2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz 6 kiloyuz prima 2 numara 3 adet kaldı elimde aradan çıkartıyım dedim ama sızdırıyor küçük geldiği için. Seninki nasıl oluyor canım. Küçük gelmiyor mu
Başka arkadaşa yazmışsın ama Benimkide 6 kilo 2 numara bitsin diye bakıyorum 2 haftadır küçük geliyo 3e geçicem bitince

Reactions: 114
Gayet iyi Valla. Bantları da rahat yapişiyor.göbeğinin yukarısına kadar da çıkıyor. Küçük gelenler neye göre küçük diyorsunuz merak ettim. Lastik izi için mi diyorsunuz sadece?
Göbeğinin yukarısına çıkmıyo mesela benimki ve bacakları aşırı iz oluyo sıkıyo yani ztn bağlarkende o yüzden elimdeki bitene kdr bol bağlıyorum o zamanda sızdırıyo tabi.3e geçince rahatlıycaz bebeğim öyle kilolu bi bebek falanda değil ama 2 artık olmuyo

El becerisi takdir edilesi zaten de tabi malzemelerde masallah 3er 5er bi deposu var sanirsin market hergun nerdeyse 1kg et kullaniyor
Almanyada et ucuz canım malzemeler de farklı dolayısı ile de tadı da farklı oluyor burda yaptım mı. almanya ya gittiğimde hep kilo alıp geri dönüyorum çünkü çok özlüyorum oradaki tadları yemekleri =)

Almanyada stok yapma alışkanlığı var çoğunda
Ya çok iyi bayılıyorum ama marifet kadında. Hiç üşenmiyor. Bütün gün o kilere in çık in çık. O su böreği mesela. Tepsilerce su böreği yapıyo hiç bişey olmamış gibi. Biz annemle öyle bişey yapsak bir gün önceden hazırlığı başlar 1 gün De temizlemesi sürer 3 güne anca çıkarız . Normal hayatlarına devam ediyolar çok ilginç :)))

Yok canm yastık kullanmıyorum gece. Düz zeminde veriyorum. Kaçmıyor genzine falan. Zaten benimki yan duruyor. Yandan yediriyorum. Öylece uyuyakalıyor biberonu çekiyorum uyumaya devam ediyor.

Kızlar yaptığınız yemekleri pastaları börekleri buraya fotoğraf atıp birbirimize fikir olsun diye paylaşmak nasıl olur sizce
Canım ben sürekli pasta börek yapıyorum çünkü sürekli misafirim geliyor:) yarın yine misafirim var mesela saatlerdir mutfaktayım. Hemen hemen her gün de yemek yapıyorum. Ama buraya atmayalım bence canı çeken olur. Ben sana özelden atarım istersen p

Kızlar bebeklik şapkaları küçüldü kızıma penye şapka almam lazım alan oldumu hiç nerde var instagram da var çok güzeller 45 tl 6-12 ay çok pahalı ya
Canm acaba artık şapkasız durmaya alıştırsan mı büyüdüler çünkü. Doktorlar da ilk 1 haftadan sonra gereksiz buluyor şapkayı. Biz hiç takmadık diyebilirim.

İnstagram da Zübeyde mutfaktayı takip et canım

Canm acaba artık şapkasız durmaya alıştırsan mı büyüdüler çünkü. Doktorlar da ilk 1 haftadan sonra gereksiz buluyor şapkayı. Biz hiç takmadık diyebilirim.
Bende takmıyorum canım hiç sadece çok saçlı diye banyo yaptığı günler takıyorum saçlarının nemi gitsin üşümesin diye Nisa'n mayısta rüzgarlı havalarda istiyorum sahilde oturuyoruz yaz akşamları da esiyor ince penyelerden lazım oğlumda çok kullandım hala kullanıyorum

Yok canm yastık kullanmıyorum gece. Düz zeminde veriyorum. Kaçmıyor genzine falan. Zaten benimki yan duruyor. Yandan yediriyorum. Öylece uyuyakalıyor biberonu çekiyorum uyumaya devam ediyor.
Ya şu uyku olayını ayarlayamadım bi türlü. Saat 8de her akşam banyo yapıyoruz ama sonrasında uykuya geçemiyoruz bir türlü. Işığı karartiyorum, konuşma sesimizi kısıyoruz falan ama yok olmuyor saat 12den 1den önce geçemiyoruz uykuya.

Ha anladım canm pardon ben evde takmaktan bahsediyorsun sandm

Olsun canm sen pes etme. 3. ayda anca birşeylere alışmaya başlıyorlarmış. Sen her gün aynı rutini uygula o elbet alışacaktır.

Bi cesaret dedemize gittik evden çıktık şükür dedesi yürüyünce gelseydiniz dedi lafı soktu adam haklı hastanede Doğumda görmüştü en son dünde görümceme gittik yavaş yavaş çıkıyoruz ama gittiği yerde durmuyor viyak ciyaklama öyle yani süslüyorum kızımı güzelce kız olmasıda bi ayrıymış Allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…