- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.921
Gaz yapiyo kuşum. Benimkide bazen öyle. Sallaya sallaya, poposuna vura vura emziriyom o zaman.Emerken dururdu sevinirdim simdi tam bir savaş hali, koltuğun üstünde zıplamaktan bir gün yaylar kaba etime saplanmazsa iyidir. Uykuya gecerken emziriyorum uyku gelince zaten ağlıyor tam kabus. Mamayi da ayni şekil vermeye calisiyorum. Uyanikken beslenmiyor. Nereye kadar gider böyle hic bilmiyorum. Senin kız da memede yay gibi geriyor mu kendini?
Kizlar Kac dakika emziriyorsunuz? 5 dk yeterliyse zorlamayayım onu da kendimi de. 3 aylik olacagiz bir kac gün sonra.
Ben aldım canım mama sandalyesini :)))Kızlar bütün gün güne gitmiştim netten alamadım eşime mağazalara bakmasını söyledim bulamamış. Sonra da nette de tükendi zaten.
Canım 8-9 liraydı galiba
Alamadım canım
Ben doktora danışarak boyattım. Ombre bile attırdım :)
Yavrum birşeyi istiyim yeter ki o olur yani oldururum bi şekilde:))Ne güzel tuttuğunu kopariyosun helâl sana :) ben çoktan 5. De pes ederdim
Zafer plaza olur mu nevale falanÖnümüzdeki ay çok istiyorum. Ailem bursada. Bir ayağım hep orda benim. Ama merkezde yakın kolay bir yerler olsun. Tabi güzel havayı da yakalamak lazım ki minnoslar üşümesin. Ayyy çok güzel olacak
Bende bende kocamda diyor şimdiden yazık bizim geline diye tam kaynana olcam tam :))Amannnn begenmesin zaten kizlar brn paylasamam balimi. Cadi kaynana olucam sanirim ben. Csnim düzelir dert etme. Ciddi saglik problemi olmasin yeter ki
Canım sonradan okudum valla bravo sana:) ben şubat başından beri joie indirimini bekliyordum bu mama sandalyesini almak için. Sabahtan beri uğraştım olmadı. Kısmet değilmiş demek ki:) güle güle kullan fiyatına göre çok iyi bir mama sandalyesi. Ben baya araştırmıştım. Bol bol mamalar yesin kuzucuğun bu sandalyedeBen aldım canım mama sandalyesini :)))
Canım bizde de iki haftadır böyle. Bazen de ishal gibi. Doktorumuz normal dedi. Kan olursa ve günde 8 10 kere kaka yaparsa gelin dedi. Tahlilde normal çıkmıştı.Kızlar biliyorsunuz benim kızım kaka yapmıyor acayip bir meme reddi var bu ay 600 gr ancak alacak gibi kilo alımı durdu haftalardır aynı kilo fitil atınca yapıyor kaka diğer gün kendi yapabiliyor sonra yine yapamıyor besin ailerjisinde meme reddi ve kabızlık ta yazıyor artık şüphe geldi bana kakası nasıl sizce DİKKAT alttaki resimlerde kakalı bez var istemeyen midesi bulanan bakmasın sonra bana bişey demesin kakada sünen şeyler var mukus dedikleri omu sizinkiler böylemi benim kızım haftada bir kaka yaparda tespit edemiyorum valla küçük resim olarak attım kocaman görünüyor midesi bulanan olursa şimdiden özür dilerim çok bunaldım ya nerdeyse emmeyi bıraktı
Canm hem mukuslu hem de beyaz noktalar var. Bence doktora gidip bu dotoğrafları göster. İnek sütü alerjisi olabilir.Kızlar biliyorsunuz benim kızım kaka yapmıyor acayip bir meme reddi var bu ay 600 gr ancak alacak gibi kilo alımı durdu haftalardır aynı kilo fitil atınca yapıyor kaka diğer gün kendi yapabiliyor sonra yine yapamıyor besin ailerjisinde meme reddi ve kabızlık ta yazıyor artık şüphe geldi bana kakası nasıl sizce DİKKAT alttaki resimlerde kakalı bez var istemeyen midesi bulanan bakmasın sonra bana bişey demesin kakada sünen şeyler var mukus dedikleri omu sizinkiler böylemi benim kızım haftada bir kaka yaparda tespit edemiyorum valla küçük resim olarak attım kocaman görünüyor midesi bulanan olursa şimdiden özür dilerim çok bunaldım ya nerdeyse emmeyi bıraktı
Canım bizim emmemizde sorun yok 2 saatte bir mutlaka emer gece gündüz hiç kaka sorunu olmadı günde enaz 3-4 kaka yapar ve ayda 1,5 kilo alıyor çişde normal ama bizim kakamızda aynı böyle bu bir sorun mu yani? Sadece gaz sorunumuz var çıkarmasına rağmen yinede gazlı sancılı bir bebekKızlar biliyorsunuz benim kızım kaka yapmıyor acayip bir meme reddi var bu ay 600 gr ancak alacak gibi kilo alımı durdu haftalardır aynı kilo fitil atınca yapıyor kaka diğer gün kendi yapabiliyor sonra yine yapamıyor besin ailerjisinde meme reddi ve kabızlık ta yazıyor artık şüphe geldi bana kakası nasıl sizce DİKKAT alttaki resimlerde kakalı bez var istemeyen midesi bulanan bakmasın sonra bana bişey demesin kakada sünen şeyler var mukus dedikleri omu sizinkiler böylemi benim kızım haftada bir kaka yaparda tespit edemiyorum valla küçük resim olarak attım kocaman görünüyor midesi bulanan olursa şimdiden özür dilerim çok bunaldım ya nerdeyse emmeyi bıraktı
Benim kızım fitille haftada bir kaka yapıyor fitilden sonraki gün kendisi iki kez daha yapıyor sonra yapmıyorCanım bizde de iki haftadır böyle. Bazen de ishal gibi. Doktorumuz normal dedi. Kan olursa ve günde 8 10 kere kaka yaparsa gelin dedi. Tahlilde normal çıkmıştı.
