- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.201
Aynen öyle canım katılıyorum sanaBenim kızımda kucağıma aldığımda kafası dik bir şekilde en 5 dk duruyor evde gezerken kafasını her yere çevire çevire bakıp inceler yorulunca omuzuma yatar dikkati çeken bişey görürse yine kafayı kaldırır ama her bebeğin gelişimi ayrıdır kıyas yapmamak lazım bazı çocuk 11 aylık bazısı 18 aylık yürür ama sonuçta yürür bazısı 1 yaşında bazısı 15 aylık konuşur bazısı 2 yaşını geçince konuşur sonuçta konuşur Allah sağlık versin yeterki sırası gelince hepsi oluyor
Canım yeşil kaka sindirilemeyen sütten, ön süt alımından, annenin yediklerinden ve üşütmeden kaynaklanıyor ama senin bebeğin için hangisi geçerli bilemiyorum. Onu sen daha iyi anlarsın2,5 aylık.Daha önce yeşil olmuştu ama böyle değişik bi yeşil değildi bu ilk defa oldu ne olduğunu anlayamadım korktumda biraz.Üşütmedik hiç ama belki üşütmeden bu renk oluyosa üşütmüşde olabilir farketmeden bilemedim şimdi
Canım ben ayaklarının ucuna yastık koyuyorum kayarak içine giremesin diye. Kolları açıkta uyuyor benimki kapatsam da çıkarmaya çalışıyor çünkü , battaniyeyi de karnını örtecek kadar örtüyorum.Boğulma riskine karşı örtmeyin diyolar ama bende mecbur örtüyorum
Ben karşılaştırma yapmadım görmediğimi söyledimBenimki 1.ayından beri tutuyor. Doktor da şaşırmıştı hatta. Ama bebekleri karşılaştırmak doğru değil. Her bebeğin gelişimi farklıdır.
kizla r bugün kalça ultrasonumuz vardi dr bu deger aslında normal ama bana gore sınırda dedi üç hafta sonra kontrol öneririm ve çift bez bagla dedi ölçülerimiz sağ 60 a 73 sol 60 a 70..elinde sonucu olan bi bakıp yazabilirmi rica etsem.
60 üzeri normal oluyomuş canımkizla r bugün kalça ultrasonumuz vardi dr bu deger aslında normal ama bana gore sınırda dedi üç hafta sonra kontrol öneririm ve çift bez bagla dedi ölçülerimiz sağ 60 a 73 sol 60 a 70..elinde sonucu olan bi bakıp yazabilirmi rica etsem.
Her çocuğun gelişimi farklı işte kardeşler birbirine benzemiyor rabbim hepsine sağlık versin bakalım ilk adımlarını kaç aylıkken atacaklar :)Kafa çevresi 37 cm bizimkisinin. Her bebek farklı canım. Belki de biz çok uğraştık tutsun diye hep başını serbest bırakmasına izin verdik ondan oldu. Mesela bizimkisi kafayı tutuyo ama dönme çabası yok. Hep ayaklarından destek alarak yukarı kaymaya calisiyo
tamam canım çok teşekkür ederimSarısı daha kolay sürülebilen bir içeriğe sahip yumuşak gibi ayrıca yılı fark etmeden hepsi masum içerikli. Mavisi daha koyu kıvamlı Pomat deniliyor sanırım ona ve 2018 sonrasını almanızı öneririm çünkü bu yoldan sonraki üretimlerde paraben i kaldırmışlar.
Evet canım özellikle nyt mutfak birde soyadı atalar dı galiba onların tam ölçülü tarifleriAaa menü olarak olduğunu bilmiyodum canım bakayım sağol. Nefis yemek tariflerini çok seviyorum tarifler tam ölçü hep tutuyor
Ben ozele bile gitmiyorum devlete gidiyorum cnm saglikli mi genel kontrolunu yapsin yeter iyi dr.iyi para aliyor zatenBursada var öyle bir doktor ama biraz pahalı eşime sordum her ay götüremeyiz dedi. Arkadaşım götürdü vücudunda kızarıklıklar çıkmıştı. Görünürde bişey yok ama tehlikeli bir durum yok demiş. Bir gün öncesi yenidoğan çekimi yapılmıştı giydiği kıyafetler orlonmuş o yapmış gibi görünüyor demiş.bir gün bekleyelim isterseniz geçmezse öyle tahlil yapalım boşuna delmeyelim çocuğu damarları çok küçük gözükmüyor bile çok canı acır demiş.Akşamına aramış aklım sizde kaldı ne oldu geçti mi kızarıklıklar diye. Ben şok bizimki hapşırsa kan alalım der ve öyle akşamına geri aramak... imkansız.
