iğne yapıyorum hergün. Kızlar benim bugün kasıklarımda sürekli bir batma hissi var sizde de oluyor mu böyle seyler? Çok korkuyorum bişey olacak mı diye ? Birde kalp atışını ne zaman duyarım ?

Kalp atışı için bende çok meraktayım canım ama kasık ağrısı bendede ara ara oluyor okadar halsizimki mahalledeki markete bakkala giymek iki kap yemek yapmak dünyanın en büyük işi sanki az biraz yorulsam hemen kasıklarım ağrıyor

Aynen olabilir herzamanki gibi sabırsızlık etmemeye çalışıyorum ama çok heycanlandım
benim ikinci çocuk olacak ama ilk gibi heyecanlı ve endiseliyim..idrar testinde çıkarsa kanda belli olana kadar eşime söylemeyecektim hatta söylerken şöyle yaparım böyle yaparım diye plan yapıyordum ki heyecandan testte çıkar çıkmaz söylediydim

Senin kaç tane var , zaten çok seviyorum deli oluyorum ama bu öksürük beni şüphelendirdi, vitamin aldık bugün kedimize , tüt dökülmesi için de iyiymiş , veterinerimiz önerdi , inş sağlıkla atlatırız gebeliğimizi

Canım meyve ye armut elma ye erik çıktı bak süper bagirsak çalıştırıyor salatalık. Duphalac ben bebegime kullanıyorum o da etkili ama meyve kadar değil

Seni Cok iyi anliyorum
Biz de kan vermeye birlikte gittik bana bir numara vermislerdi internetten bakanilirsiniz diye. Ekrana bile birlikte baktik

Yorgunluk ve uyku hali bende de çok var arkadaşlar. Saat akşam 10 da uyumam lazım esnerken gozumden yaslar akıyor.

Gündüzleri de öğle uykusu yapmam lazım.

Arkadaşlar benim doktorum gezeceksen yarım saati geçmesin diye uyardı.

Ilk üç ay riskli dönem lütfen bol bol dinlenin. Ev işi de bitmez gezme de bitmez.
Her zaman hamile kalmak zor.
Lütfen dikkat edin. Kimse bebeginizden daha önemli olmasın.
Ben yatılı misafir agirladim onlar varken bile yorgunum deyip erkenden yattım uyudum.
Allah korusun bir sey olsa kimse bizim kadar üzülmez

Canım meyve ye armut elma ye erik çıktı bak süper bagirsak çalıştırıyor salatalık. Duphalac ben bebegime kullanıyorum o da etkili ama meyve kadar değil
Aynen meyve çok tuketiyorum da armutta alayim yarın bari. Erik zaten hergun. Ama bu ara kabizim. Zaten çok ilaca alışmak istemiyorum. Akşamdan suya ceviz koymak kabiza mi iyi geliyodu.

Yanında yardım eden biri Yok mu canım sana ? Ben hep uzanıyorumKasıklarım çekiliyor batıyor gibi oluyor. Tüp bebek olunca o kadar zor süreçten sonra insan daha cok evham yapıyor İnşallah bişey yoktur

Ben varım canım leke ve kanamam oldu 7 hafta kalp sesini duysuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…