- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.261
Başka arkadaşa yazmışsın ama Benimkide 6 kilo 2 numara bitsin diye bakıyorum 2 haftadır küçük geliyo 3e geçicem bitinceBiz 6 kiloyuz prima 2 numara 3 adet kaldı elimde aradan çıkartıyım dedim ama sızdırıyor küçük geldiği için. Seninki nasıl oluyor canım. Küçük gelmiyor mu
Göbeğinin yukarısına çıkmıyo mesela benimki ve bacakları aşırı iz oluyo sıkıyo yani ztn bağlarkende o yüzden elimdeki bitene kdr bol bağlıyorum o zamanda sızdırıyo tabi.3e geçince rahatlıycaz bebeğim öyle kilolu bi bebek falanda değil ama 2 artık olmuyoGayet iyi Valla. Bantları da rahat yapişiyor.göbeğinin yukarısına kadar da çıkıyor. Küçük gelenler neye göre küçük diyorsunuz merak ettim. Lastik izi için mi diyorsunuz sadece?
Tamamen bedeniyle birlikte mi? Yan yatırırsam sırt üstü dönüyo o da tam dönmek denmez gerçiKızlar bebeğiniz dönüyor mu?
Aynen o kiler nasıl :) sütler unlar yağlar koli koliEl becerisi takdir edilesi zaten de tabi malzemelerde masallah 3er 5er bi deposu var sanirsin market hergun nerdeyse 1kg et kullaniyor
Almanyada et ucuz canımEl becerisi takdir edilesi zaten de tabi malzemelerde masallah 3er 5er bi deposu var sanirsin market hergun nerdeyse 1kg et kullaniyor
Almanyada stok yapma alışkanlığı var çoğundaAynen o kiler nasıl :) sütler unlar yağlar koli koli
Ya çok iyi bayılıyorum ama marifet kadında. Hiç üşenmiyor. Bütün gün o kilere in çık in çık. O su böreği mesela. Tepsilerce su böreği yapıyo hiç bişey olmamış gibi. Biz annemle öyle bişey yapsak bir gün önceden hazırlığı başlar 1 gün De temizlemesi sürer 3 güne anca çıkarız . Normal hayatlarına devam ediyolar çok ilginç :)))Almanyada stok yapma alışkanlığı var çoğunda
Karşılaştırdın demedim ki. Karşılaştırmamak gerek her çocuğun gelişimi farklı dedim. Bu cümleyi size değil biraz üzüldüğü için diğer arkadaşa söylemek istedim aslında.Ben karşılaştırma yapmadım görmediğimi söyledim
Yok canm yastık kullanmıyorum gece. Düz zeminde veriyorum. Kaçmıyor genzine falan. Zaten benimki yan duruyor. Yandan yediriyorum. Öylece uyuyakalıyor biberonu çekiyorum uyumaya devam ediyor.Canım mamayı beşikte düz zeminde mi veriyorsun yoksa kafasına yastık falan koyuyor musun? Bizim kızda 10gundur meme reddi başladı sadece gece emiyor uykuya geçişleri biberon ile yapıyoruz bizde ama dalmak çok zor oluyor.
Yapmayınnn benim yapmaya fırsatım olmuyor çok canım çeker sonrasaka şaka olabilir neden olmasın
Anladığım kadarıyla hepimizin sonucları birbirinden farklı bence bunda çektirdiğimiz zamanda önemli . Biz 1.ayda geçemedik sınırda cıktı 2.ayda geçtik şimdi kalkamıyorum yerimden kalkınca kâğıda bakarım sonuçlar için . Ama mutlaka tekrarlayın demişti doktor erken önlem çok önemliymiş.
Canım ben sürekli pasta börek yapıyorum çünkü sürekli misafirim geliyor:) yarın yine misafirim var mesela saatlerdir mutfaktayım. Hemen hemen her gün de yemek yapıyorum. Ama buraya atmayalım bence canı çeken olur. Ben sana özelden atarım istersenKızlar yaptığınız yemekleri pastaları börekleri buraya fotoğraf atıp birbirimize fikir olsun diye paylaşmak nasıl olur sizce
Canm acaba artık şapkasız durmaya alıştırsan mı büyüdüler çünkü. Doktorlar da ilk 1 haftadan sonra gereksiz buluyor şapkayı. Biz hiç takmadık diyebilirim.Kızlar bebeklik şapkaları küçüldü kızıma penye şapka almam lazım alan oldumu hiç nerde var instagram da var çok güzeller 45 tl 6-12 ay çok pahalı ya
İnstagram da Zübeyde mutfaktayı takip et canımCanım ben sürekli pasta börek yapıyorum çünkü sürekli misafirim geliyor:) yarın yine misafirim var mesela saatlerdir mutfaktayım. Hemen hemen her gün de yemek yapıyorum. Ama buraya atmayalım bence canı çeken olur. Ben sana özelden atarım istersenp
Bende takmıyorum canım hiç sadece çok saçlı diye banyo yaptığı günler takıyorum saçlarının nemi gitsin üşümesin diye Nisa'n mayısta rüzgarlı havalarda istiyorum sahilde oturuyoruz yaz akşamları da esiyor ince penyelerden lazım oğlumda çok kullandım hala kullanıyorumCanm acaba artık şapkasız durmaya alıştırsan mı büyüdüler çünkü. Doktorlar da ilk 1 haftadan sonra gereksiz buluyor şapkayı. Biz hiç takmadık diyebilirim.
Ya şu uyku olayını ayarlayamadım bi türlü. Saat 8de her akşam banyo yapıyoruz ama sonrasında uykuya geçemiyoruz bir türlü. Işığı karartiyorum, konuşma sesimizi kısıyoruz falan ama yok olmuyor saat 12den 1den önce geçemiyoruz uykuya.Yok canm yastık kullanmıyorum gece. Düz zeminde veriyorum. Kaçmıyor genzine falan. Zaten benimki yan duruyor. Yandan yediriyorum. Öylece uyuyakalıyor biberonu çekiyorum uyumaya devam ediyor.
HayırKızlar bebeğiniz dönüyor mu?
Ha anladım canm pardon ben evde takmaktan bahsediyorsun sandmBende takmıyorum canım hiç sadece çok saçlı diye banyo yaptığı günler takıyorum saçlarının nemi gitsin üşümesin diye Nisa'n mayısta rüzgarlı havalarda istiyorum sahilde oturuyoruz yaz akşamları da esiyor ince penyelerden lazım oğlumda çok kullandım hala kullanıyorum
Olsun canm sen pes etme. 3. ayda anca birşeylere alışmaya başlıyorlarmış. Sen her gün aynı rutini uygula o elbet alışacaktır.Ya şu uyku olayını ayarlayamadım bi türlü. Saat 8de her akşam banyo yapıyoruz ama sonrasında uykuya geçemiyoruz bir türlü. Işığı karartiyorum, konuşma sesimizi kısıyoruz falan ama yok olmuyor saat 12den 1den önce geçemiyoruz uykuya.
Aynen restoran mutfağı gibi maşallah beceri marifet imkan güzel şeyler çıkarmış kadınEl becerisi takdir edilesi zaten de tabi malzemelerde masallah 3er 5er bi deposu var sanirsin market hergun nerdeyse 1kg et kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?