- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.141
Benimle hiç çıkamıyorum ki canım . Sizin orada viaport marina var güzel olsa o tarafa gelmeyi düşünüyorum sevdiğim bir yer açık alan hem de . Görüşebiliriz o taraflarda . Sen yakın mısın o tarafaBu tarafa g3ldiginde habet et canim
Biz bi kere avm ye gittik . İki kerede ev gezmesine gittik . Bizimkisi pusette uyumayı çok seviyor ama tamamen keyfine bağlı hanfendinin. Tek başına hiç bir yere gitmedim henüz cesaret edemedim sanırımOlur tabi neden olmasin. Emzirme odasi olsun yeter ki. Tam da artık ısınıyor havalar derken kar geldi. Bebek arabası travel sistem çok hantalmis. Sizin de oyle mi?
Kangurumuz da var ama daha kullanmadım hiç. Bidigim hala çok kucuk onun için. Siz çıkıyor musunuz arada gezmelere bebisle? Ben 1 kez tek başıma cesaret ettim onda da sırtına kadar kaka yaptı eve dönüş yolunda. Ağlamaktan morardı tabi bu esnada. Arabadaydik müdahale de edemedim.
Çok doğru aksi bı durum olsa doktorlar soylerdiAynen benimki de yorulduğunda salıveriyor kafayı tutanlar varmış hiç duymamıştım ama yapısaldır belkide önemli olacağını sanmıyorum her bebeğin büyüme aşaması farklıdır sonuçta kardeşler bile benzemiyor
60 derecede canımKaç derecede yıkıyosun canım?
Neden örtmemek lazımmış ki canım. Biz bebeğimle uyuyoruz kullandığım yorganı örtüyorum. Çok hafif bir yorgan zaten. Gece uykuyu memede geçiyor bizimki de tam dalınca bırakıyorum o zaman uyanmıyor canımKızlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyosunuz ve kaç aylıklar? Benimki memede uyuyarak geçiyo yerine koyunca 5dk sonra aranmaya başlıyo.Bi de gece üzerine ne örtüyosunuz aslında hiçbişey örtmemek lazımmış ama uyku tulumu şuan bize imkansız
Bulunmaz hint kumaşı istiyorsun sen :)) ah ne güzel olurdu öyle bir doktorAynen ben de takip ediyorum ama bişeyleri ben sormadan söylicek bi doktor yok mu ya.
Bursada var öyle bir doktor ama biraz pahalı eşime sordum her ay götüremeyiz dedi. Arkadaşım götürdü vücudunda kızarıklıklar çıkmıştı. Görünürde bişey yok ama tehlikeli bir durum yok demiş. Bir gün öncesi yenidoğan çekimi yapılmıştı giydiği kıyafetler orlonmuş o yapmış gibi görünüyor demiş.bir gün bekleyelim isterseniz geçmezse öyle tahlil yapalım boşuna delmeyelim çocuğu damarları çok küçük gözükmüyor bile çok canı acır demiş.Akşamına aramış aklım sizde kaldı ne oldu geçti mi kızarıklıklar diye. Ben şok bizimki hapşırsa kan alalım der ve öyle akşamına geri aramak... imkansız.Bulunmaz hint kumaşı istiyorsun sen :)) ah ne güzel olurdu öyle bir doktor
Canım nefis yemek tarifleri diye bir uygulama var onu indir. Ben bütün tarifleri ordan alırım. Hazır menüler de var.Kızlarrrrr ben resmen yemek yapmayı unutmuşum daha doğrusu akşama ne yapsam diye düşünmekten yemek yapamıyorum böyle günlük menüler veren bi sayfa biliyo musınız instagramda çorbası salata yemek falan tabaklara koyup her gün bi menü fotoğrafı atan sayfalar vardı bulamıyorum
Benimki 1.ayından beri tutuyor. Doktor da şaşırmıştı hatta. Ama bebekleri karşılaştırmak doğru değil. Her bebeğin gelişimi farklıdır.Ben 2 aylık kafasını tutan bebek görmedim canım daha anca anca hafif hafif seninkide dik tutmaya çalışıyordur ama sürekli değil tabi minnaklar daha üzülme
Bıraksam 1 saat bakar gözüme böcü böcü ama mesela yatarken bi yere bakıyorsa dikkatli dikkatli sen istersen kendini parçala kafasını sana çevirmiyor sesleri duyuyor diye düşünüyorum işitme testini zaten geçti ve seslere de tepki veriyor gayet. Ama ben onun baktığı yere geçmezsem o bakışlarını çevirip bana bakmıyo. Bakışlarını üzerime çekebildiğim an ben hareket ettikçe gözleriyle beni takip edebiliyor ama bana bakmasını sağlamak için önce odaklandığı yerin önüne geçip bana bakmasını sağlamam gerekiyor.Ya anlatabildim mi bilmiyorum.Bebeğiniz uzun süreli göz teması kurabiliyor mu?
İndirdim bile :)))Canım nefis yemek tarifleri diye bir uygulama var onu indir. Ben bütün tarifleri ordan alırım. Hazır menüler de var.
Evet canım:) bisiler anlatıyo bende dinliyorum cevap veriyorum :) sizinkiler kuruyo muBebeğiniz uzun süreli göz teması kurabiliyor mu?
Banyosunu yaptırıp yatağına yatırıyoruz. Uyku müziğini açıyoruz. Gece yatarken mama verdiğimiz için yanına uzanıp biberonu veriyorum. Yerken uyuyakalıyor.Kızlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyosunuz ve kaç aylıklar? Benimki memede uyuyarak geçiyo yerine koyunca 5dk sonra aranmaya başlıyo.Bi de gece üzerine ne örtüyosunuz aslında hiçbişey örtmemek lazımmış ama uyku tulumu şuan bize imkansız
Evet kuruyor canm. Ve buna bayılıyor. Gülüyor sesler çıkarıyor. Bıraksak bütün gün bizimle göz göze oturacak :)Bebeğiniz uzun süreli göz teması kurabiliyor mu?
Kuruyor da sanki uzun süreli değil gibi. Ya da bana öyle geliyor. 73 günlüğüz.Evet canım:) bisiler anlatıyo bende dinliyorum cevap veriyorum :) sizinkiler kuruyo mu
Bizimki de sesler çıkariyor gülüyor ama göz teması öyle uzun sürmüyor gibiEvet kuruyor canm. Ve buna bayılıyor. Gülüyor sesler çıkarıyor. Bıraksak bütün gün bizimle göz göze oturacak :)
Hmm anladım canimm bende dun bepantol baby pisik kremi aldim ama bakıcam artıkCanım bepanten plus olan yara iyileştirici özellikli onu kullanman gerekiyor diğeri bi işe yaramaz
Önleyici olabilir ama olan pişiğe hiç bişey yapmaz canımHmm anladım canimm bende dun bepantol baby pisik kremi aldim ama bakıcam artık
Bizde 68 günlüğüz kuzum. Keyfi yerindeyken bak bi de istersen o zaman daha uzun kuruyorlarKuruyor da sanki uzun süreli değil gibi. Ya da bana öyle geliyor. 73 günlüğüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?