2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Rota virüs aşısını yaptıracak mısın? Sordun mu doktorunuza?

Benim kızımda kucağıma aldığımda kafası dik bir şekilde en 5 dk duruyor evde gezerken kafasını her yere çevire çevire bakıp inceler yorulunca omuzuma yatar dikkati çeken bişey görürse yine kafayı kaldırır ama her bebeğin gelişimi ayrıdır kıyas yapmamak lazım bazı çocuk 11 aylık bazısı 18 aylık yürür ama sonuçta yürür bazısı 1 yaşında bazısı 15 aylık konuşur bazısı 2 yaşını geçince konuşur sonuçta konuşur Allah sağlık versin yeterki sırası gelince hepsi oluyor

hatırladığım kadarıyla kıyafetleri biriktirip yıkıyorsun ondan olabilir. bizim öyle bir sıkıntımız yok canım. çok kusuyor ise hemen lavaboda çitele yıka as canım. ıslak da koyma o da koku yapar.

Benimkide aynıydı bi formül buldum uyur uyumaz gazını alıp koltuğa yüz üstü yatırıyorum bayılıyor saatlerce uyanmıyor yatırırken azıcık kıpırdanıyor poposuna vurup piş piş diyorum geri dalıyor tavsiye ederim

Benim en çok yaptığım yemek fırında kalça but çok kolay pratik bıkılmıyor da çorba tavuk pilav 3 lüsü arada tavuklu bezelye patatesli arada ıspanak tencerede İzmir köfte mantı bazen hiçbirşeyi pişiremiyorum hamur mayalayıp pişi yapıyorum yanına kahvaltılık bazen onu bile yapamıyorum eşime yufka aldırıyorum peynirli gözleme çay yapıyorum bunlar sana fikir olsun canım

Kuruyor canım gözlerimin içine bakarak sesler de çıkarıyor gülüyorda 3 ayımız doluyor gün hafta bile farkediyor 15 günce yapmıyordu mesela
Birde kucağıma alip yürüyoruz. Niyeyse perdeye,avizeye, tavanlara bakiyor.gözü yükseklerde heralde bizim kızın.. Neden öyle havalara bakiyor acaba

oglunu sunnet ettiren anneler antibiyotikli kremi kac gun kullandiniz alt temizliginde baska bisey kullandinizmi biz pişik olmusuz

Adı ne canım merak ettim:)

Rota virüs aşısını yaptıracak mısın? Sordun mu doktorunuza?
Canım yapalım dedi 5 gün önce muayeneye gitmiştik. Sonra dışarı çıktı geri döndü bı arkadaşımla da konustuk alerjik bebeklere önermiyorlar dedi açıkçası ben de çok arada kalmıştım. Facede gruplarda aşıdan sonra çok kötü alerjisi nüksedenler olmuş.

Evet canim dediklerinin hepsi olur tam ağzına kadar doldur hava almasın. Hemen sıkıca kapat ters çevir aynı konserve mantığı işte. Benim stok azalmış olanlar bunlar şuanda

Eklentiler

• 20190225_100540.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 73
Boğulma riskine karşı örtmeyin diyolar ama bende mecbur örtüyorum

Arkadaşlar koyu yeşil tuhaf bi kaka gördüm bugün buraya fotosunu koyuyorum midesi kaldırmayan tıklayıp bakmasın önceden yazayımda yanlışlık olmasın.Bakanlardan başına gelen yada bilgisi olan varmı?

Eklentiler

• 89F48CD7-D468-4BFD-9D8D-A70D6585D160.webp
    57 KB · Görüntüleme: 67
  • 67016DCE-788D-4B3B-8A5D-E07012986509.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 64
Hmm bizimki pişik canim bepanten surmeye basladim biraz etki etti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…