2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım toplam 40gün rapor hakkımız var diye biliyorum tek hekim en fazla 20gün verebiliyor heyet dışında tek hekim ya da değil toplam 40günden fazla alamazsın diye biliyorum ama yanlışım mı var
Evet aynen oyle heyet sinirsiz onun harici 40 gun toplamda. tek hekim 20 gun. Ayni seyi soylemek istemistim

Keske sen de arasaydin canım ya . Valla çok sevindim aldım diye :))

Kızlar nasılsınız? Zaman çok çabuk geçiyor daha dün hepimiz heyecanla miniklerimizi bekliyorduk. Simdi cogumuz alıştık sanırım bu hayatımıza. Bebekleriniz gece kaka yapıyor mu bi zaman sonra yapmıyor dedi komşum sizin de öyle mi

tek hekim 20 gun dedigin heyet mi cnm
Yok canım tek hekim raporu bir doktordan en fazla alabilecegin rapor demek. 20 günden fazla rapor veremiyor bir doktor. 20 günden fazlasi heyet raporu olarak adlandiriliyor. En az uc hekimin ve bas bekimin imzasi gerekiyor rapor icin. Fakat arastirma hastaneleri heyet raporu icin bir doktor ve bashekim imzasi yeterli diye biliyorum. Tabi doktor heyet verirse

Evet benim bebegim gece kaka yapmiyor. Uyaninca sabah yapiyor.

Minik bebis bizim kaka da böyle mukuslu bu aralar. Ben gecen hafta takmistim süt alerjisine. Internetten okudugum semptomlar hep var bizim bebede. Konak hırıltı burun tıkanması kusma vs. H.ici devlet hastanesine gitmistik oradaki doktora söyledim sizin semptomlar süt alerjisi semptomları değil dedi. Ama bizim cok hafif bir gribal durum varmış, balgamdan olabilir diye düşünüyorum.

Canım bizimkide bazen böyle yapıyor bi sorun yok bence bazen pütürlüde oluyo ama normalmıs

benimki doğduğundan beri 5 dakika emiyo kuzum

Kızlar bebegi parmağını emen var mı? Benim bebeğim kesif olayını filan aştı el emmesini de gecti baya bildiğiniz sağ elinin baş parmağını cuk cuk cuk sesler çıkartarak emiyor. Öyle ki eme eme uykuya dalıyor kendi kendine. Çorap taktım ellerine akşama inledi çorabı yaladı. Yok unutmuyor parmak emmeyi. Hatta memeyi emmek istemiyor araya parmağını sokmaya çalışıyor. Emzik vermeli miyim sizce? Bu sefer de beni hiç emmez diye korkuyorum

Tek kusuru sıkıntısı o olsun ki halledilir bir şey :) masallah kuzuna

Kızlar yastık kullanmak doğru değil ama ayağımda sallarken mecbur kullaniyorum. Tabi oda sadece kafasında değil beli de yastikta oluyor ve öyle uyuyor sizce bi sorun olur mu? Ayağımda uykuya dalmamissa zaten yastiksiz yatiriyorum. Ve hamakta kullaniyorum onda da sorun olur mu endiselendim

Benimkisi de öyle canım. Memeyi verince araya elini sokup emiyo. Memede uyumazsa yatakta elini emerek dalmak istiyo o yüzden memede uyutmaya çalışıyorum. Emzik verirsem bırakır diye vermedim.

emzik cok kurtariciymis onu anladim basta bnde vermedim ama iyiki vermisim surekli vermediğin surece sıkıntı olmaz emzigi.elini emen uslu olur derler hep)

bn hep yastikla yatiriyorum kusabilio yahut cok tukruklu genzine sicrayabilio yastik daha güvenli bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…