2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Sagol canim. Cok şükür verdik ikisini de esim iki kere hastaneye gitti bu gece. Tek seferde cok idrar veremedik. Insallah iyi cikar sonuclar hastaneye yatırmazlar kuzumu

Yok bişey kıvırmadan bağladığımda göbek altında kalıyorsa küçülmüş olarak değerlendiriyorum tam kavramıyor yani belini aşağıda kalıyor

Burda herkes emziriyor ve istediği zaman pasta börek yapamıyor ya ondan öyle dedim.
Yok orası öyle de yemek her yerde var o zaman hiç tv izlemeyip hiç instagrama girmememiz lazım. Benim çok canım çekiyo herşeyi :)) bi zararı olur mu ki. Bütün gün De tv de hep yemekli şeyler izliyorum:))

Sagol canim. Cok şükür verdik ikisini de esim iki kere hastaneye gitti bu gece. Tek seferde cok idrar veremedik. Insallah iyi cikar sonuclar hastaneye yatırmazlar kuzumu
İnşallah canım . Bizimde kültür temiz çıktı normal tahlılde lökosit vardı . Antibiyotik kullandık bidaa kontrole goturemedim ama sikayetımız yok. Gerçekten cok can sıkıcı ama Allah beterinden korusun ne diyelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…