2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya ben onu kullaniyorum bizde ise yaramadi sen nasil kullaniyosun
Sacli deriye suruyorum iki saat bekliyorum daha sonra tarakla arkaya dogru tariyorum daha sonra banyosunu yaptiriyorum banyodan sonra yine tarakla arkaya dogru tariyorum bizde cok ise yaradi umarim sizde de ise yarar

klavyene saglik cnm ya valla icim rahatladi
boyle sacma sey mi olur ya insanlarin kafasini karistiriyorlar ben de cocuk acsa ya doye icim icimi yiyodu
bi de hemsire giysilerle 4990 cikinca giysisiz 4700 diyelim dedi 200 gr.edermi bebegin giysileri

Yok orası öyle de yemek her yerde var o zaman hiç tv izlemeyip hiç instagrama girmememiz lazım. Benim çok canım çekiyo herşeyi :)) bi zararı olur mu ki. Bütün gün De tv de hep yemekli şeyler izliyorum:))
biz gündüz tv izlemiyoruz sadece akşam haberleri ve dizi onları da pek izleyemiyoruz iki çocuklu birşey anlaşılmıyor ama benim için hiç bir sakıncası yok burda paylaşılır ise =) hatta pratik şeyler olursa benim için daha iyi olur =)

İsterim :)ya ben de şu canı çekme olayına sinir oluyorum tamam canımız çekebilir ama instagramdan 2 fotodan biri yemek tv de her yer yemek ona bakarsan :)
Bende bu konuda sana katılmıyorum canım canım çekmesin diye tv izlemiyorum, instagram zaten kullanmıyorum. Gecen Minik bebis 'di sanırım kabak tatlısı mevzusu geçmişti. Demiştim canım çekti diye. Iki gün aradım, en son anneme söyledim haftasonu oraya gittik yağmurlu günde kızım eşimle. Bol bol yedim. Normalde hiç sevmezdim herşey çekiyo, hele tatlı sende öyle misin kuzum, benim boğazım hiç durmuyo

Canım bizde de konak var işe yaradı mı acaba yaptığın şey
Canım başka arkadaşa sormuşsun ama bende yazayım dedim. Zeytinyağı ve radix sampuan kullandik demiştim burda. Bugun asidan sonra yine banyo yaptirdik. Zeytinyagini unutmusum sadece sampuanladim ve azicik biseyi kalmis :) iki kere dus aldirsam gececek. Asidan dolayi gecikmişti duşu

Reactions: 114
Ya sen beni gör ne buluyorsam yiyorum her gördüğümü canım istiyo ama mesela hamilelikte zararlı da emzirirken bişeyi canının çekmesi zararlı mı bilmiyordum. Benim bir haftadır kabak tatlısı aklımdan çıkmıyor ama eşime söylemedim bile mesela kabak al diye kendim çıkınca alırım diyorum bi kere çıktım unuttum almayı. Hemen yememiz gerekiyor mu hamilelikteki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…