- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.381
StreimAr canım ama bende büyükler için olanı var bebekler için de varmış sen onu al almışken yavrumOkyanus suyunuOzgebalaban11 Canım sen mi kullanıyordun. Bende alicam hangi marka kullanıyorsunuz kızlar??
Kuzum ben yemeyince göğsüm çok sisiyo, ağrıdan duramıyorum. Yemeden de gecmiyo. Kv m demişti canin çekeni ye göğsün şişer diye doğruymuş. Bence bulabildikten sonra hemen yenmeli, daha doğrusu bende öyle. Yoksa çok acı cekiyorumYa sen beni gör ne buluyorsam yiyorum her gördüğümü canım istiyo ama mesela hamilelikte zararlı da emzirirken bişeyi canının çekmesi zararlı mı bilmiyordum. Benim bir haftadır kabak tatlısı aklımdan çıkmıyor ama eşime söylemedim bile mesela kabak al diye kendim çıkınca alırım diyorum bi kere çıktım unuttum almayı. Hemen yememiz gerekiyor mu hamilelikteki gibi
Yok ben de hiç duymadım hiç çizgisini bozmayan çok hanımefendi bir kadınHahhaha o derece yani :))) ama hiç konuşmuyor dimi ben izlediklerimde duymadım hiç sesini. 1 milyon insana konuşmak kolay değil herhalde :)
Tamam kuşum teşekkür ederim eşime aldiricam fizyolojikler bitinceStreimAr canım ama bende büyükler için olanı var bebekler için de varmış sen onu al almışken yavrum
He bende hiiiiç bişey olmuyo. Diyorum ya ben çok yemek düşkünü biriyim 10 yaşında da bişeyler özenirdim 20 yaşında da evlenince de özenirdim hamileyken de şimdi de. Vücut bağışıklık kazandı herhalde :)))Kuzum ben yemeyince göğsüm çok sisiyo, ağrıdan duramıyorum. Yemeden de gecmiyo. Kv m demişti canin çekeni ye göğsün şişer diye doğruymuş. Bence bulabildikten sonra hemen yenmeli, daha doğrusu bende öyle. Yoksa çok acı cekiyorum
Rica ederim canimÇok sağol canım
He bende hiiiiç bişey olmuyo. Diyorum ya ben çok yemek düşkünü biriyim 10 yaşında da bişeyler özenirdim 20 yaşında da evlenince de özenirdim hamileyken de şimdi de. Vücut bağışıklık kazandı herhalde :)))
Ben de öyle. Bana yemek yapmak olsun temizlik demesinler :) bayılıyorum yemek yapmaya zevk alıyorum yaparkensenin vücut baya alışmış canım artık level atlamışsın biz daha o düzeye gelemedik galiba benim de yemek yeme aşkım var ama yapmak daha güzel geliyo. Hiç üşenmeden her şeyi yapıyorum ( tabii şimdi değil, doğumdan önce )
Aynen bende canım:) ben temizliğe de bayılırım ama. Temiz çalışırım:)Ben de öyle. Bana yemek yapmak olsun temizlik demesinler :) bayılıyorum yemek yapmaya zevk alıyorum yaparken
Geçmiş olsun cnm ne şikayetiniz vardı ki ?Sagol canim. Cok şükür verdik ikisini de esim iki kere hastaneye gitti bu gece. Tek seferde cok idrar veremedik. Insallah iyi cikar sonuclar hastaneye yatırmazlar kuzumu
Cnm burun tıkanıklığı için işe yarıyor mu ben de serum fizyolojik kullanıyorum oda tuzlu su ama yok anam geçmedi gitti bu tıkanıklık hala sümük var açıyorum yine tıkanıyorStreimAr canım ama bende büyükler için olanı var bebekler için de varmış sen onu al almışken yavrum
Cnmm benim de korkulu rüyam oldu spiral iyi diyen de var kabus diyen de var ebe sezaryen yapanların 3 Aydan sonra takılır dedi ama takmaya korkuyorum eşim korunuyor ama ona da güvenmiyorum3 aydır eşimle 2. Kez denedik maalesef eşim korunamıyor çünkü 14 yıllık evliliğimde ilk 7 yılı çocuk olmadı sonra 6 yıl daha olmadı hiç korunmadık yani hep olsun diye uğraştık şimdi napcam ya spiral zormu taktıranlar var mı
Benimki de öyle canım. Serum fizyolojik görevi görüyor ekstra bi etkisi yok yaniCnm burun tıkanıklığı için işe yarıyor mu ben de serum fizyolojik kullanıyorum oda tuzlu su ama yok anam geçmedi gitti bu tıkanıklık hala sümük var açıyorum yine tıkanıyor
Cnm senin de tıkalı mı hep ve ne zamandır böyle bizim bir aydır böyle meselaBenimki de öyle canım. Serum fizyolojik görevi görüyor ekstra bi etkisi yok yani
Tıkalıdan kastın ne . Mesela emiyo mu. Burnu tıkalı olsa burnundan nefes alamaz dolayısıyla ememez diye düşünüyorum. Ama burnunda aümük var hatta şu an baktığımda bile gözüküyor:)Cnm senin de tıkalı mı hep ve ne zamandır böyle bizim bir aydır böyle mesela
Cnm tamamen tıkalı değil mesela grip olduğumuz da önce sulu sıvı olur sonra sümük olur ya bunun da öyle yarı tıkalı ama horluyor gibi oluyor uyanıyor sürekli yarı tıkalı bile olsa onu rahatsız ediyor bir aydır bu şekilde seninki grip mi olmuştu ve ne zamandır öyleTıkalıdan kastın ne . Mesela emiyo mu. Burnu tıkalı olsa burnundan nefes alamaz dolayısıyla ememez diye düşünüyorum. Ama burnunda aümük var hatta şu an baktığımda bile gözüküyor:)
Cnm benimki de saatlerce salladığım olmuştur onun bir sıkıntısı var ondan dalamıyor uykuya gazı çıksada bazen içerde hala oluyor masaj yap biraz karnına ısıttığın bir havlu koy bakalım işe yarayacak mı şimdi ne desem yanlış olur yada baktın olmuyor bir dr görünÇocuk akşam altıdan beri uyanık . Ve sürekli ağlıyor.. hastalık belirtisi olarak da bişey yok sadece kakası yeşil.. sakinleşiyor gülüyor aniden bağırıp ağlıyor .. gazı bar desem gaz ilacı da kullanıyorum gazını çıkarıyor . Çıkaramadığı da mi var yeterli değil mi anlamadım . Çıldırmak üzereyim ayağım da kolum da derman kalmadı ne ayakta sallamayla uyuyor ne de evde gezdirmekle uyuyor.. gözünden uyku akıyor uyku zar zor dalıyor aniden ağlayarak uyanıyor . Üç gündür böyle kendine de bize de zehir etti ..Böyle bir durum başına gelen var mi arkadaşlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?