- 16 Aralık 2016
- 3.590
- 3.908
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.841
Benim oglumda gündüz çok az uyuyo 1 saatş bulmuyo uyuması ama çok şükür grce uyuyo sadece 2 defa emzirmeye uyanıyorum sabah 9 dedin mi uyanıyo hemenAynen bende herşeyi sallıyorum tutsun diye ama bilinçsiz olarak anca eline verince tutuyor :)) bide şu uykumuz düzene girseydi sağlık ocağındaki ebeler büyük ihtimal kolik dedi zinconun damlasını veriyorum 2 gündür ama hiç bir fark yok çocuk kurulu saat gibi yarım saat uyusun pırt gözler fal taşı gibi sonrası çığlık
Ay canim yanlış anlama güldüm yaa :)) bizde de kulak problemi var. Eşimin ailesinin belki hepsi kepçe kulaktır. En düzgün eşimde bile biraz var :) hep dua ettim normal olsun diye. Doğdu ablama sordum dedi arkaya tam yapışık oh dedim :) şu aralar yavaş yavaş açılmaya başladı. Git gide kepçeleşiyor. Allah büyük sıkıntılar vermesin insan neyi sevmese o geliyor başınaKızlar aklıma takılan bisey var. Benim babam tarafı tek kaşlı, öyle olduğundan biz üç kardeşte öyle doğmuşuz. Şimdi büyük ihtimal kızım da aynı olacaküzülüyorum çünkü tek kaşlı olmak benim ozguvenimi hep yerle bir ederdi. Annemde aldirtmazdi. Babamın tek kaş olması çok hoşuna gider ve çok memnundu bizim öyle olmamızdan sizin böyle bi durumunuz veya cevrenizde böyle olan birisi var mı?
3 Aydan sonra artık unutturursun oyalayacak şeyler bulursun anlar ozaman oyuncaklar vsBenim oglumda gündüz çok az uyuyo 1 saatş bulmuyo uyuması ama çok şükür grce uyuyo sadece 2 defa emzirmeye uyanıyorum sabah 9 dedin mi uyanıyo hemen
inşallah sizinde düzene girer bebekler aglayınca huzursuz olunca hiçbirşey yapılmıyor su içmeye bile fırsat olmuyo benim oglumuda kucaga çok alıştırdılar eşimin ailesi sürekli aglıyo kucak istiyo nasıl unutturucam hiç bilmiyorum.
Sana tavsiyede bulunayım benim bi bebeklik fotolarım var bildiğin kulaklarım çanak anten kepçelikte nirvanayım yani annemde bildiğin bantla bantlamış üstüne şapka takmış ve şuan kulaklarım gayet normal :) deneyebilirsin. Benim oğlanında kafası yamuk hala düzelmedi yastıklar bandanalar aldım ama yok nafile bende bu yamuk kafaya taktımAy canim yanlış anlama güldüm yaa :)) bizde de kulak problemi var. Eşimin ailesinin belki hepsi kepçe kulaktır. En düzgün eşimde bile biraz var :) hep dua ettim normal olsun diye. Doğdu ablama sordum dedi arkaya tam yapışık oh dedim :) şu aralar yavaş yavaş açılmaya başladı. Git gide kepçeleşiyor. Allah büyük sıkıntılar vermesin insan neyi sevmese o geliyor başına
Canım dikkat ediyorum her seferinde düzeltiyorum beresini takıyorum. Bandı yapıştırdım eşimle tartıştık oğlanın kulağı ağrıyor diyor :)))) umarım düzelir sizinde yamuk kafa zamanla düzeliyor canım yarın bir gün rahat ettiği pozisyonda yatmaya yan dönmeye başlarsa düzelirSana tavsiyede bulunayım benim bi bebeklik fotolarım var bildiğin kulaklarım çanak anten kepçelikte nirvanayım yani annemde bildiğin bantla bantlamış üstüne şapka takmış ve şuan kulaklarım gayet normal :) deneyebilirsin. Benim oğlanında kafası yamuk hala düzelmedi yastıklar bandanalar aldım ama yok nafile bende bu yamuk kafaya taktım
Ben yıldırımdayım davutdede de. Amelie görüklede ebruli nerde bilmiyorumBursanın neresindesin canım
Ben hamitlerde oturuyordum emege taşınıyoruz
@amelie01 yanlış hatırlamıyorsam ihsaniyede oturuyodu
Ortak biryerde buluşurz
Ben boyattım doktor boyat ama boyadığın gün saçına bi bone örtü falan tak kimyasal kokusu gitmiş olsun 1 gün dedikizla r sac boyası sute gecer mi saçımı boyatsam
Aman o zaman canın sağolsun. Tek eksiğin bu olsun boşver zaten yazgeliyor yıkamak daha kolay olur senin içinde.Banyoda olsaydı daha kolay olurdu benim evimin hiç bir yerinde sürekli kurulu vaziyette kalacağı bi alan yok malesef çok küçük evim.yatak odamın mobilyasını bile sığsın diye özel yaptırmıştık
Ben rotayida diğerleriyle beraber yaptırdım.Kizlar aklima ne takildi subatta 3lu asi olduk ya martta da rota yaptirinca arada 1 ay olucak subat 28 cekiyo bunu dikkate alicaz demi. 7subat asiydi rota 10 yada 11 mart olmali degil mi sizler nasil hesapladiniz.
