2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İsterim :)ya ben de şu canı çekme olayına sinir oluyorum tamam canımız çekebilir ama instagramdan 2 fotodan biri yemek tv de her yer yemek ona bakarsan :)

Canım AliExpress nisana kadar gelir

Canım bizde de konak var işe yaradı mı acaba yaptığın şey

Canım bizde de konak var işe yaradı mı acaba yaptığın şey
cnm daha ilk dun demedim henuz bi gekisme yok ben 2 hunde 1 banyo yaptiriyorum soguk havalardan dolayi usutcek diye korkuyotum carsamba yine yaoicam 2 hafta denicem olmazsa losyon yazmisti bi de onu alicam artik
2 hafta deneme siresini kendi krndime belirledim cnm dr. demedi bu arada

Reactions: 114
Ay elbisesini yesinler :)) maşallaaahhh annesi çok tatlı olmuş

Hayır lastik izinden değil göbek deliğinin altından bağlanıyor mesela 2 numara. Poposunun tam Üzerinde kalıyor bitişi ona göre bakıyorum ben
Bağladıktan sonra üzerinde kalan inçe kısmı kıvırınca mı göbeğinin altında kalıyo kıvırmadan mı.sadece bağlayıp bırakırsam göbeğinin üstüne çıkıyo ama üst parçayı kıvırırsam göbeğinin altında kalıyo

Belli kadın her gün aynı saatte yemek yapmaya başlıyo gibi

Canım idrar torbasını ön tarafına direk yapıştır aşağı doğru değilde direk yukardan baslangc yerinden yapıştır bezids ters bağla o zaman oldugu gibi torbaya geliyo idrar . Bide kültürü yarım saat icinde vermen lazım hastaneye

Canım her tartıda farklı cıkıyor. O yuzden tek tartıyı baz almak lazım mesela benım sağlık ocağındakini dikkate alıyorum 1 ay önce ne kadardı simdi ne kadar ona göre hesaplıyorum. Doktorun tartısında bambaska cıkabılıyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…