2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sarışın senin bebeğin tek kaş olur muki sarışınlarda olmaz bence belki eşinin tarafına çekmiştir canım

Nedir güzellik? Bize dayatılan sekilcilik mi yoksa saf temiz yavrularımızın gözlerinde ki ışık mi? Neden zayıf,uzun boylu, sarışın yada kaşları alınmış olalım. Güzellik güzel bakan söz, ağızdan çıkan iki kelime kalbi ısıtan bir dokunuş. Biz burda kıl tüy yüzünden çocuklarımızı eksik,yetersiz görürsek onlara bunu verir hissettirirsek kolu bacağı olmayan, olupta yürüyemeyen, gözü görmeyen kulağı duymayan çocuklarımız ne yapacak? Onlar dört duvar içinde mi büyümek zorunda?
Unutmayalım ki çocuklarla dalga geçen çocukları da biz yetiştiriyoruz. Farklılıkları ile mutlu özgüveni yuksek bireyler yetiştirmek bizin elimizde .
Ve ben çocukların kendi istekleri dışında yapılan bedensel değişimlere karşıyım buna kulak deldirmekte dâhil. Kendi aklı ersin istesin ondan sonra. Büyüsün ister kaşını aldırsın ister saçını kazıtsın.
Neyse uzun oldu ama benim düşüncelerim böyle. Öperim hepinizi

Kızlar mama sandalyesini aldım :)))) tam 36 tane mağaza aradım 36. Mağazayı ikna edebildim :) siz burada olmadan ödeme kabul edemiyoruz diyolar. İstanbul arnavutköy şubesi sağolsunlar çok yardımcı oldular bkmexpress ile aldın bana ayıracaklar istanbula giden bi tanıdığımıza aldırcam çok mutluyum :)

Elleri soğuk oluyor ama olsun üşümezler öyle öyle dünyayı tanıyacaklar. Ben 1 Aydan fazladır takmıyorum. Ellerini çok emiyordu hiç de engellemedim çünkü çok sağlıklıymış. Şimdide yavaş yavaş ellerini izlemeye oyun halısındaki figürlere vurmaya başladı. Hala çoğunlukla yumuk ama :))

Amannnn begenmesin zaten kizlar brn paylasamam balimi. Cadi kaynana olucam sanirim ben. Csnim düzelir dert etme. Ciddi saglik problemi olmasin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…