2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben normalde çok mama vermrfigimicin sividindan haberim yoktu cnm. Bir bakayım.

Daha önce hiç mama vermedim oda ısısındaydı gerek var mıki ısıtmaya
Canım oda isidindaysa ısıtmaya gerek olacağını sanmiyorum. Bende çok mama vermiyorum ama kutu toz aptamil kullanıyorum. Onu da sicak hazırlayıp biberonu suyun içinde soğutarak yada ılıtarak veriyorum.toz mama dayanma sur3si 1 saat . Sonrasında bakteri üretiyor. Sivo mamayı bilmiyorum

Hep sol tarafına yatıyor ailecek yapmadığımız kalmadı inat düz kafa yastığı vs şapkalar bandanalar benimkide tutmuyor alnına bişey deydimi nefes alamayacağını sanıyor falan sol taraf düz kafası sivri kızlar beyenmiycek düz yat diyorum dinlemiyor beni sıpa:)) seninkisi normal canım doktor sırtüstü kafası düz olarak yatmalarını öneriyormuş öyle demişti bana

Benimde gögsümü tuttu emzirince çok heyecanlandım çok güzel bir duygu sabırsız heyecanlı olunca da hemen herşeyi tutsun istiyorum 2 aylık cocuk :)))
Benimki dogaldan beri gogsumle oynuyo emeeken :) kendi cikarip sıkıyo bazen :) tırnakları acitsada çok güzel bisey :) bn hiç eldiven giydirmedim :)

Tabii canım o konuda haklisin şükrediyorum ama ben çok ağlardım annemler aldırmazdı, okuldakiler tek kaş diye dalga geçerdi. Hiç evden çıkmazdım. benim yaşadıklarımı yaşamasın. Kendine gelir gelmez alırım ama küçükken acır alamam galiba. Içime iyice işlemiş galiba ondan biraz büyütüyorum

Emzirirken savaş yapıyoruz sanki emerken debelenip duruyor ağlıyor bu ne ya var mı böyle olan hoplatarak emziriyorum

Bizde aynı durumdayız . Tok desem tok değil az bısey emdi kustu ustunu degistirdim bidaha emmiyor . Genelde hep böyle acıktıgında bile sinirden almıyor memeyi

Haklisin kuzum :) ben sarı saçlı beyaz tenli uzun kirpikli bi bebek hayal ederim sonrada sacmalama bizden öyle bi bebek olur mu derdim. Biliyo musun tam da öyle bi bebek oldu. Tek aklıma takılan kaşları. Allahım dert vermesin çok şükür sağlıkları yerinde ama psikolojik olarak düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…