- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.201
Maşallah canım , aramızda sekiz gün var görünüyor Doğum hesaplarına göre , benim de sekiz gün sonra duyulur mu acep????Evet karindan gorduk
Muz neden ki ? Potasyum var diye ben yiyorum her günSuya falan koyma canım kır ye cevizi.
Uzak durman gerekenler
Patates muz nar
Ben kimseye sormadan bıraktım insülin iBu arada glifor kullanan arkadaşlara bi sorum olacak benim kadın doğumcum biraktirdi ilacı ama bazıları devam ettiriyor ya korkuyorum dahiliyeye gidicem perşembe günü napmaliyim falan diye de bazılarına hafif doz insulin baslatiyormus dahiliyeci gercekten seker hastasi gibi o iğneleri nasıl vururum kafayı yiyecem şekerli Hiç bişey yemiyorum korkudan
Kabız yapar muz, yapmıyorsa yemeye devam:)Muz neden ki ? Potasyum var diye ben yiyorum her gün
Duyulur canim hic korkma insallah tez zamanda duyarsinMaşallah canım , aramızda sekiz gün var görünüyor Doğum hesaplarına göre , benim de sekiz gün sonra duyulur mu acep????
Bence yoktur canım rahat ol ben doktorada sordum normal demişti benim kanamam falan yok hamdolsun gönlünü ferah tutmaya çalışYanında yardım eden biri Yok mu canım sana ? Ben hep uzanıyorumKasıklarım çekiliyor batıyor gibi oluyor. Tüp bebek olunca o kadar zor süreçten sonra insan daha cok evham yapıyor İnşallah bişey yoktur
İnşallah ...Duyulur canim hic korkma insallah tez zamanda duyarsin
Canım tüp bebek tedavisinde bhcg yanında progestan ve östrojen bakılıyor normal bir gebelik olmafığı için önlem alınıyor benimde 9 çıkmıştı progesteron iğne verdi hergün vuruluyorumKizlar beta hcg ile progestani beraber neye gore istiyo dr beta artisi duzensizsemi istiyor ben sadece beta hcg baktirdim da
Valla ben de bıraktım gliforu ama bir yudum tatlı yedim bugün fena oldum o yüzden doktorum hemen dahiliyeye yönlendirdi çok çok korkuyorum insulin baslanmasindanBen kimseye sormadan bıraktım insülin i
Insulin direnci ileri seviye mi senin canım. Korkma diyete başlatır dahiliye doktorun muhtemelen. Glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketirsen hiç bi problem olmaz bol su bide oh mis kafana takma :)) ben karatay tarzı besleniyorum tavsiyemdir . Ilaç banada bırakırdı.Bu arada glifor kullanan arkadaşlara bi sorum olacak benim kadın doğumcum biraktirdi ilacı ama bazıları devam ettiriyor ya korkuyorum dahiliyeye gidicem perşembe günü napmaliyim falan diye de bazılarına hafif doz insulin baslatiyormus dahiliyeci gercekten seker hastasi gibi o iğneleri nasıl vururum kafayı yiyecem şekerli Hiç bişey yemiyorum korkudan
Yorgunluk ve uyku hali bende de çok var arkadaşlar. Saat akşam 10 da uyumam lazım esnerken gozumden yaslar akıyor.
Gündüzleri de öğle uykusu yapmam lazım.
Arkadaşlar benim doktorum gezeceksen yarım saati geçmesin diye uyardı.
Ilk üç ay riskli dönem lütfen bol bol dinlenin. Ev işi de bitmez gezme de bitmez.
Her zaman hamile kalmak zor.
Lütfen dikkat edin. Kimse bebeginizden daha önemli olmasın.
Ben yatılı misafir agirladim onlar varken bile yorgunum deyip erkenden yattım uyudum.
Allah korusun bir sey olsa kimse bizim kadar üzülmez
Kizlar beta hcg ile progestani beraber neye gore istiyo dr beta artisi duzensizsemi istiyor ben sadece beta hcg baktirdim da
Çok haklısın cnm bana da misafir geldi insanlar iki saat duramadı halim yokki zorla çay getirip götürdüm evet nolur bisey olmasın ve kimse uzulmsinYorgunluk ve uyku hali bende de çok var arkadaşlar. Saat akşam 10 da uyumam lazım esnerken gozumden yaslar akıyor.
Gündüzleri de öğle uykusu yapmam lazım.
Arkadaşlar benim doktorum gezeceksen yarım saati geçmesin diye uyardı.
Ilk üç ay riskli dönem lütfen bol bol dinlenin. Ev işi de bitmez gezme de bitmez.
Her zaman hamile kalmak zor.
Lütfen dikkat edin. Kimse bebeginizden daha önemli olmasın.
Ben yatılı misafir agirladim onlar varken bile yorgunum deyip erkenden yattım uyudum.
Allah korusun bir sey olsa kimse bizim kadar üzülmez
Fena oldum derken canım ?Valla ben de bıraktım gliforu ama bir yudum tatlı yedim bugün fena oldum o yüzden doktorum hemen dahiliyeye yönlendirdi çok çok korkuyorum insulin baslanmasindan
Canım benim bilmiyorum 2 yıldır glifor kullanıyordum o zaman kaç cıktı insulin direncim yüzde 30 olabilir ama emin değilim şişman bi insanım yarim yarim toplam 1000 mg alıyordum günde valla ödüm koptu doktorum benim yanımda dahiliyeciyi arayip durumumu bahsedince bi gelsin belki az dozda insulin başlarız demiş Allahım sen koru yarabbim tansiyon ilacım da var valla ben de karatayci olcam alayım kitabını yine bu hastalıklarla insan anliyorki kadın ne diyorsa doğru diyorInsulin direnci ileri seviye mi senin canım. Korkma diyete başlatır dahiliye doktorun muhtemelen. Glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketirsen hiç bi problem olmaz bol su bide oh mis kafana takma :)) ben karatay tarzı besleniyorum tavsiyemdir . Ilaç banada bırakırdı.
Bu arada glifor kullanan arkadaşlara bi sorum olacak benim kadın doğumcum biraktirdi ilacı ama bazıları devam ettiriyor ya korkuyorum dahiliyeye gidicem perşembe günü napmaliyim falan diye de bazılarına hafif doz insulin baslatiyormus dahiliyeci gercekten seker hastasi gibi o iğneleri nasıl vururum kafayı yiyecem şekerli Hiç bişey yemiyorum korkudan
Resmen kan beynime sıçradı gibi oldu midem bulandı ama normal bulantı gibi değil acayip biseyFena oldum derken canım ?
Ben ilk hamileligimde çok kabız oluyordum hatta son aylarda hemoroid oldu duphalac da kullandim bekunis diye bi ilac da icmistim çok zorlandım o yüzden şimdi hergun suya kayısı koyup sabah hem suyunu hem meyvesini tüketmiyorum fındık ceviz ve incir yiyorum daha hiç kabız olmadım he bir de ac karnına bi kaşık zeytinyagiAynen meyve çok tuketiyorum da armutta alayim yarın bari. Erik zaten hergun. Ama bu ara kabizim. Zaten çok ilaca alışmak istemiyorum. Akşamdan suya ceviz koymak kabiza mi iyi geliyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?