- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.281
Maşallah güzelliğe inşallah benim ikincide böyle tatlı bir cimcime olurEki Görüntüle 2239179 Bi cesaret dedemize gittik evden çıktık şükür dedesi yürüyünce gelseydiniz dedi lafı soktu adam haklı hastanede Doğumda görmüştü en son dünde görümceme gittik yavaş yavaş çıkıyoruz ama gittiği yerde durmuyor viyak ciyaklama öyle yani süslüyorum kızımı güzelce kız olmasıda bi ayrıymış Allah isteyen herkese versin
Kadına hep beraber nazar degdircez:))) çok beğendim ama. Ben tek çocukla zor yemek yapiyom bırak sunumu :))İnstagram Nermin yazılıtaş herkes hayran kadına 1 milyon takipçisi var birde zengin bir abla sanırım Harika bir evi var :)
Hiç bir zaman biriktirmem ben. Üç kıyafet için bile makineyi çalıştıririm yanlış hatirliyosun .hatırladığım kadarıyla kıyafetleri biriktirip yıkıyorsun ondan olabilir. bizim öyle bir sıkıntımız yok canım. çok kusuyor ise hemen lavaboda çitele yıka as canım. ıslak da koyma o da koku yapar.
İnşallah canımMaşallah güzelliğe inşallah benim ikincide böyle tatlı bir cimcime olur
Hayır canım. Nefis yemek tarifleri uygulaması varİnstagram damı
Hiç beklemiyorum da canım. Anlamadım vallaAa bilemedim o zaman ısısı da iyiymiş çünkü
kizlar cok giremiyorum ya malesef bebegim cok gazli hep agliyo beni gezdirin evin icinde diyo kucagimda ben oturunca basiyo cigligi.bazen cozum aramak icin giriyorum cikiyorum.instaya bile giremiyorum.
Hayır lastik izinden değil göbek deliğinin altından bağlanıyor mesela 2 numara. Poposunun tam Üzerinde kalıyor bitişi ona göre bakıyorum benGayet iyi Valla. Bantları da rahat yapişiyor.göbeğinin yukarısına kadar da çıkıyor. Küçük gelenler neye göre küçük diyorsunuz merak ettim. Lastik izi için mi diyorsunuz sadece?
ekstra durulama yaptırmayı dene istersen bideHiç beklemiyorum da canım. Anlamadım vallamakinede mı sorun var dedim, 90 derecede boş çalıştırdım ama yine aynı oldu. Biraz sonra yine yikicam bakalım bu sefer nasıl olacak
canım ordaki hayat farklı burdan. orda herşey dakik ve kurallıdır ve bunu kendi hayatına da istemsiz uyguluyorsun. pratik olmak zorundasın orda zaman çok değerli bakılıyor. bizde böyleyiz şip şak herşey yapılır üşenme yok =) tabiiki marifetli olmak ayrı =)Ya çok iyi bayılıyorum ama marifet kadında. Hiç üşenmiyor. Bütün gün o kilere in çık in çık. O su böreği mesela. Tepsilerce su böreği yapıyo hiç bişey olmamış gibi. Biz annemle öyle bişey yapsak bir gün önceden hazırlığı başlar 1 gün De temizlemesi sürer 3 güne anca çıkarız . Normal hayatlarına devam ediyolar çok ilginç :)))
Makine temizleyiciler inden alip makineyi temizleyebilirsin boş çaliştirarak. Ya da fairy bulaşık makinesi tabletini kazanın içine atip da temizliyorlar.Hiç beklemiyorum da canım. Anlamadım vallamakinede mı sorun var dedim, 90 derecede boş çalıştırdım ama yine aynı oldu. Biraz sonra yine yikicam bakalım bu sefer nasıl olacak
pardon canım evet karıştırmışım seni başkası ileHiç bir zaman biriktirmem ben. Üç kıyafet için bile makineyi çalıştıririm yanlış hatirliyosun .
cnm o gubler geride kaldi sirt agrilaroyla bogusuyorumtinyrose hamileyken sayfa sayfa yazardı :)))))))) bende anlamadım nerelerde
Ben kullanıyorum canim5,5 kilo olup prima aktif bebek 3 numaraya geçen var mı. 3 büyük bence ama 2 de de lastik izleri kalıyo
Canım bebeğim soğuk aldığında böyleydi takip et devam ederse götür canım fotoyu da göster doktorunaArkadaşlar koyu yeşil tuhaf bi kaka gördüm bugün buraya fotosunu koyuyorum midesi kaldırmayan tıklayıp bakmasın önceden yazayımda yanlışlık olmasın.Bakanlardan başına gelen yada bilgisi olan varmı?
Sağol canım foto gönderdim doktora sonunda bağırsağı hareketlenmiş dedi ishal mi demek istedi anlayamadım takip edin dediCanım bebeğim soğuk aldığında böyleydi takip et devam ederse götür canım fotoyu da göster doktoruna
Bende yan yatırınca dönüyorTamamen bedeniyle birlikte mi? Yan yatırırsam sırt üstü dönüyo o da tam dönmek denmez gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?