2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bursa da kızlar bizde buluşma düzenleye biliriz havalar güzel oldugun da
Ozgebalaban11 ve Lalekiran bursadan sadece sizi biliyorum başka arkadaşlarda varsa buluşur tanışırız bizde
Ebruli vardı ama tam adını bilmiyorum o yüzden etiketleyemedim. Olur tabiki ben çok isterim

36.4 ateşi canım ilk defa bugun eldivsnsiz duruyo oglum o yuzden buz gibi oldu galiba
Bende çıkardım eldivenleri bir haftadır tanısın ellerini diye yavaş yavaş ağzıma götürüyor ama daha uzanması bişeylere yok tabiki emzirirken falan göğsümü tutuyor dokunuyor hoşuma gidiyor benimde ilk çıkarınca soğuk oluyor elleri ama sonra vücut sıcaklığına dönüyor merak etme hep eldivenli durduğundan oluyordu sanırım

Benimde gögsümü tuttu emzirince çok heyecanlandım çok güzel bir duygu sabırsız heyecanlı olunca da hemen herşeyi tutsun istiyorum 2 aylık cocuk :)))

Kızlar yeni takıntım da mamasandalyesi oldu şimdi de buna taktım İstanbul’daki bütün mağazaları arıcam ödeme yapsam kargo yaparmısınız diye

Hay allah iyiliğini versin tek kaş olsun kıldan tüyden özgüven eksikliğide neymiş canım sen önce at kafandan bu düşünceni ki çocukta etkilenmesin kaşların herkesten daha belirgin daha güzel olacak genç kız olduğunda ondan böyle falan dersin yada başka şeyler türetirsin ama bence hiç üzülecek bişey değil ne varmış onda saçında başında teninde bi lekeydi daha kötü bişeyler yok ya şükür

Kızlar yeni takıntım da mamasandalyesi oldu şimdi de buna taktım İstanbul’daki bütün mağazaları arıcam ödeme yapsam kargo yaparmısınız diye
İstanbul’da kalmış mi canım bende bakıcım e bebeğe ama bu soğukta çıkılır mı diye düşünüyorum bir de üzerine misafirim gelecek

Benimde gögsümü tuttu emzirince çok heyecanlandım çok güzel bir duygu sabırsız heyecanlı olunca da hemen herşeyi tutsun istiyorum 2 aylık cocuk :)))
Aynen bende herşeyi sallıyorum tutsun diye ama bilinçsiz olarak anca eline verince tutuyor :)) bide şu uykumuz düzene girseydi sağlık ocağındaki ebeler büyük ihtimal kolik dedi zinconun damlasını veriyorum 2 gündür ama hiç bir fark yok çocuk kurulu saat gibi yarım saat uyusun pırt gözler fal taşı gibi sonrası çığlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…