- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.341
Canım bana onun fotosunu ya da linkini atarmısınCanim bizim konagimiz cok fazlaydi hatta kaslarina kadar ilerlemisti doktora gittik mustellanin savli deri icin konak kremini onerdi iki suruste konaktan eser kalmadi
Canım idrar torbasını ön tarafına direk yapıştır aşağı doğru değilde direk yukardan baslangc yerinden yapıştır bezids ters bağla o zaman oldugu gibi torbaya geliyo idrar . Bide kültürü yarım saat icinde vermen lazım hastaneye
Yok bişey kıvırmadan bağladığımda göbek altında kalıyorsa küçülmüş olarak değerlendiriyorum tam kavramıyor yani belini aşağıda kalıyorBağladıktan sonra üzerinde kalan inçe kısmı kıvırınca mı göbeğinin altında kalıyo kıvırmadan mı.sadece bağlayıp bırakırsam göbeğinin üstüne çıkıyo ama üst parçayı kıvırırsam göbeğinin altında kalıyo
Maşallah ya kaşlar falan şekilli şimdidenBana hiç bildirim gelmemiş ya bi bakayım dedim 35 sayfa olmuş.
Bu da benim kara böceğim, adam suratlım :)
Eki Görüntüle 2239366
Canım bana onun fotosunu ya da linkini atarmısın
https://www.hepsiburada.com/sebamed...MI4Iaqw87X4AIV5jXTCh2DJweoEAQYAyABEgK-GfD_BwESebamed baby nin nemlendirici kremi ile gecti bizimde. Kaşları çok kötüydü. Sac diplerine de sürdüm. Yüzündeki kızarık sivilceleri de geçirdi.
Yok orası öyle de yemek her yerde var o zaman hiç tv izlemeyip hiç instagrama girmememiz lazım. Benim çok canım çekiyo herşeyi :)) bi zararı olur mu ki. Bütün gün De tv de hep yemekli şeyler izliyorum:))Burda herkes emziriyor ve istediği zaman pasta börek yapamıyor ya ondan öyle dedim.
İnşallah canım . Bizimde kültür temiz çıktı normal tahlılde lökosit vardı . Antibiyotik kullandık bidaa kontrole goturemedim ama sikayetımız yok. Gerçekten cok can sıkıcı ama Allah beterinden korusun ne diyelim .Sagol canim. Cok şükür verdik ikisini de esim iki kere hastaneye gitti bu gece. Tek seferde cok idrar veremedik. Insallah iyi cikar sonuclar hastaneye yatırmazlar kuzumu
Ya şu kaşlara kirpiklere bak ya :) maşallah benim kızım çok kılsız :) ne saçı var ne kaşı ne kirpiğiBana hiç bildirim gelmemiş ya bi bakayım dedim 35 sayfa olmuş.
Eki Görüntüle 2239366
Benim canım çekerse hemen mastit oluyorum neyse ki pek çekmezYok orası öyle de yemek her yerde var o zaman hiç tv izlemeyip hiç instagrama girmememiz lazım. Benim çok canım çekiyo herşeyi :)) bi zararı olur mu ki. Bütün gün De tv de hep yemekli şeyler izliyorum:))
He o zaman 2 numaraya devam bizYok bişey kıvırmadan bağladığımda göbek altında kalıyorsa küçülmüş olarak değerlendiriyorum tam kavramıyor yani belini aşağıda kalıyor
Benim de herrrr gördüğümü istiyo canım:) ben dünyaya yemek yemek için gelmişim resmenBenim canım çekerse hemen mastit oluyorum neyse ki pek çekmez
Kaşlar yakın zmaanda karardı doğunca hiç yoktu resmenMaşallah ya kaşlar falan şekilli şimdiden
Bizim de doğunca kaşı kirpiği yoktu, yeni yeni karardı ama saçı yok keltoşumunYa şu kaşlara kirpiklere bak ya :) maşallah benim kızım çok kılsız :) ne saçı var ne kaşı ne kirpiği
Oyyyy aşk bunlar bal maşallah canımBana hiç bildirim gelmemiş ya bi bakayım dedim 35 sayfa olmuş.
Eki Görüntüle 2239366
Benimde canım bişey çekti sabah mastit kalktımBenim canım çekerse hemen mastit oluyorum neyse ki pek çekmez
Benimkide öyle gömülüp ağlıyo işte ne kadar durabilirse direnip tutuyorum gelişmesine katkı için bi zaman sonra durabilir duruma gelicek nasılsaDurmuyor ama
Ay foto atmayi bilmiyorum dur bakayim yapabilicekmiyimCanım bana onun fotosunu ya da linkini atarmısın
Oy maşallah nasıl güzelsin sennn yerim teomuuu ❤Bana hiç bildirim gelmemiş ya bi bakayım dedim 35 sayfa olmuş.
Eki Görüntüle 2239366
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?