- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.361
Sacli deriye suruyorum iki saat bekliyorum daha sonra tarakla arkaya dogru tariyorum daha sonra banyosunu yaptiriyorum banyodan sonra yine tarakla arkaya dogru tariyorum bizde cok ise yaradi umarim sizde de ise yararYa ben onu kullaniyorum bizde ise yaramadi sen nasil kullaniyosun
klavyene saglik cnm yaCanım her tartıda farklı cıkıyor. O yuzden tek tartıyı baz almak lazım mesela benım sağlık ocağındakini dikkate alıyorum 1 ay önce ne kadardı simdi ne kadar ona göre hesaplıyorum. Doktorun tartısında bambaska cıkabılıyo cunku
cnm seninki de tukurugu bogazina kacip kollarini iki yana aciyomutinyrose evet canım benimkide tükürüklü hep bu aralar
Bazen oluyo aynen bende öyle yapıyorum intde normal yazıyo böyle olmasına amacnm seninki de tukurugu bogazina kacip kollarini iki yana aciyomu
aklim cikiyo valla hemen yan cevirip sirtina vuruyorum.
pusete koyarken de aynisi oluyo tirsiyorum
115 günlük. Sırt üstü yatarken dönmesinden bahsediyorsun dimi?
biz gündüz tv izlemiyoruz sadece akşam haberleri ve dizi onları da pek izleyemiyoruz iki çocuklu birşey anlaşılmıyor ama benim için hiç bir sakıncası yok burda paylaşılır ise =) hatta pratik şeyler olursa benim için daha iyi olurYok orası öyle de yemek her yerde var o zaman hiç tv izlemeyip hiç instagrama girmememiz lazım. Benim çok canım çekiyo herşeyi :)) bi zararı olur mu ki. Bütün gün De tv de hep yemekli şeyler izliyorum:))
Bende bu konuda sana katılmıyorum canımİsterim :)ya ben de şu canı çekme olayına sinir oluyorumtamam canımız çekebilir ama instagramdan 2 fotodan biri yemek tv de her yer yemek ona bakarsan :)
Canım başka arkadaşa sormuşsun ama bende yazayım dedim. Zeytinyağı ve radix sampuan kullandik demiştim burda. Bugun asidan sonra yine banyo yaptirdik. Zeytinyagini unutmusum sadece sampuanladim ve azicik biseyi kalmis :) iki kere dus aldirsam gececek. Asidan dolayi gecikmişti duşuCanım bizde de konak var işe yaradı mı acaba yaptığın şey
5300 gibiydi sanırım canım geçtiğimde. Bizim bacaklarimiz biraz kalın galiba. 2 numara kullananlar var nasıl oluyo anlamıyorum. Bizde cook fena kızarıklık oluyo ve sıkıyo bacağını3 e kaç kiloda geçtin kuzum
Hahhaha o derece yani :))) ama hiç konuşmuyor dimi ben izlediklerimde duymadım hiç sesini. 1 milyon insana konuşmak kolay değil herhalde :)Biz iş yerinde birbirimizi arıyorduk telefonla Nermin abla yemek yapmaya başladı açın diye :)))
İnstagram da Nesrin yazılıtaşIsmi neydi canım? Nerde
Aynen öyle vAlla :))Kadına hep beraber nazar degdircez:))) çok beğendim ama. Ben tek çocukla zor yemek yapiyom bırak sunumu :))
Maşallah ona yaa allahım nazarlardan korusun, büyümüş te küçülmüş sanki :)Bana hiç bildirim gelmemiş ya bi bakayım dedim 35 sayfa olmuş.
Bu da benim kara böceğim, adam suratlım :)
Eki Görüntüle 2239366
Benim canım çekipte yemeyince gogsum sisiyo canımYok orası öyle de yemek her yerde var o zaman hiç tv izlemeyip hiç instagrama girmememiz lazım. Benim çok canım çekiyo herşeyi :)) bi zararı olur mu ki. Bütün gün De tv de hep yemekli şeyler izliyorum:))
Çok sağol canımAy foto atmayi bilmiyorum dur bakayim yapabilicekmiyim
Teşekkür ederim canım
Evet canım yuvarlanıp dönmesini soruyorumEdvard yanlış hesaplamışım yaa 101 günlükmüş:)
Bir ay sonra ancak alışırBenimkide öyle gömülüp ağlıyo işte ne kadar durabilirse direnip tutuyorum gelişmesine katkı için bi zaman sonra durabilir duruma gelicek nasılsa
Ya sen beni gör ne buluyorsam yiyorum her gördüğümü canım istiyo ama mesela hamilelikte zararlı da emzirirken bişeyi canının çekmesi zararlı mı bilmiyordum. Benim bir haftadır kabak tatlısı aklımdan çıkmıyor ama eşime söylemedim bile mesela kabak al diye kendim çıkınca alırım diyorum bi kere çıktım unuttum almayı. Hemen yememiz gerekiyor mu hamilelikteki gibiBende bu konuda sana katılmıyorum canımcanım çekmesin diye tv izlemiyorum, instagram zaten kullanmıyorum. Gecen Minik bebis 'di sanırım kabak tatlısı mevzusu geçmişti. Demiştim canım çekti diye. Iki gün aradım, en son anneme söyledim haftasonu oraya gittik yağmurlu günde kızım eşimle. Bol bol yedim. Normalde hiç sevmezdim herşey çekiyo, hele tatlı sende öyle misin kuzum, benim boğazım hiç durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?