- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.861
Ben normalde çok mama vermrfigimicin sividindan haberim yoktu cnm. Bir bakayım.Fotoda rengi çok koyu çıkmış sanırım bukadar koyu değil ama evet normal mamadan biraz daha köyü renkte.
Ben ılık suda çok az bekletiyorum öyle kullanıyorum. Mamayı direk ısıtmıyorum. Evde hep bulunduruyorum dışarı gezmeye çıkınca bunu almak daha kolay. Oturduğumuz cafe restaurant gibi yerlerden sıcak su istiyorum ilitiyorum içinde.
Ev için değil ama dışarda guzel kullanımı kolay. Geçen jokerde 5 kusur liraydı ordan aldım. 200ml miktarı açılınca 24 saat içinde bitmesi lazım.Ben normalde çok mama vermrfigimicin sividindan haberim yoktu cnm. Bir bakayım.
Canım oda isidindaysa ısıtmaya gerek olacağını sanmiyorum. Bende çok mama vermiyorum ama kutu toz aptamil kullanıyorum. Onu da sicak hazırlayıp biberonu suyun içinde soğutarak yada ılıtarak veriyorum.toz mama dayanma sur3si 1 saat . Sonrasında bakteri üretiyor. Sivo mamayı bilmiyorumDaha önce hiç mama vermedim oda ısısındaydı gerek var mıki ısıtmaya
Süpermiş bulundurayım o zaman mutlaka çantada. Son kullanan tarihi uzundur dimi açanın açmadığım sürece?Ev için değil ama dışarda guzel kullanımı kolay. Geçen jokerde 5 kusur liraydı ordan aldım. 200ml miktarı açılınca 24 saat içinde bitmesi lazım.
Bayağı uzun 2023 diyorSüpermiş bulundurayım o zaman mutlaka çantada. Son kullanan tarihi uzundur dimi açanın açmadığım sürece?
Bayağı uzun 2023 diyor
benim kız biberonu bilmiyor bi deneyim dedim emmiyor beni ya çıldırcamKoyu renk, toz olanlar anne sütü renginde oluyor. Benim kiz icmedi bu sıvı olanı.
benim kız biberonu bilmiyor bi deneyim dedim emmiyor beni ya çıldırcam
Hep sol tarafına yatıyor ailecek yapmadığımız kalmadı inat düz kafa yastığı vs şapkalar bandanalar benimkide tutmuyor alnına bişey deydimi nefes alamayacağını sanıyor falan sol taraf düz kafası sivri kızlar beyenmiycek düz yat diyorum dinlemiyor beni sıpa:)) seninkisi normal canım doktor sırtüstü kafası düz olarak yatmalarını öneriyormuş öyle demişti banaAyy çok alemsin canim. Nasıl yatıyor senin oğlan? Benimki hep sirt üstü eller yanlarda. Yan sevmiyor pek. Ama kafa sivri gibi biraz. Sapka bere hayatta tutmuyor kafasında durdurmuyor. Zaten sirf kafasi buyuk diye sezeryan yapti doktorum. Büyüyünce düzelir sanırım. Sağlık olsun diyorum .
Beni de beni de sürekli kulağımda bebek ağlama sesiBenim de farkli değil canım bu gaz bitirdi bizi.
Aydınlı tarafındayım canım sen de mi Tuzla da oturuyorsun neredesinSen tuzlanın neresindensin canim
Neredeyse farklı şehirlerdeymişiz :) toplaşırız inşallah havalar güzelleşimceAnammm baya uzakmışsın ama olsun bi ayarla bakalım herkes bir yerde toplanırız
Hic sanmiyorum kuşumİnşallah buradan sanada buluşacak arkadaş çıkar canım
Benimki dogaldan beri gogsumle oynuyo emeeken :) kendi cikarip sıkıyo bazen :) tırnakları acitsada çok güzel bisey :) bn hiç eldiven giydirmedim :)Benimde gögsümü tuttu emzirince çok heyecanlandım çok güzel bir duygu sabırsız heyecanlı olunca da hemen herşeyi tutsun istiyorum 2 aylık cocuk :)))
Tabii canım o konuda haklisin şükrediyorum ama ben çok ağlardımHay allah iyiliğini versin tek kaş olsun kıldan tüyden özgüven eksikliğide neymiş canım sen önce at kafandan bu düşünceni ki çocukta etkilenmesin kaşların herkesten daha belirgin daha güzel olacak genç kız olduğunda ondan böyle falan dersin yada başka şeyler türetirsin ama bence hiç üzülecek bişey değil ne varmış onda saçında başında teninde bi lekeydi daha kötü bişeyler yok ya şükür
Kuzum öyle de meme reddi olur mu kiHepsi var hiç bitmiyor zaten ya
Emzirirken savaş yapıyoruz sanki emerken debelenip duruyor ağlıyor bu ne ya var mı böyle olan hoplatarak emziriyorum
Haklisin kuzum :) ben sarı saçlı beyaz tenli uzun kirpikli bi bebek hayal ederim sonrada sacmalama bizden öyle bi bebek olur mu derdim. Biliyo musun tam da öyle bi bebek oldu. Tek aklıma takılan kaşları. Allahım dert vermesin çok şükür sağlıkları yerinde ama psikolojik olarak düşünüyorum.Ay canim yanlış anlama güldüm yaa :)) bizde de kulak problemi var. Eşimin ailesinin belki hepsi kepçe kulaktır. En düzgün eşimde bile biraz var :) hep dua ettim normal olsun diye. Doğdu ablama sordum dedi arkaya tam yapışık oh dedim :) şu aralar yavaş yavaş açılmaya başladı. Git gide kepçeleşiyor. Allah büyük sıkıntılar vermesin insan neyi sevmese o geliyor başına
Uyurken zorla emzirdim şimdi hep böyle yaKuzum öyle de meme reddi olur mu kisakinleşince ver bence, tabii sakinlesirse bn öyle olunca kaldırıp çıkarana, sakinlesen kadar uğraşıp sonra veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?