2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yakın zamanda asi yapıldı mı canim

Benim hep öyle desem abartmam sanırım bazen seninki gibi atak halindede oluyor ebelerimiz kolik dedi yani aşırı gazlı bebek kakada yapsa gazda çıkarsa karnı yumuşamıyor gaz ilaçlarını dene bebeğini rahatlatanı ancak deneyerek bulabilirsin dediler birde uzun süre ağlayınca benimki iyice uyumuyor uykusu başına vuruyor ya onun gibi mesela gece 11 den sabah 5 e kadar bacağımdan hiç indirmeden salladığımı biliyorum diyorlar ki etrafımdakiler ve ebeler bir yeri acısa ağrısa yada sütün yetmeyip aç kalsa aralıksız hiç durmadan ağlar ama benimki belli aralıklarla mesela uyuyor bacağımdan indiriyorum uyanıyor yada 20 dakika sonra uyanıyor hatta bazen çığlıkla uyanıyor kaka yapıyot alttan üstten gazda çıkarıyor ama ağlıyor yani hala hiçbir düzenimiz yok oturmadı

Bizimkide öyle

Masajlar yapıyorum gaz ilacı da kullanıyorum hatta sesli büyük insan gibi gaz çıkartıyor rahatlamıştır bu sefer uyur diyorum ama yok . Dört buçuğu geçti artık uyudu onda gözlerini açamıyordu artık hem ağlamaktan hem uykusuzluktan

Yakın zamanda asi yapıldı mı canim
Evet canım ikinci ay alışını olduk Çarşamba gübümama çocuk cumadan bari tam olarak böyle.. kaç gün geçti huzursuzluğu kalır mı acaba bu güne

Hiç böyle hunkasarıjı yapmazdı arada olurdur ama Kaş gündür babasını da bende çıldırttı .. dillerini anlayamamak çok kötü nurse harveys gaz ilacını kullanıyoruz üç hafta oldu muhtemelen .. Allttan üstten sesli bir şekilde duyuyorum gazını hatta alttan çıkarırken mutlaka kakalı da çıkarıyor ama anlamadım içimizde bir gazman mi var .. koliğe çevirecek diye korkumuyor değilim

Yok olmadı da öyle onu rahatsız eden bi durum yok. Normal burnunda sümük oluşuyo canım her gün temizliyorum her gün De büyük insan gibi sümük çıkıyo ama öyle tıkalı olup da onu rahatsız eden bişey yok bence

Gece 2 de yatırdım bu saat oldu hala uyanmadı allahım hiç hayra alamet değil uyandırsammı kızlar korkmaya başladım

Kalabilir canım çok ağladıysa
Bir hafta olacak neredeyse . Belki de vurulan yer ağrıyor olabilir 71 günlük bebek neredeyse üç aylık olacağız hala düzene oturmadı inşallah anlık keyfiszslildir devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…