2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim oglumda gündüz çok az uyuyo 1 saatş bulmuyo uyuması ama çok şükür grce uyuyo sadece 2 defa emzirmeye uyanıyorum sabah 9 dedin mi uyanıyo hemen
inşallah sizinde düzene girer bebekler aglayınca huzursuz olunca hiçbirşey yapılmıyor su içmeye bile fırsat olmuyo benim oglumuda kucaga çok alıştırdılar eşimin ailesi sürekli aglıyo kucak istiyo nasıl unutturucam hiç bilmiyorum.

Ay canim yanlış anlama güldüm yaa :)) bizde de kulak problemi var. Eşimin ailesinin belki hepsi kepçe kulaktır. En düzgün eşimde bile biraz var :) hep dua ettim normal olsun diye. Doğdu ablama sordum dedi arkaya tam yapışık oh dedim :) şu aralar yavaş yavaş açılmaya başladı. Git gide kepçeleşiyor. Allah büyük sıkıntılar vermesin insan neyi sevmese o geliyor başına

3 Aydan sonra artık unutturursun oyalayacak şeyler bulursun anlar ozaman oyuncaklar vs

Sana tavsiyede bulunayım benim bi bebeklik fotolarım var bildiğin kulaklarım çanak anten kepçelikte nirvanayım yani annemde bildiğin bantla bantlamış üstüne şapka takmış ve şuan kulaklarım gayet normal :) deneyebilirsin. Benim oğlanında kafası yamuk hala düzelmedi yastıklar bandanalar aldım ama yok nafile bende bu yamuk kafaya taktım

Canım dikkat ediyorum her seferinde düzeltiyorum beresini takıyorum. Bandı yapıştırdım eşimle tartıştık oğlanın kulağı ağrıyor diyor :)))) umarım düzelir sizinde yamuk kafa zamanla düzeliyor canım yarın bir gün rahat ettiği pozisyonda yatmaya yan dönmeye başlarsa düzelir

Aman o zaman canın sağolsun. Tek eksiğin bu olsun boşver zaten yazgeliyor yıkamak daha kolay olur senin içinde.

Ayy çok alemsin canim. Nasıl yatıyor senin oğlan? Benimki hep sirt üstü eller yanlarda. Yan sevmiyor pek. Ama kafa sivri gibi biraz. Sapka bere hayatta tutmuyor kafasında durdurmuyor. Zaten sirf kafasi buyuk diye sezeryan yapti doktorum. Büyüyünce düzelir sanırım. Sağlık olsun diyorum .

kizla r sac boyası sute gecer mi saçımı boyatsam
Geçmez canim. Tecrubeyle ve doktor izniyle sabit. Açtırma yapacaksan Oryal sıkıntı ama. Onu tavsiye etmem. Ve mümkünse maske tak, çok soluma boyayı. Imkanin varsa da tabiki de bitkisel boya tercih etmelisin.Ve iyice durulattir. Gerekirse 2 tur yikat kulaklarında ensende diplerinde kalmasin kalıntı cunku kokusu siniyor.

Eki Görüntüle 2238560 Sıvı satılan aptamilin rengi açık kahve gibimi oluyor bi denemek istiyorum rengi bi değişik geldi

Yaaa sıvısı da mi var mis? Nasıl kullanıyorsun onu? Isıtarak mi?
Fotoda rengi çok koyu çıkmış sanırım bukadar koyu değil ama evet normal mamadan biraz daha köyü renkte.
Ben ılık suda çok az bekletiyorum öyle kullanıyorum. Mamayı direk ısıtmıyorum. Evde hep bulunduruyorum dışarı gezmeye çıkınca bunu almak daha kolay. Oturduğumuz cafe restaurant gibi yerlerden sıcak su istiyorum ilitiyorum içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…