2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu tarafa g3ldiginde habet et canim
Benimle hiç çıkamıyorum ki canım . Sizin orada viaport marina var güzel olsa o tarafa gelmeyi düşünüyorum sevdiğim bir yer açık alan hem de . Görüşebiliriz o taraflarda . Sen yakın mısın o tarafa

Son düzenleme:
Biz bi kere avm ye gittik . İki kerede ev gezmesine gittik . Bizimkisi pusette uyumayı çok seviyor ama tamamen keyfine bağlı hanfendinin. Tek başına hiç bir yere gitmedim henüz cesaret edemedim sanırım

Son düzenleme:
Neden örtmemek lazımmış ki canım. Biz bebeğimle uyuyoruz kullandığım yorganı örtüyorum. Çok hafif bir yorgan zaten. Gece uykuyu memede geçiyor bizimki de tam dalınca bırakıyorum o zaman uyanmıyor canım

Bulunmaz hint kumaşı istiyorsun sen :)) ah ne güzel olurdu öyle bir doktor
Bursada var öyle bir doktor ama biraz pahalı eşime sordum her ay götüremeyiz dedi. Arkadaşım götürdü vücudunda kızarıklıklar çıkmıştı. Görünürde bişey yok ama tehlikeli bir durum yok demiş. Bir gün öncesi yenidoğan çekimi yapılmıştı giydiği kıyafetler orlonmuş o yapmış gibi görünüyor demiş.bir gün bekleyelim isterseniz geçmezse öyle tahlil yapalım boşuna delmeyelim çocuğu damarları çok küçük gözükmüyor bile çok canı acır demiş.Akşamına aramış aklım sizde kaldı ne oldu geçti mi kızarıklıklar diye. Ben şok bizimki hapşırsa kan alalım der ve öyle akşamına geri aramak... imkansız.

Canım nefis yemek tarifleri diye bir uygulama var onu indir. Ben bütün tarifleri ordan alırım. Hazır menüler de var.

Ben 2 aylık kafasını tutan bebek görmedim canım daha anca anca hafif hafif seninkide dik tutmaya çalışıyordur ama sürekli değil tabi minnaklar daha üzülme
Benimki 1.ayından beri tutuyor. Doktor da şaşırmıştı hatta. Ama bebekleri karşılaştırmak doğru değil. Her bebeğin gelişimi farklıdır.

Bebeğiniz uzun süreli göz teması kurabiliyor mu?
Bıraksam 1 saat bakar gözüme böcü böcü ama mesela yatarken bi yere bakıyorsa dikkatli dikkatli sen istersen kendini parçala kafasını sana çevirmiyor sesleri duyuyor diye düşünüyorum işitme testini zaten geçti ve seslere de tepki veriyor gayet. Ama ben onun baktığı yere geçmezsem o bakışlarını çevirip bana bakmıyo. Bakışlarını üzerime çekebildiğim an ben hareket ettikçe gözleriyle beni takip edebiliyor ama bana bakmasını sağlamak için önce odaklandığı yerin önüne geçip bana bakmasını sağlamam gerekiyor.Ya anlatabildim mi bilmiyorum.

Banyosunu yaptırıp yatağına yatırıyoruz. Uyku müziğini açıyoruz. Gece yatarken mama verdiğimiz için yanına uzanıp biberonu veriyorum. Yerken uyuyakalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…