2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende ellerini yalamasını çok isterim ama yalamıyo daha bugun çıkardık eldivenleri beni elini agzına götürüyorum ama yalamıyo :))yalar heralde zamanla

Canım güncelleme yapınca hata vermiyo. Bende iki kere hata vermişti uygulama. Güncelledim düzeldi. Bi de öyle dene istersen

Stokta yok diyor canım belki mağazadan bulursun kapışa gitmiştir
Kızlar bütün gün güne gitmiştim netten alamadım eşime mağazalara bakmasını söyledim bulamamış. Sonra da nette de tükendi zaten.

Şortlara bayıldımmmmm :) fiyatları neydi canım
Canım 8-9 liraydı galiba

Alabildin mi canım ve hangi şehirdesiniz istanbulda izmirde Ankara’da var bursada yok
Alamadım canım

kizla r sac boyası sute gecer mi saçımı boyatsam
Ben doktora danışarak boyattım. Ombre bile attırdım :)

Kızlar bebeklerin diş çıkarırkenki ateşi ilaçsız üzerini soyunca düşen bi ateş mi oluyo? Dün ve bugün bebeğimin ateşi çıkar gibi oldu üzerini incelttim düştü bi kaç gündür salyasıda akıyodu diş olabilirmi?kalın giydirmekten diye düşündüğüm için doktora gitmedim düşünce

Diş için çok erken değil mi canım? Tam bilmiyorum ama en erken 4.ayda çıkıyor diye biliyorum.

Şöyle bir tablo vardı diş için

Eklentiler

• 3C5D96AD-4A84-4BEB-8971-467268C42979.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 55
Salya bizde de var dr. Dis icin erken 6 aydan once pek olmaz dedi.

Diş için çok erken değil mi canım? Tam bilmiyorum ama en erken 4.ayda çıkıyor diye biliyorum.
Ya kasım ya aralık annelerinde 2,5 aylıkken bebeği diş çıkaran vardı yazmıştı şimdi hatırlamıyorum arkadaşı sherin .neyi var anlamadım düştü ateşi yine 38e kdr çıkmıyo Ama hafif ateşlenip sonra düştü

Ne güzel tuttuğunu kopariyosun helâl sana :) ben çoktan 5. De pes ederdim

Emzirirken savaş yapıyoruz sanki emerken debelenip duruyor ağlıyor bu ne ya var mı böyle olan hoplatarak emziriyorum

Emerken dururdu sevinirdim simdi tam bir savaş hali, koltuğun üstünde zıplamaktan bir gün yaylar kaba etime saplanmazsa iyidir. Uykuya gecerken emziriyorum uyku gelince zaten ağlıyor tam kabus. Mamayi da ayni şekil vermeye calisiyorum. Uyanikken beslenmiyor. Nereye kadar gider böyle hic bilmiyorum. Senin kız da memede yay gibi geriyor mu kendini?

Kizlar Kac dakika emziriyorsunuz? 5 dk yeterliyse zorlamayayım onu da kendimi de. 3 aylik olacagiz bir kac gün sonra.

Dediklerinin hepsi var gerilip duruyor bacağının birini havaya kaldırıyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…