2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim bebegin kac aylik yesil kaka bizdede cok olur ama boyle degil daha yogun anne sutunden olur diyolar ama karnini usutmus olabilirmi

kizla r bugün kalça ultrasonumuz vardi dr bu deger aslında normal ama bana gore sınırda dedi üç hafta sonra kontrol öneririm ve çift bez bagla dedi ölçülerimiz sağ 60 a 73 sol 60 a 70..elinde sonucu olan bi bakıp yazabilirmi rica etsem.

Canim bebegin kac aylik yesil kaka bizdede cok olur ama boyle degil daha yogun anne sutunden olur diyolar ama karnini usutmus olabilirmi
2,5 aylık.Daha önce yeşil olmuştu ama böyle değişik bi yeşil değildi bu ilk defa oldu ne olduğunu anlayamadım korktumda biraz.Üşütmedik hiç ama belki üşütmeden bu renk oluyosa üşütmüşde olabilir farketmeden bilemedim şimdi

Sağ alfa 67 beta 45
Sol alfa 65 beta 47

Yakınım canim. Cwmim8z sıkıldığında ordayiz genelde. Ama cok cok esiyor. Bebekle gelec3ksen çok tedbirli gel

Etmiyrm ediyim takip ilk defa duydum cnm fitinim tok maalesef firinlk yemekler yapamyrm ben ondn zor yemek buluyrm

kaka bezde biraz bekleyince de yeşil oluyor.senin yediklerinden de olmus olablr yeşil bi sebze yediysen.usutuncede oluyor benim kizimin bi ara yesil olmustu çift kalın çorap ve ayaklı pantolon gyldiriyorum iyi geldi yesil olmuyor artik

bu kadinsa biz neyiz diyorum bende kadının sanırım 4~5 tanede çocuğu var

Son düzenleme:
Evet daha öncede yeşil görmüştüm böyle değildi rengi ama biraz daha kalın giydiriym deniyim sağol canım

72’ye 45 ve 72’ye 47

Eklentiler

• C3891BC8-7AD1-4D55-A75A-74256010E2D1.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 41
saol canım bizimki sizinkilerden baya farklı çift beze devam
Canm annem bana doğduğundan beri çift bez bağla kalça çıkığı olmasın diyip duruyordu. Ben dinlemedim tabi de büyüklerin bir bildiği var demek ki. Çift bez bağla sen de canm bir sıkıntı çıkmaz düzelir merak etme:

Yakınım canim. Cwmim8z sıkıldığında ordayiz genelde. Ama cok cok esiyor. Bebekle gelec3ksen çok tedbirli gel
Evet canım cesaretim yok benimde havaların çok güzel olması lazım dediğim gibi .. sahil olduğu için ayrı bir esiyor gerçekten

arkadaşlar hametanın mavisi ve sarısı var, aradaki fark nedir? bilen var mı?
Sarısı daha kolay sürülebilen bir içeriğe sahip yumuşak gibi ayrıca yılı fark etmeden hepsi masum içerikli. Mavisi daha koyu kıvamlı Pomat deniliyor sanırım ona ve 2018 sonrasını almanızı öneririm çünkü bu yoldan sonraki üretimlerde paraben i kaldırmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…