Vay be helal olsunBursada var öyle bir doktor ama biraz pahalı eşime sordum her ay götüremeyiz dedi. Arkadaşım götürdü vücudunda kızarıklıklar çıkmıştı. Görünürde bişey yok ama tehlikeli bir durum yok demiş. Bir gün öncesi yenidoğan çekimi yapılmıştı giydiği kıyafetler orlonmuş o yapmış gibi görünüyor demiş.bir gün bekleyelim isterseniz geçmezse öyle tahlil yapalım boşuna delmeyelim çocuğu damarları çok küçük gözükmüyor bile çok canı acır demiş.Akşamına aramış aklım sizde kaldı ne oldu geçti mi kızarıklıklar diye. Ben şok bizimki hapşırsa kan alalım der ve öyle akşamına geri aramak... imkansız.
Bir bilgim yok ama bazen oluyor böyle düzeldiği için pek üzerinde durmadım açıkçasıArkadaşlar koyu yeşil tuhaf bi kaka gördüm bugün buraya fotosunu koyuyorum midesi kaldırmayan tıklayıp bakmasın önceden yazayımda yanlışlık olmasın.Bakanlardan başına gelen yada bilgisi olan varmı?
Bizim alfalar 63 tü betayı bilmiyorum sorun yok iyi dedi doktor.kizla r bugün kalça ultrasonumuz vardi dr bu deger aslında normal ama bana gore sınırda dedi üç hafta sonra kontrol öneririm ve çift bez bagla dedi ölçülerimiz sağ 60 a 73 sol 60 a 70..elinde sonucu olan bi bakıp yazabilirmi rica etsem.
Ellerini açıkta bırakıyorum o zaman yorgan üstüne gelemez. Bide yan yatırıyorum hepBoğulma riskine karşı örtmeyin diyolar ama bende mecbur örtüyorum
Sag alfa 63kizla r bugün kalça ultrasonumuz vardi dr bu deger aslında normal ama bana gore sınırda dedi üç hafta sonra kontrol öneririm ve çift bez bagla dedi ölçülerimiz sağ 60 a 73 sol 60 a 70..elinde sonucu olan bi bakıp yazabilirmi rica etsem.
canım üstüne ben bi penye battaniye bide kalın polar battaniyelerden örtüyorum örtüsüz şu mevsimde asla yatamazlar.hatta bazen acaba azmi örttüm diyorumKızlar bebeklerinizi gece uykusuna nasıl geçiriyosunuz ve kaç aylıklar? Benimki memede uyuyarak geçiyo yerine koyunca 5dk sonra aranmaya başlıyo.Bi de gece üzerine ne örtüyosunuz aslında hiçbişey örtmemek lazımmış ama uyku tulumu şuan bize imkansız
canm bizede ultrasonu yapan doktor normal dedi çocuk doktoru sınırda kontrol oneriyorum dedi 3 hafta sonra gidicez tekrar.bence geç kalmazsınız sizde bi gidinEki Görüntüle 2239062
bizim sonuç bu. gitsem mi gitmesem mi bilemedim. 3 aydan sonra gidilse olur mu ki? çocuk doktoru normal demişti, ultrasonu çeken doktor erken doğduğu için 1 ay sonra birdaha gel demişti. bir ay oldu ama benim 2 saatimi aldı iki çocukla zor oluyor. babam mart da gelecek arabayla gitmek ve diğer büyük kızıma baksa iyi olur ama bu sefer 3 ayı geçecek, acaba o zaman geç mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?