Amin :) Maşallah ultrasondan belliymiş sizin de :))Doktorum kontrole gittiğimizde hep çok hareketli bir kız derdibizimkininde yüzü tombik Allah bağışlasın
Ayy çok alemsin canim. Nasıl yatıyor senin oğlan? Benimki hep sirt üstü eller yanlarda. Yan sevmiyor pek. Ama kafa sivri gibi biraz. Sapka bere hayatta tutmuyor kafasında durdurmuyor. Zaten sirf kafasi buyuk diye sezeryan yapti doktorum. Büyüyünce düzelir sanırım. Sağlık olsun diyorum .Sana tavsiyede bulunayım benim bi bebeklik fotolarım var bildiğin kulaklarım çanak anten kepçelikte nirvanayım yani annemde bildiğin bantla bantlamış üstüne şapka takmış ve şuan kulaklarım gayet normal :) deneyebilirsin. Benim oğlanında kafası yamuk hala düzelmedi yastıklar bandanalar aldım ama yok nafile bende bu yamuk kafaya taktım
Geçmez canim. Tecrubeyle ve doktor izniyle sabit. Açtırma yapacaksan Oryal sıkıntı ama. Onu tavsiye etmem. Ve mümkünse maske tak, çok soluma boyayı. Imkanin varsa da tabiki de bitkisel boya tercih etmelisin.Ve iyice durulattir. Gerekirse 2 tur yikat kulaklarında ensende diplerinde kalmasin kalıntı cunku kokusu siniyor.kizla r sac boyası sute gecer mi saçımı boyatsam
Ben yıldırımdayım davutdede de. Amelie görüklede ebruli nerde bilmiyorum
Yaaa sıvısı da mi var mis? Nasıl kullanıyorsun onu? Isıtarak mi?Eki Görüntüle 2238560 Sıvı satılan aptamilin rengi açık kahve gibimi oluyor bi denemek istiyorum rengi bi değişik geldi
Daha önce hiç mama vermedim oda ısısındaydı gerek var mıki ısıtmayaYaaa sıvısı da mi var mis? Nasıl kullanıyorsun onu? Isıtarak mi?
Eki Görüntüle 2238560 Sıvı satılan aptamilin rengi açık kahve gibimi oluyor bi denemek istiyorum rengi bi değişik geldi
Fotoda rengi çok koyu çıkmış sanırım bukadar koyu değil ama evet normal mamadan biraz daha köyü renkte.Yaaa sıvısı da mi var mis? Nasıl kullanıyorsun onu? Isıtarak mi?
Sen tuzlanın neresindensin canim
Ankara’da ki arkadaşlar buluşma düzenleyelim demişlerdi biz de İstanbul’daki arkadaşlarla düzenlesek mi diye bahsi geçti canım .. sen İstanbul’un neresinde oturuyorsun cankm
Fotoda rengi çok koyu çıkmış sanırım bukadar koyu değil ama evet normal mamadan biraz daha köyü renkte.
Ben ılık suda çok az bekletiyorum öyle kullanıyorum. Mamayı direk ısıtmıyorum. Evde hep bulunduruyorum dışarı gezmeye çıkınca bunu almak daha kolay. Oturduğumuz cafe restaurant gibi yerlerden sıcak su istiyorum ilitiyorum içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?