2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
oglunu sunnet ettiren anneler antibiyotikli kremi kac gun kullandiniz alt temizliginde baska bisey kullandinizmi biz pişik olmusuz
Ben 1 aydir kullaniyorum cnm dikis ipleri kuru kalmasin dedi dr. Ve pipi ucunun rengi normale donene kadar dedi. Ama benim kremim antibiyotikli degil yara kremi

Banyosunu yaptırıp yatağına yatırıyoruz. Uyku müziğini açıyoruz. Gece yatarken mama verdiğimiz için yanına uzanıp biberonu veriyorum. Yerken uyuyakalıyor.
Canım mamayı beşikte düz zeminde mi veriyorsun yoksa kafasına yastık falan koyuyor musun? Bizim kızda 10gundur meme reddi başladı sadece gece emiyor uykuya geçişleri biberon ile yapıyoruz bizde ama dalmak çok zor oluyor.
Kızlar yaptığınız yemekleri pastaları börekleri buraya fotoğraf atıp birbirimize fikir olsun diye paylaşmak nasıl olur sizce
Yapmayınnn benim yapmaya fırsatım olmuyor çok canım çeker sonra saka şaka olabilir neden olmasın

Bizim alfalar 63 tü betayı bilmiyorum sorun yok iyi dedi doktor.

Sag alfa 63
Beta 54
Sol alfa 65
Sol beta 50
Bizde geçemedik çift bez bagla demedilr çıkıklık yokmş ama çıkmaya müsait bi kalçaymış yarın çarşambs tekrar çekilicek ultrason
Anladığım kadarıyla hepimizin sonucları birbirinden farklı bence bunda çektirdiğimiz zamanda önemli . Biz 1.ayda geçemedik sınırda cıktı 2.ayda geçtik şimdi kalkamıyorum yerimden kalkınca kâğıda bakarım sonuçlar için . Ama mutlaka tekrarlayın demişti doktor erken önlem çok önemliymiş.

Canım antibiyotik kullanıyosa o yapar . Senin yedıklerıdnen olabılır . Gazı varsa veya üşütmüşsede olabilr. Bizimde oldu bu sebeplerden dolayı. Takip et bakalım devam edicek mi . Birde kokusu cok ağır dimi . Ben direk bakmadan kokudan anlıyorum yesıl kakayı

Sağ alfa 65 beta 55
Sol alfa 65 beta 55 cnm bize normal demişti

Kızlar bebeklik şapkaları küçüldü kızıma penye şapka almam lazım alan oldumu hiç nerde var instagram da var çok güzeller 45 tl 6-12 ay çok pahalı ya

Kızlar bebeklik şapkaları küçüldü kızıma penye şapka almam lazım alan oldumu hiç nerde var instagram da var çok güzeller 45 tl 6-12 ay çok pahalı ya
LCWaikiki dem almıştım canım ben çok kalın değildi ama penyesi güzeldi

Bence de çok pahalı bizimkiler de küçüldü. Ama ben bıraktım şapka takmayı
Bende takmıyorum artık Nisa'n Mayıs ta artık gezdircem canım dışarı için lazım yaz akşamları falanda iyi oluyor oğluma AliExpress ten alıyordum çok geç geliyor bana şimdi lazım çok severim kullanırım çok lazım olur bana penye şapka

Baktım yenidoğan yazıyor canım beden yok
Evet benim aldığım 0-1 yaşdı o da biraz büyük geliyor ama katlıyorum bende.. ay olarak yazsa daha kullanışlı okurdu tabi.. evde takmıyorım ben genelde tulumun şapkasının altona takıyorım dışarı çıkarken

Aynen canım. Bi gün De menemenle geçiştir be kadın. Bi gün De o mutfağın jilet gibi olmasın.gerçi bu menemen de yapsa öyle bi sunar ki pirzola yer gibi hissedersin
Ayy bende baktım kahveleri bardağa koyması bile bi başka. :))))) köfte yapmış ya buzluk için hepsi aynı boy ne güzel yaaa fırsat buldukça inceliyorum. Verdiği tarifler tutuyo mu canı yaptin mi hiç?

Evet canım zamanı önemli tabi biz 56 günlüktük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…