2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen öyle canım katılıyorum sana

Canım yeşil kaka sindirilemeyen sütten, ön süt alımından, annenin yediklerinden ve üşütmeden kaynaklanıyor ama senin bebeğin için hangisi geçerli bilemiyorum. Onu sen daha iyi anlarsın

bizim sonuç bu. gitsem mi gitmesem mi bilemedim. 3 aydan sonra gidilse olur mu ki? çocuk doktoru normal demişti, ultrasonu çeken doktor erken doğduğu için 1 ay sonra birdaha gel demişti. bir ay oldu ama benim 2 saatimi aldı iki çocukla zor oluyor. babam mart da gelecek arabayla gitmek ve diğer büyük kızıma baksa iyi olur ama bu sefer 3 ayı geçecek, acaba o zaman geç mi olur?

E bebekte prima 2 numara indirimde. 90 adet var. Tanesi 59 kuruşa geliyor. 4-8 kg aralığı. Aktif bebek olanı. Geçenlerde biri indirimli prima arıyordu.

Her çocuğun gelişimi farklı işte kardeşler birbirine benzemiyor rabbim hepsine sağlık versin bakalım ilk adımlarını kaç aylıkken atacaklar :)

tamam canım çok teşekkür ederim

Ben ozele bile gitmiyorum devlete gidiyorum cnm saglikli mi genel kontrolunu yapsin yeter iyi dr.iyi para aliyor zaten

Vay be helal olsun

Kim sormuştu kızlar hatırlayamadım etiketleyemedim . 1. Ayda geçemedik 2. Ay da bizim değerimiz bu şekilde çıktı . 60 üzeri ve alfa değerlerinin eşit olması gerekiyormuş

Eklentiler

• DBC878F3-0417-44E8-8DB9-BE0CC745CE8F.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 34
Bir bilgim yok ama bazen oluyor böyle düzeldiği için pek üzerinde durmadım açıkçası

Bizim alfalar 63 tü betayı bilmiyorum sorun yok iyi dedi doktor.

Sag alfa 63
Beta 54
Sol alfa 65
Sol beta 50
Bizde geçemedik çift bez bagla demedilr çıkıklık yokmş ama çıkmaya müsait bi kalçaymış yarın çarşambs tekrar çekilicek ultrason

canım üstüne ben bi penye battaniye bide kalın polar battaniyelerden örtüyorum örtüsüz şu mevsimde asla yatamazlar.hatta bazen acaba azmi örttüm diyorum

canm bizede ultrasonu yapan doktor normal dedi çocuk doktoru sınırda kontrol oneriyorum dedi 3 hafta sonra gidicez tekrar.bence geç kalmazsınız sizde bi gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…