- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.301
Kaç günlük
81 canım seninki? Öyle sağa sola falan dönemiyo yüzüstüde pek duramıyo kafasını gömüyo ağlıyoBende yan yatırınca dönüyorseninki kaç günlüktü
Masallahhh canim cok tatli benim kizima benziyor brnimde boyle sacli ama daha hic elbise giymedik biz gerci doktor disinda daha hic disari cikmadikEki Görüntüle 2239179 Bi cesaret dedemize gittik evden çıktık şükür dedesi yürüyünce gelseydiniz dedi lafı soktu adam haklı hastanede Doğumda görmüştü en son dünde görümceme gittik yavaş yavaş çıkıyoruz ama gittiği yerde durmuyor viyak ciyaklama öyle yani süslüyorum kızımı güzelce kız olmasıda bi ayrıymış Allah isteyen herkese versin
Ismi neydi canım? NerdeMutfağına malzemelerine bayıldım restoran sunumları gibi ne becerikli hatun kendimden utandım çok merak ettim nereli olduğunu sormuşlar ama cevap vermemiş minnacık minnacık mantılar yapmış bayıldım kadına
Olabilir canım bizimde böyle olduktan sonra düzeldi aslında. Gaz sıkıntısı azaldı kakasını da rahat yapıyor artıkSağol canım foto gönderdim doktora sonunda bağırsağı hareketlenmiş dedi ishal mi demek istedi anlayamadım takip edin dedi
Oyy maşallah kuzuya ❤Eki Görüntüle 2239179 Bi cesaret dedemize gittik evden çıktık şükür dedesi yürüyünce gelseydiniz dedi lafı soktu adam haklı hastanede Doğumda görmüştü en son dünde görümceme gittik yavaş yavaş çıkıyoruz ama gittiği yerde durmuyor viyak ciyaklama öyle yani süslüyorum kızımı güzelce kız olmasıda bi ayrıymış Allah isteyen herkese versin
Maşallah kuşum yerim onu yaa :) allahım nazarlardan korusun.Eki Görüntüle 2239179 Bi cesaret dedemize gittik evden çıktık şükür dedesi yürüyünce gelseydiniz dedi lafı soktu adam haklı hastanede Doğumda görmüştü en son dünde görümceme gittik yavaş yavaş çıkıyoruz ama gittiği yerde durmuyor viyak ciyaklama öyle yani süslüyorum kızımı güzelce kız olmasıda bi ayrıymış Allah isteyen herkese versin
kizlar 2 aylik asinin belli bi gunu varmi cumaya cagirdi bizi saglik ocagi 65 gunluk oluyoruz sıkıntı oluyormu acaba gec yapilmasi yarin saglik ocagini arasammi bi
Valla şaka gibi gelecek canım ama onu da yapmıştım. Şimdi çalışıyo bi daha yapiim, çok teşekkür ederimekstra durulama yaptırmayı dene istersen bide
Teşekkür ederim canım benim bunu da deniyeyim, çok sağol.Makine temizleyiciler inden alip makineyi temizleyebilirsin boş çaliştirarak. Ya da fairy bulaşık makinesi tabletini kazanın içine atip da temizliyorlar.
Evet canım yaapardon canım evet karıştırmışım seni başkası ilesadece bebeklerin kıyafetlerin de mi oluyor bu koku?
Yok kuzum biraz geç yapılabiliyor. Biz de 65 günlükken yaptirdikkizlar 2 aylik asinin belli bi gunu varmi cumaya cagirdi bizi saglik ocagi 65 gunluk oluyoruz sıkıntı oluyormu acaba gec yapilmasi yarin saglik ocagini arasammi bi
Benimde öyle ya patlıyor resmen ama ben biraz bekletiyorum sağlığı için yapmak zorundayım 67 günlük..81 canım seninki? Öyle sağa sola falan dönemiyo yüzüstüde pek duramıyo kafasını gömüyo ağlıyo
Devletin açtığı günler var sağlık ocağı tarih veriyor bize 73 günlükken yapıldı 2. Ay aşısıkizlar 2 aylik asinin belli bi gunu varmi cumaya cagirdi bizi saglik ocagi 65 gunluk oluyoruz sıkıntı oluyormu acaba gec yapilmasi yarin saglik ocagini arasammi bi
Rica ederim ne demek keşke yardımım dokunsa ama ztn onuda denemişsinValla şaka gibi gelecek canım ama onu da yapmıştım. Şimdi çalışıyo bi daha yapiim, çok teşekkür ederim
ben anladım seni canım. müslin bezlerim de tuhaf kokuyor omuz bezi olarak kullanıyorum ve kusmuk olduğu için koku öyle oluyor. işte parfümsüz deterjan kullandığımız için de koku kalıyor malesefEvet canım yaaçok ağır
Evet yüzüstü tutmaya çalışmak lazımBenimde öyle ya patlıyor resmen ama ben biraz bekletiyorum sağlığı için yapmak zorundayım 67 günlük..
Bizde ilk çıktık canım kızımın ilk elbisesi çeyizine koycam inşallah annem benim çeyizime koymuş bebeklik kıyafetlerimi duygulanıyor insanMasallahhh canim cok tatli benim kizima benziyor brnimde boyle sacli ama daha hic elbise giymedik biz gerci doktor disinda daha hic disari cikmadik
Evet canim bnde ondan şüpheleniyorum.ben anladım seni canım. müslin bezlerim de tuhaf kokuyor omuz bezi olarak kullanıyorum ve kusmuk olduğu için koku öyle oluyor. işte parfümsüz deterjan kullandığımız için de koku kalıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?