- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.241
Bende prima var hala 2 numara bebeğim 6,5 kilo. 3 numara büyük bana göre bize. Burda genelde herkes niyeyse büyük kullaniyor.5,5 kilo olup prima aktif bebek 3 numaraya geçen var mı. 3 büyük bence ama 2 de de lastik izleri kalıyo
AliExpress ten ben de aldım ama örgü aldım penye almadım hiçBende takmıyorum artık Nisa'n Mayıs ta artık gezdircem canım dışarı için lazım yaz akşamları falanda iyi oluyor oğluma AliExpress ten alıyordum çok geç geliyor bana şimdi lazım çok severim kullanırım çok lazım olur bana penye şapka
Tutuyo canım valla ben yemek programı izler gibi izliyorum onu :) rahatlığı görüyo musun. Sanki makarna haşlıyo. Ben öyle bişey yapsam mutfak ana baba günü olurAyy bende baktım kahveleri bardağa koyması bile bi başka. :))))) köfte yapmış ya buzluk için hepsi aynı boy ne güzel yaaa fırsat buldukça inceliyorum. Verdiği tarifler tutuyo mu canı yaptin mi hiç?
40 lı paket bez açtım o bitince 3 numaraya mı geçeyim yoksa 108 li paket var hiç açılmamış 2 numara onu mu açayım. Keşke bi markette bi tanıdığım olsa da değiştirebilsemBende prima var hala 2 numara bebeğim 6,5 kilo. 3 numara büyük bana göre bize. Burda genelde herkes niyeyse büyük kullaniyor.
Kızım 6 kilo 3 beden kullanıyoruz canım 6-10 kg aralığı ancak oluyor vallaBende prima var hala 2 numara bebeğim 6,5 kilo. 3 numara büyük bana göre bize. Burda genelde herkes niyeyse büyük kullaniyor.
Mutfağına malzemelerine bayıldım restoran sunumları gibi ne becerikli hatun kendimden utandım çok merak ettim nereli olduğunu sormuşlar ama cevap vermemiş minnacık minnacık mantılar yapmış bayıldım kadınaTutuyo canım valla ben yemek programı izler gibi izliyorum onu :) rahatlığı görüyo musun. Sanki makarna haşlıyo. Ben öyle bişey yapsam mutfak ana baba günü olur
Bilmiyorum ki canm. Bebegin sadece kilosu değil sanirim boyuna göre de değişiyor.40 lı paket bez açtım o bitince 3 numaraya mı geçeyim yoksa 108 li paket var hiç açılmamış 2 numara onu mu açayım. Keşke bi markette bi tanıdığım olsa da değiştirebilsem
Ikramlik çok güzel şeyler var deneyim bigun bende bakalım:))) maşallah çok iyi kadın yaa ben hayatta olamam öyle becerisi var bu tarz şeylere. Aynen 1 çorba yapıyorum yine dağılıyor benim mutfak helal olsun ağzım açık izledim:)))Tutuyo canım valla ben yemek programı izler gibi izliyorum onu :) rahatlığı görüyo musun. Sanki makarna haşlıyo. Ben öyle bişey yapsam mutfak ana baba günü olur
Kim canım o merak ettimIkramlik çok güzel şeyler var deneyim bigun bende bakalım:))) maşallah çok iyi kadın yaa ben hayatta olamam öyle becerisi var bu tarz şeylere. Aynen 1 çorba yapıyorum yine dağılıyor benim mutfak helal olsun ağzım açık izledim:)))
İnstagram Nermin yazılıtaş herkes hayran kadına 1 milyon takipçisi var birde zengin bir abla sanırım Harika bir evi var :)Kim canım o merak ettim
Sizinki plus değil ozaman kabızlık için demek ki plus olmayan alınacak doğrumu anlsdim
5,5 kilo olup prima aktif bebek 3 numaraya geçen var mı. 3 büyük bence ama 2 de de lastik izleri kalıyo
tamam canım gidelim olmazsa yoksa hep aklımda kalacakcanm bizede ultrasonu yapan doktor normal dedi çocuk doktoru sınırda kontrol oneriyorum dedi 3 hafta sonra gidicez tekrar.bence geç kalmazsınız sizde bi gidin
Yozgatli cnm almanyada yaşıyor ben bayadir takip ediyorum sıkı takipcisiyim.Mutfağına malzemelerine bayıldım restoran sunumları gibi ne becerikli hatun kendimden utandım çok merak ettim nereli olduğunu sormuşlar ama cevap vermemiş minnacık minnacık mantılar yapmış bayıldım kadına
Şu Anadolu kadınları ekstradan sanki daha bi becerikli oluyor suyundan mıdır toprağından mıdır maşallah valla imrendim :)Yozgatli cnm almanyada yaşıyor ben bayadir takip ediyorum sıkı takipcisiyim.
tamam canım bizde mavisini kullanıyoruz ve memnunuz ama hani daha etkiliyse onu da alayım mı diye sormuştum. teşekkür ederim cevabın için canımfarkı bilmiyorum ama mavisinden cok memnunuz
Biz 6 kiloyuz prima 2 numara 3 adet kaldı elimde aradan çıkartıyım dedim ama sızdırıyor küçük geldiği için. Seninki nasıl oluyor canım. Küçük gelmiyor muBende prima var hala 2 numara bebeğim 6,5 kilo. 3 numara büyük bana göre bize. Burda genelde herkes niyeyse büyük kullaniyor.
El becerisi takdir edilesi zaten de tabi malzemelerde masallah 3er 5er bi deposu var sanirsin market hergun nerdeyse 1kg et kullaniyorŞu Anadolu kadınları ekstradan sanki daha bi becerikli oluyor suyundan mıdır toprağından mıdır maşallah valla imrendim :)
Gayet iyi Valla. Bantları da rahat yapişiyor.göbeğinin yukarısına kadar da çıkıyor. Küçük gelenler neye göre küçük diyorsunuz merak ettim. Lastik izi için mi diyorsunuz sadece?Biz 6 kiloyuz prima 2 numara 3 adet kaldı elimde aradan çıkartıyım dedim ama sızdırıyor küçük geldiği için. Seninki nasıl oluyor canım. Küçük gelmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?