Heykel kent meydanı karar verilir bir yere merkez herkez için daha iyi olur avm lerde emzirme odalarıda var sıkıntı yaşamayızÖnümüzdeki ay çok istiyorum. Ailem bursada. Bir ayağım hep orda benim. Ama merkezde yakın kolay bir yerler olsun. Tabi güzel havayı da yakalamak lazım ki minnoslar üşümesin. Ayyy çok güzel olacak
Görmüştüm bunu :)))))))
Mukuslu kaka deniyor canım bunaCanım bizim emmemizde sorun yok 2 saatte bir mutlaka emer gece gündüz hiç kaka sorunu olmadı günde enaz 3-4 kaka yapar ve ayda 1,5 kilo alıyor çişde normal ama bizim kakamızda aynı böyle bu bir sorun mu yani? Sadece gaz sorunumuz var çıkarmasına rağmen yinede gazlı sancılı bir bebek
Fotoğrafı doktora da at istersem kuzum ama normal diyorlar. Mukuslu olması belki içerde çok durduğu içindir. Doğrusu bizimki günde 4 5 defa yapiyo buna benzerBenim kızım fitille haftada bir kaka yapıyor fitilden sonraki gün kendisi iki kez daha yapıyor sonra yapmıyor
aa ne gzuelmis cnmBen de pazartesi geliyorum ailemin yanına, istanbuldayım normalde
Benimkide buna benzer yapıyo bi sorunmu? Böyle uzamıyo pek sadece ama geri kalanı aynıKızlar biliyorsunuz benim kızım kaka yapmıyor acayip bir meme reddi var bu ay 600 gr ancak alacak gibi kilo alımı durdu haftalardır aynı kilo fitil atınca yapıyor kaka diğer gün kendi yapabiliyor sonra yine yapamıyor besin ailerjisinde meme reddi ve kabızlık ta yazıyor artık şüphe geldi bana kakası nasıl sizce DİKKAT alttaki resimlerde kakalı bez var istemeyen midesi bulanan bakmasın sonra bana bişey demesin kakada sünen şeyler var mukus dedikleri omu sizinkiler böylemi benim kızım haftada bir kaka yaparda tespit edemiyorum valla küçük resim olarak attım kocaman görünüyor midesi bulanan olursa şimdiden özür dilerim çok bunaldım ya nerdeyse emmeyi bıraktı
Beyaz noktalar sindirilemeyen yağlar değilmi? Alerji belirtisimi ki?Canm hem mukuslu hem de beyaz noktalar var. Bence doktora gidip bu dotoğrafları göster. İnek sütü alerjisi olabilir.
Canim koltukta degilde pilates topu oneririm guzel ziplar rahat edersin. Bende kullaniyorum.Emerken dururdu sevinirdim simdi tam bir savaş hali, koltuğun üstünde zıplamaktan bir gün yaylar kaba etime saplanmazsa iyidir. Uykuya gecerken emziriyorum uyku gelince zaten ağlıyor tam kabus. Mamayi da ayni şekil vermeye calisiyorum. Uyanikken beslenmiyor. Nereye kadar gider böyle hic bilmiyorum. Senin kız da memede yay gibi geriyor mu kendini?
Kizlar Kac dakika emziriyorsunuz? 5 dk yeterliyse zorlamayayım onu da kendimi de. 3 aylik olacagiz bir kac gün sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?