- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.181
Fark ne bilmiyorum ama sarısı bende işe yaramadıarkadaşlar hametanın mavisi ve sarısı var, aradaki fark nedir? bilen var mı?
Canim bebegin kac aylik yesil kaka bizdede cok olur ama boyle degil daha yogun anne sutunden olur diyolar ama karnini usutmus olabilirmiArkadaşlar koyu yeşil tuhaf bi kaka gördüm bugün buraya fotosunu koyuyorum midesi kaldırmayan tıklayıp bakmasın önceden yazayımda yanlışlık olmasın.Bakanlardan başına gelen yada bilgisi olan varmı?
2,5 aylık.Daha önce yeşil olmuştu ama böyle değişik bi yeşil değildi bu ilk defa oldu ne olduğunu anlayamadım korktumda biraz.Üşütmedik hiç ama belki üşütmeden bu renk oluyosa üşütmüşde olabilir farketmeden bilemedim şimdiCanim bebegin kac aylik yesil kaka bizdede cok olur ama boyle degil daha yogun anne sutunden olur diyolar ama karnini usutmus olabilirmi
2 aylık canım 22 Aralık doğumluAksam yatirmadan once surmustum biraz hafifletmis gibi eski kizarikligi gitmis gecirmezse plus surerimm
Senin bebis kac aylık
Sağ alfa 67 beta 45kizla r bugün kalça ultrasonumuz vardi dr bu deger aslında normal ama bana gore sınırda dedi üç hafta sonra kontrol öneririm ve çift bez bagla dedi ölçülerimiz sağ 60 a 73 sol 60 a 70..elinde sonucu olan bi bakıp yazabilirmi rica etsem.
Yakınım canim. Cwmim8z sıkıldığında ordayiz genelde. Ama cok cok esiyor. Bebekle gelec3ksen çok tedbirli gelBenimle hiç çıkamıyorum ki canım . Sizin orada viaport marina var güzel olsa o tarafa gelmeyi düşünüyorum sevdiğim bir yer açık alan hem de . Görüşebiliriz o taraflarda . Sen yakın mısın o tarafa
Etmiyrm ediyim takip ilk defa duydum cnm fitinim tok maalesef firinlk yemekler yapamyrm ben ondn zor yemek buluyrmCanım Nermin Yazılıtaş ı takip etmiyorsan çok şey kaybedersin:))) Benin favorim o. Kadın bir yemekler yapıyo kafayı yersin ve öyle bi rahatlık ki lahmacun yapıyo mesela sanırsın makarna haşlıyo :))) hele sunumlar :)) şimdi ararken de Canan’ın sunumlarını buldum yemek fikri olarak iyi
kaka bezde biraz bekleyince de yeşil oluyor.senin yediklerinden de olmus olablr yeşil bi sebze yediysen.usutuncede oluyor benim kizimin bi ara yesil olmustu çift kalın çorap ve ayaklı pantolon gyldiriyorum iyi geldi yesil olmuyor artik2,5 aylık.Daha önce yeşil olmuştu ama böyle değişik bi yeşil değildi bu ilk defa oldu ne olduğunu anlayamadım korktumda biraz.Üşütmedik hiç ama belki üşütmeden bu renk oluyosa üşütmüşde olabilir farketmeden bilemedim şimdi
bu kadinsa biz neyiz diyorum bendeCanım Nermin Yazılıtaş ı takip etmiyorsan çok şey kaybedersin:))) Benin favorim o. Kadın bir yemekler yapıyo kafayı yersin ve öyle bi rahatlık ki lahmacun yapıyo mesela sanırsın makarna haşlıyo :))) hele sunumlar :)) şimdi ararken de Canan’ın sunumlarını buldum yemek fikri olarak iyi
Evet daha öncede yeşil görmüştüm böyle değildi rengi ama biraz daha kalın giydiriym deniyim sağol canımkaka bezde biraz bekleyince de yeşil oluyor.senin yediklerinden de olmus olablr yeşil bi sebze yediysen.usutuncede oluyor benim kizimin bi ara yesil olmustu çift kalın çorap ve ayaklı pantolon gyldiriyorum iyi geldi yesil olmuyor artik
72’ye 45 ve 72’ye 47kizla r bugün kalça ultrasonumuz vardi dr bu deger aslında normal ama bana gore sınırda dedi üç hafta sonra kontrol öneririm ve çift bez bagla dedi ölçülerimiz sağ 60 a 73 sol 60 a 70..elinde sonucu olan bi bakıp yazabilirmi rica etsem.
saol canım bizimki sizinkilerden baya farklı çift beze devam72’ye 45 ve 72’ye 47
Sağ alfa 67 beta 45
Sol alfa 65 beta 47
Canm annem bana doğduğundan beri çift bez bağla kalça çıkığı olmasın diyip duruyordu. Ben dinlemedim tabi de büyüklerin bir bildiği var demek ki. Çift bez bağla sen de canm bir sıkıntı çıkmaz düzelir merak etme:saol canım bizimki sizinkilerden baya farklı çift beze devam
anladım canım bizde mavisi var pişiğimize iyi geldi acaba sarısı daha mı etkili onu mu alsam diye sordum. teşekkür ederim cevabın için canımFark ne bilmiyorum ama sarısı bende işe yaramadı
Evet canım cesaretim yok benimde havaların çok güzel olması lazım dediğim gibi .. sahil olduğu için ayrı bir esiyor gerçektenYakınım canim. Cwmim8z sıkıldığında ordayiz genelde. Ama cok cok esiyor. Bebekle gelec3ksen çok tedbirli gel
Sarısı daha kolay sürülebilen bir içeriğe sahip yumuşak gibi ayrıca yılı fark etmeden hepsi masum içerikli. Mavisi daha koyu kıvamlı Pomat deniliyor sanırım ona ve 2018 sonrasını almanızı öneririm çünkü bu yoldan sonraki üretimlerde paraben i kaldırmışlar.arkadaşlar hametanın mavisi ve sarısı var, aradaki fark nedir? bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?