- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.901
yapmamisti cnm bezi kuruydu acinca attirdiHemen yapar cnm engel degil sunnet cis yapmasına
Hayirli olsun cnm kolay atlatirsiniz sizdeyapmamisti cnm bezi kuruydu acinca attirdi)
evet cnm sen
Bende ellerini yalamasını çok isterim ama yalamıyo daha bugun çıkardık eldivenleri beni elini agzına götürüyorum ama yalamıyo :))yalar heralde zamanlaElleri soğuk oluyor ama olsun üşümezler öyle öyle dünyayı tanıyacaklar. Ben 1 Aydan fazladır takmıyorum. Ellerini çok emiyordu hiç de engellemedim çünkü çok sağlıklıymış. Şimdide yavaş yavaş ellerini izlemeye oyun halısındaki figürlere vurmaya başladı. Hala çoğunlukla yumuk ama :))
Şoktaki değil canım e bebekteki joie ninkine yetişememiştim ama aldım istanbulda bi mağazadanA101 şok internetten satıyor cnm, şok magazadan alma imkanı da var.
E ebruebrulii
Ben de pazartesi geliyorum ailemin yanına, istanbuldayım normaldeevet cnm sen
Canım güncelleme yapınca hata vermiyo. Bende iki kere hata vermişti uygulama. Güncelledim düzeldi. Bi de öyle dene istersen
Kızlar bütün gün güne gitmiştim netten alamadım eşime mağazalara bakmasını söyledim bulamamış. Sonra da nette de tükendi zaten.Stokta yok diyor canım belki mağazadan bulursun kapışa gitmiştir
Canım 8-9 liraydı galibaŞortlara bayıldımmmmm :) fiyatları neydi canım
Alamadım canımAlabildin mi canım ve hangi şehirdesiniz istanbulda izmirde Ankara’da var bursada yok
Ben doktora danışarak boyattım. Ombre bile attırdım :)kizla r sac boyası sute gecer mi saçımı boyatsam
Diş için çok erken değil mi canım? Tam bilmiyorum ama en erken 4.ayda çıkıyor diye biliyorum.Kızlar bebeklerin diş çıkarırkenki ateşi ilaçsız üzerini soyunca düşen bi ateş mi oluyo? Dün ve bugün bebeğimin ateşi çıkar gibi oldu üzerini incelttim düştü bi kaç gündür salyasıda akıyodu diş olabilirmi?kalın giydirmekten diye düşündüğüm için doktora gitmedim düşünce
Salya bizde de var dr. Dis icin erken 6 aydan once pek olmaz dedi.Kızlar bebeklerin diş çıkarırkenki ateşi ilaçsız üzerini soyunca düşen bi ateş mi oluyo? Dün ve bugün bebeğimin ateşi çıkar gibi oldu üzerini incelttim düştü bi kaç gündür salyasıda akıyodu diş olabilirmi?kalın giydirmekten diye düşündüğüm için doktora gitmedim düşünce
Ya kasım ya aralık annelerinde 2,5 aylıkken bebeği diş çıkaran vardı yazmıştı şimdi hatırlamıyorum arkadaşıDiş için çok erken değil mi canım? Tam bilmiyorum ama en erken 4.ayda çıkıyor diye biliyorum.
Canım babamın sülalesi hep sarışın renkli gözlü, çoğu tek kaş. Şimdiden öyle olacak gibi belli tüylerSarışın senin bebeğin tek kaş olur muki sarışınlarda olmaz bence belki eşinin tarafına çekmiştir canım
Ne güzel tuttuğunu kopariyosun helâl sana :) ben çoktan 5. De pes ederdimKızlar mama sandalyesini aldım :)))) tam 36 tane mağaza aradım 36. Mağazayı ikna edebildim :) siz burada olmadan ödeme kabul edemiyoruz diyolar. İstanbul arnavutköy şubesi sağolsunlar çok yardımcı oldular bkmexpress ile aldın bana ayıracaklar istanbula giden bi tanıdığımıza aldırcam çok mutluyum :)
Emzirirken savaş yapıyoruz sanki emerken debelenip duruyor ağlıyor bu ne ya var mı böyle olan hoplatarak emziriyorum
Dediklerinin hepsi var gerilip duruyor bacağının birini havaya kaldırıyor bideEmerken dururdu sevinirdim simdi tam bir savaş hali, koltuğun üstünde zıplamaktan bir gün yaylar kaba etime saplanmazsa iyidir. Uykuya gecerken emziriyorum uyku gelince zaten ağlıyor tam kabus. Mamayi da ayni şekil vermeye calisiyorum. Uyanikken beslenmiyor. Nereye kadar gider böyle hic bilmiyorum. Senin kız da memede yay gibi geriyor mu kendini?
Kizlar Kac dakika emziriyorsunuz? 5 dk yeterliyse zorlamayayım onu da kendimi de. 3 aylik olacagiz bir kac gün sonra.
Önümüzdeki ay çok istiyorum. Ailem bursada. Bir ayağım hep orda benim. Ama merkezde yakın kolay bir yerler olsun. Tabi güzel havayı da yakalamak lazım ki minnoslar üşümesin. Ayyy çok güzel olacakE ebruebruliiLalekiran Ezmu0810 kızlar flower84nely Bursa’ya geldiğinde haber verir bi görüşme ayarlarız o zaman. Yaza doğru gelme durumun olcak mı canım bursaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?