2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu arada glifor kullanan arkadaşlara bi sorum olacak benim kadın doğumcum biraktirdi ilacı ama bazıları devam ettiriyor ya korkuyorum dahiliyeye gidicem perşembe günü napmaliyim falan diye de bazılarına hafif doz insulin baslatiyormus dahiliyeci gercekten seker hastasi gibi o iğneleri nasıl vururum kafayı yiyecem şekerli Hiç bişey yemiyorum korkudan

Ben kimseye sormadan bıraktım insülin i

Yanında yardım eden biri Yok mu canım sana ? Ben hep uzanıyorumKasıklarım çekiliyor batıyor gibi oluyor. Tüp bebek olunca o kadar zor süreçten sonra insan daha cok evham yapıyor İnşallah bişey yoktur
Bence yoktur canım rahat ol ben doktorada sordum normal demişti benim kanamam falan yok hamdolsun gönlünü ferah tutmaya çalış

Kizlar beta hcg ile progestani beraber neye gore istiyo dr beta artisi duzensizsemi istiyor ben sadece beta hcg baktirdim da

Kizlar beta hcg ile progestani beraber neye gore istiyo dr beta artisi duzensizsemi istiyor ben sadece beta hcg baktirdim da
Canım tüp bebek tedavisinde bhcg yanında progestan ve östrojen bakılıyor normal bir gebelik olmafığı için önlem alınıyor benimde 9 çıkmıştı progesteron iğne verdi hergün vuruluyorum

Insulin direnci ileri seviye mi senin canım. Korkma diyete başlatır dahiliye doktorun muhtemelen. Glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketirsen hiç bi problem olmaz bol su bide oh mis kafana takma :)) ben karatay tarzı besleniyorum tavsiyemdir . Ilaç banada bırakırdı.

A
Çok haklısın cnm bana da misafir geldi insanlar iki saat duramadı halim yokki zorla çay getirip götürdüm evet nolur bisey olmasın ve kimse uzulmsin

Canım benim bilmiyorum 2 yıldır glifor kullanıyordum o zaman kaç cıktı insulin direncim yüzde 30 olabilir ama emin değilim şişman bi insanım yarim yarim toplam 1000 mg alıyordum günde valla ödüm koptu doktorum benim yanımda dahiliyeciyi arayip durumumu bahsedince bi gelsin belki az dozda insulin başlarız demiş Allahım sen koru yarabbim tansiyon ilacım da var valla ben de karatayci olcam alayım kitabını yine bu hastalıklarla insan anliyorki kadın ne diyorsa doğru diyor

Bende kullanıyordum keseyi gördügümüzde kestik gliforu doktorum gerek yok dedi kese göründükten sonra

Aynen meyve çok tuketiyorum da armutta alayim yarın bari. Erik zaten hergun. Ama bu ara kabizim. Zaten çok ilaca alışmak istemiyorum. Akşamdan suya ceviz koymak kabiza mi iyi geliyodu.
Ben ilk hamileligimde çok kabız oluyordum hatta son aylarda hemoroid oldu duphalac da kullandim bekunis diye bi ilac da icmistim çok zorlandım o yüzden şimdi hergun suya kayısı koyup sabah hem suyunu hem meyvesini tüketmiyorum fındık ceviz ve incir yiyorum daha hiç kabız olmadım he bir de ac karnına bi kaşık zeytinyagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…