- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.941
Evet aynen oyle heyet sinirsiz onun harici 40 gun toplamda. tek hekim 20 gun. Ayni seyi soylemek istemistimCanım toplam 40gün rapor hakkımız var diye biliyorum tek hekim en fazla 20gün verebiliyor heyet dışında tek hekim ya da değil toplam 40günden fazla alamazsın diye biliyorum ama yanlışım mı var
tek hekim 20 gun dedigin heyet mi cnmEvet aynen oyle heyet sinirsiz onun harici 40 gun toplamda. tek hekim 20 gun. Ayni seyi soylemek istemistim
Keske sen de arasaydin canım ya . Valla çok sevindim aldım diye :))Canım sonradan okudum valla bravo sana:) ben şubat başından beri joie indirimini bekliyordum bu mama sandalyesini almak için. Sabahtan beri uğraştım olmadı. Kısmet değilmiş demek ki:) güle güle kullan fiyatına göre çok iyi bir mama sandalyesi. Ben baya araştırmıştım. Bol bol mamalar yesin kuzucuğun bu sandalyede
Yok canım tek hekim raporu bir doktordan en fazla alabilecegin rapor demek. 20 günden fazla rapor veremiyor bir doktor. 20 günden fazlasi heyet raporu olarak adlandiriliyor. En az uc hekimin ve bas bekimin imzasi gerekiyor rapor icin. Fakat arastirma hastaneleri heyet raporu icin bir doktor ve bashekim imzasi yeterli diye biliyorum. Tabi doktor heyet verirsetek hekim 20 gun dedigin heyet mi cnm
Evet benim bebegim gece kaka yapmiyor. Uyaninca sabah yapiyor.Kızlar nasılsınız? Zaman çok çabuk geçiyor daha dün hepimiz heyecanla miniklerimizi bekliyorduk. Simdi cogumuz alıştık sanırım bu hayatımıza. Bebekleriniz gece kaka yapıyor mu bi zaman sonra yapmıyor dedi komşum sizin de öyle mi
Kızlar biliyorsunuz benim kızım kaka yapmıyor acayip bir meme reddi var bu ay 600 gr ancak alacak gibi kilo alımı durdu haftalardır aynı kilo fitil atınca yapıyor kaka diğer gün kendi yapabiliyor sonra yine yapamıyor besin ailerjisinde meme reddi ve kabızlık ta yazıyor artık şüphe geldi bana kakası nasıl sizce DİKKAT alttaki resimlerde kakalı bez var istemeyen midesi bulanan bakmasın sonra bana bişey demesin kakada sünen şeyler var mukus dedikleri omu sizinkiler böylemi benim kızım haftada bir kaka yaparda tespit edemiyorum valla küçük resim olarak attım kocaman görünüyor midesi bulanan olursa şimdiden özür dilerim çok bunaldım ya nerdeyse emmeyi bıraktı
benimki doğduğundan beri 5 dakika emiyo kuzumEmerken dururdu sevinirdim simdi tam bir savaş hali, koltuğun üstünde zıplamaktan bir gün yaylar kaba etime saplanmazsa iyidir. Uykuya gecerken emziriyorum uyku gelince zaten ağlıyor tam kabus. Mamayi da ayni şekil vermeye calisiyorum. Uyanikken beslenmiyor. Nereye kadar gider böyle hic bilmiyorum. Senin kız da memede yay gibi geriyor mu kendini?
Kizlar Kac dakika emziriyorsunuz? 5 dk yeterliyse zorlamayayım onu da kendimi de. 3 aylik olacagiz bir kac gün sonra.
Tek kusuru sıkıntısı o olsun ki halledilir bir şey :) masallah kuzunaHaklisin kuzum :) ben sarı saçlı beyaz tenli uzun kirpikli bi bebek hayal ederim sonrada sacmalama bizden öyle bi bebek olur mu derdim. Biliyo musun tam da öyle bi bebek oldu. Tek aklıma takılan kaşları. Allahım dert vermesin çok şükür sağlıkları yerinde ama psikolojik olarak düşünüyorum.
Benimkisi de öyle canım. Memeyi verince araya elini sokup emiyo. Memede uyumazsa yatakta elini emerek dalmak istiyo o yüzden memede uyutmaya çalışıyorum. Emzik verirsem bırakır diye vermedim.Kızlar bebegi parmağını emen var mı? Benim bebeğim kesif olayını filan aştı el emmesini de gecti baya bildiğiniz sağ elinin baş parmağını cuk cuk cuk sesler çıkartarak emiyor. Öyle ki eme eme uykuya dalıyor kendi kendine. Çorap taktım ellerine akşama inledi çorabı yaladı. Yok unutmuyor parmak emmeyi. Hatta memeyi emmek istemiyor araya parmağını sokmaya çalışıyor. Emzik vermeli miyim sizce? Bu sefer de beni hiç emmez diye korkuyorum
Maşallah sizeKizlar nasiliz :))
Ayy çal çal cok guzel oluyo:)))Maşallah sizeçok tatlı olmussunuuzz :) fikrini çalıcam galiba
emzik cok kurtariciymis onu anladim basta bnde vermedim ama iyiki vermisim surekli vermediğin surece sıkıntı olmaz emzigi.elini emen uslu olur derler hepKızlar bebegi parmağını emen var mı? Benim bebeğim kesif olayını filan aştı el emmesini de gecti baya bildiğiniz sağ elinin baş parmağını cuk cuk cuk sesler çıkartarak emiyor. Öyle ki eme eme uykuya dalıyor kendi kendine. Çorap taktım ellerine akşama inledi çorabı yaladı. Yok unutmuyor parmak emmeyi. Hatta memeyi emmek istemiyor araya parmağını sokmaya çalışıyor. Emzik vermeli miyim sizce? Bu sefer de beni hiç emmez diye korkuyorum
Eşim bile bayıldıAyy çal çal cok guzel oluyo:)))
bn hep yastikla yatiriyorum kusabilio yahut cok tukruklu genzine sicrayabilio yastik daha güvenli bana goreKızlar yastık kullanmak doğru değil ama ayağımda sallarken mecbur kullaniyorum. Tabi oda sadece kafasında değil beli de yastikta oluyor ve öyle uyuyor sizce bi sorun olur mu? Ayağımda uykuya dalmamissa zaten yastiksiz yatiriyorum. Ve hamakta kullaniyorum onda da sorun olur mu endiselendim
goremedim bn kizlar ney mis kiEşim bile bayıldıuğraşmıştın miniginin kıyafeti için ama değmiş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?