- 20 Mart 2009
- 424
- 114
- 303
- 45
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.181
Aynen olabilir herzamanki gibi sabırsızlık etmemeye çalışıyorum ama çok heycanlandımhayırlı olsun büyük gelmiştir resim boyutlandirabilirsin
Kalp atışı için bende çok meraktayım canım ama kasık ağrısı bendede ara ara oluyor okadar halsizimki mahalledeki markete bakkala giymek iki kap yemek yapmak dünyanın en büyük işi sanki az biraz yorulsam hemen kasıklarım ağrıyorKızlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 2 tane embriyo transferim oldu. 3 Nisan transferim oldu ben 13 Nisa’n hamile olduğumu öğrendim. İkiz olma ihtimali var. Persembe günü tek keseyi gördük pazartesi tekrar gidicez. Yalnız progesteron değerim ilk teste önce 8 ikinci teste 7 çıktı. Düşük riskim var sürekli yatıyorum Protestan iğne yapıyorum hergün. Kızlar benim bugün kasıklarımda sürekli bir batma hissi var sizde de oluyor mu böyle seyler? Çok korkuyorum bişey olacak mı diye ? Birde kalp atışını ne zaman duyarım ?
Henüz duymadım hatta daha gitmedik doktora çarşamba gideceğim inşallah.bakalım haber veririm.şuan daha 5 inci haftasına yeni girdikBat 15mart olan arkadaşlar kalp atışı duydunuz mu????
benim ikinci çocuk olacak ama ilk gibi heyecanlı ve endiseliyim..idrar testinde çıkarsa kanda belli olana kadar eşime söylemeyecektim hatta söylerken şöyle yaparım böyle yaparım diye plan yapıyordum ki heyecandan testte çıkar çıkmaz söylediydimAynen olabilir herzamanki gibi sabırsızlık etmemeye çalışıyorum ama çok heycanlandım
Senin kaç tane var , zaten çok seviyorum deli oluyorum ama bu öksürük beni şüphelendirdi, vitamin aldık bugün kedimize , tüt dökülmesi için de iyiymiş , veterinerimiz önerdi , inş sağlıkla atlatırız gebeliğimiziO da evlar sayılır başkasına verip psikolojisi ile oynamayın tavuklu mama vermeyin her gün günde bir yumurta verin tüyleri düzene girer tüy dökme mevsimindeler benim kedilerimde öyle sadece dışkısına karışmayın yeterli onların tüyü ile halı tüyü arasında hiç fark yok kaldı ki kedilerin daha temiz tüyleri
Karındna mı gördünüzTamam canim ben de onu diyorum diger cocuklarimizin dinledik sonucta kotu birsry olmadi zma bunu dinleyemedim ama cok net gorduk kalp atisini
inşallah sağlık bi evladın olur canım.Slm herkeze bende hamile gibiyim foto ekliycektim ama başarılı olamadım . byndan önce iki düşük yaptım inş bu sefer sefer sağlıklı bir çocuk dünyaya getire bilirim
Canım meyve ye armut elma ye erik çıktı bak süper bagirsak çalıştırıyor salatalık. Duphalac ben bebegime kullanıyorum o da etkili ama meyve kadar değilKızlar ben çok kabızlık çekiyorum günlerdir. Doktor Duphalac diye bi ilaç verdi. Kullanan var mı? Faydası oluyo mu ya ? Sabahları ılık su ve bal dedi ona başlıcam da bi kere çıksam iyi olcak ilaç fayda eder mi ?
Seni Cok iyi anliyorumbenim ikinci çocuk olacak ama ilk gibi heyecanlı ve endiseliyim..idrar testinde çıkarsa kanda belli olana kadar eşime söylemeyecektim hatta söylerken şöyle yaparım böyle yaparım diye plan yapıyordum ki heyecandan testte çıkar çıkmaz söylediydim
İnşallah canım bende perşembe günü gideceğim.Yok canım vitaleye gidemedim dr izinliymiş bugün haftaya ona gidicem onların cihazları daha iyi ve daha net duyarım inşallah.
Aynen meyve çok tuketiyorum da armutta alayim yarın bari. Erik zaten hergun. Ama bu ara kabizim. Zaten çok ilaca alışmak istemiyorum. Akşamdan suya ceviz koymak kabiza mi iyi geliyodu.Canım meyve ye armut elma ye erik çıktı bak süper bagirsak çalıştırıyor salatalık. Duphalac ben bebegime kullanıyorum o da etkili ama meyve kadar değil
Yanında yardım eden biri Yok mu canım sana ? Ben hep uzanıyorumKasıklarım çekiliyor batıyor gibi oluyor. Tüp bebek olunca o kadar zor süreçten sonra insan daha cok evham yapıyor İnşallah bişey yokturKalp atışı için bende çok meraktayım canım ama kasık ağrısı bendede ara ara oluyor okadar halsizimki mahalledeki markete bakkala giymek iki kap yemek yapmak dünyanın en büyük işi sanki az biraz yorulsam hemen kasıklarım ağrıyor
Ben varım canım leke ve kanamam oldu 7 hafta kalp sesini duysukArkadaşlar merhaba. Gectigimiz Salı günü 2 kese gorduk çok şükür. Bu sali tekrar kontrole gidicez doktora. Arada bazen lekelenmelerim oluyor. Bu normal mi? Bide bu sekilde lekelenmesi olup da kalp atışını duyanlar paylasabilirler mi. Bugün 41.gunum.
Evet karindan gordukKarındna mı gördünüz
Suya falan koyma canım kır ye cevizi.Aynen meyve çok tuketiyorum da armutta alayim yarın bari. Erik zaten hergun. Ama bu ara kabizim. Zaten çok ilaca alışmak istemiyorum. Akşamdan suya ceviz koymak kabiza mi iyi geliyodu.
Tamam canım öyle yapayım çok sagolSuya falan koyma canım kır ye cevizi.
Uzak durman gerekenler
Patates muz nar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?