2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah güzelliğe inşallah benim ikincide böyle tatlı bir cimcime olur

Hiç bir zaman biriktirmem ben. Üç kıyafet için bile makineyi çalıştıririm yanlış hatirliyosun .

Yine gecelerin bekçisi bi ben miyim sahi kızlar tinyrose nerde ya ne zamandır yazcam unutuyorum
kizlar cok giremiyorum ya malesef bebegim cok gazli hep agliyo beni gezdirin evin icinde diyo kucagimda ben oturunca basiyo cigligi.bazen cozum aramak icin giriyorum cikiyorum.instaya bile giremiyorum.
memede uyuyo benimki.3 aylik olcaz az kaldi 3 aylik bi olalim sutum yetip yetmiyomu bu ayda iyice bi emin oluyum o zmn baslicam uyku egitimine
bana simdilik Tracy Hogg uyku yontemi mantikli geldi aglatmadan uyku egitimi veriliyo yatir kaldir yontemiymis.
koltukta yatieiyorum ben
ve bebeginiz gazliyaa kesinlikle tavsiye ederim yuz ustu yatirin uyuyor o zmn.
ama bu ara cok huysuz benim yatiriyorum kalkiyor asiri yorgunum.
memede uyumasi simdilik isime geliyo ayagimda sallamaya gerek kalmiyo ama kesinlikle uyku egitimi vermeye caliscam bakalim Allah yardim eder insallah.valla ege esimin gelmesini bekliyorim ki yemek oyle yapiyorum.bazen kanguruda tasiyorum bebegimi o zmn uyuyo ama ona da alissin istemiyorum sirt agrilarim cok cunku.
ve kaca gelisim geriligi var kizimda ilo aydam beri.2 bez takiyoduk biraz dyzeome opmus ama tam degil.simdi de o yuzden 3 bez takiyoruz.insallh duzelir.15 inde yine usg gircek kizim.
ve bu ay sonu tasiniyorum kizlar o yuzden de biraz giremiyorum ufaktan toplanmaya basliyorum.
ve hala korse alip takamadim netten alicam cok pahali instada tuba korse gordum 160 tl doypdu.yamuna korse 200 diyo.netten alicam ama kullanan arkadaslar varsa memnunmu acaba bi de alirim ise yaramazsa diye tedirginim

Gayet iyi Valla. Bantları da rahat yapişiyor.göbeğinin yukarısına kadar da çıkıyor. Küçük gelenler neye göre küçük diyorsunuz merak ettim. Lastik izi için mi diyorsunuz sadece?
Hayır lastik izinden değil göbek deliğinin altından bağlanıyor mesela 2 numara. Poposunun tam Üzerinde kalıyor bitişi ona göre bakıyorum ben

Kizlar bebegimin idrar tahlili ve kültürü iyi çıkmamış doktor tekrar en steril şekilde istedi duruma göre hastaneye yatırabilirmiş idrar kabina direkt yaptir dedi 3 aylik bebeye nasıl olacak ki. 2 saattir idrar almaya çalışıyorum. Idrar torbasi kayiyor cok hareketli 10 ml kaliyor içinde geri kalani beze gidiyor. En az 20 ml idrar icin isteniyor kültür için az olsa yetermiş. Bebisinden idrar örneği alanlar bana bir akıl verin.

kizlar bu arada bebegimde konak var
doktor zeytinyagini biraz isit karbonat koy karisitir kafasina iyice yedir 3 4 saat beklet banyo ettir dedi.
dun yaptik bakalim.
ama hava cok soguk oldugu icin 1 saat beklettim.bu ara istanbulda hava asiri soguk
ve benim bebegiminde poposunun ic kismi kirmizi yeni olustu malesef ve islak mendil kullanmaya basladigim icin oldu.normalde pamuk kullaniyordum.bi kutu icindebiraz pamuk koyup bi cay bardagi kaynamis ilimis su koyup icine de sari kantaron yavi koyup karisitirlyrdum 1 cay kasigi koyuyordum.ve masallah hic pisik sorunumuz olmamist boyle ilk kez kizariklik oluyo pamuga gectim tekrar ama disarda tabi islak mendile devam.
bu arada sizin bebeginizde de tukuruk olusumu oluyor mu benim bebegim 2 haftadir tukuruk oluyo cenesi.annem normal diyo ama size de sorum dedim.

canım ordaki hayat farklı burdan. orda herşey dakik ve kurallıdır ve bunu kendi hayatına da istemsiz uyguluyorsun. pratik olmak zorundasın orda zaman çok değerli bakılıyor. bizde böyleyiz şip şak herşey yapılır üşenme yok =) tabiiki marifetli olmak ayrı =)

Hiç beklemiyorum da canım. Anlamadım valla makinede mı sorun var dedim, 90 derecede boş çalıştırdım ama yine aynı oldu. Biraz sonra yine yikicam bakalım bu sefer nasıl olacak
Makine temizleyiciler inden alip makineyi temizleyebilirsin boş çaliştirarak. Ya da fairy bulaşık makinesi tabletini kazanın içine atip da temizliyorlar.

kizlar beneg simdo kucagimda agliyo illa gezdir diye
bende toptan sorutum sorcaklarimi size diye hizli hizli yaziyorum
kizlar mamayi 1 aydir kestim ama gece 12 de uyuyup 3 bucukta kalkiyor 5 e kadar uyutmaya calisiyorum 6.30 7.30 gibi kalkiyor sonra da ya saat basi ya da yarim saatte bir kalkiyor boyle parca parca boluk porcuk uyuyuyorkeske 1 kerede 5 6 saat uyisa ben de uykuya doysam boyle iykusuz kaliyorum.
o yizden bu ayki kilosuna da bakitip ona gore gece bi kere mama verebilirim uzun uyusun diye.sizce yapiyimmi boyle.
ya kilosundan emin olamiyorum
subatin 5 inde giysilerle 4990 di kilosu subatin 12 sinde yani 1 hafta sonra 5290 kiloydu.hemsire bir hafta icinde 200 300 grm almissa mamaya gerek yok dedigi icin birakmistim.ama subatin 16 sinda hastanede kilosuna bakildi ve sadece bez ve zibinla 5040 cikti kilosu ben anlamadim bisey o yuzden martin 6 sini bekliyprum asimiz var. 1 ay icinde ne kadar almis bakicam kafam cok karisti

Canım bebeğim soğuk aldığında böyleydi takip et devam ederse götür canım fotoyu da göster doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…