- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.401
evet cnm merak ettim ondan sordum avaba tek benimki mi oyle diyeBazen oluyo aynen bende öyle yapıyorum intde normal yazıyo böyle olmasına ama
Yakın zamanda asi yapıldı mı canimÇocuk akşam altıdan beri uyanık . Ve sürekli ağlıyor.. hastalık belirtisi olarak da bişey yok sadece kakası yeşil.. sakinleşiyor gülüyor aniden bağırıp ağlıyor .. gazı bar desem gaz ilacı da kullanıyorum gazını çıkarıyor . Çıkaramadığı da mi var yeterli değil mi anlamadım . Çıldırmak üzereyim ayağım da kolum da derman kalmadı ne ayakta sallamayla uyuyor ne de evde gezdirmekle uyuyor.. gözünden uyku akıyor uyku zar zor dalıyor aniden ağlayarak uyanıyor . Üç gündür böyle kendine de bize de zehir etti ..Böyle bir durum başına gelen var mi arkadaşlar ..
Benim hep öyle desem abartmam sanırımÇocuk akşam altıdan beri uyanık . Ve sürekli ağlıyor.. hastalık belirtisi olarak da bişey yok sadece kakası yeşil.. sakinleşiyor gülüyor aniden bağırıp ağlıyor .. gazı bar desem gaz ilacı da kullanıyorum gazını çıkarıyor . Çıkaramadığı da mi var yeterli değil mi anlamadım . Çıldırmak üzereyim ayağım da kolum da derman kalmadı ne ayakta sallamayla uyuyor ne de evde gezdirmekle uyuyor.. gözünden uyku akıyor uyku zar zor dalıyor aniden ağlayarak uyanıyor . Üç gündür böyle kendine de bize de zehir etti ..Böyle bir durum başına gelen var mi arkadaşlar ..
Bizimkide öyleÇocuk akşam altıdan beri uyanık . Ve sürekli ağlıyor.. hastalık belirtisi olarak da bişey yok sadece kakası yeşil.. sakinleşiyor gülüyor aniden bağırıp ağlıyor .. gazı bar desem gaz ilacı da kullanıyorum gazını çıkarıyor . Çıkaramadığı da mi var yeterli değil mi anlamadım . Çıldırmak üzereyim ayağım da kolum da derman kalmadı ne ayakta sallamayla uyuyor ne de evde gezdirmekle uyuyor.. gözünden uyku akıyor uyku zar zor dalıyor aniden ağlayarak uyanıyor . Üç gündür böyle kendine de bize de zehir etti ..Böyle bir durum başına gelen var mi arkadaşlar ..
Masajlar yapıyorum gaz ilacı da kullanıyorum hatta sesli büyük insan gibi gaz çıkartıyor rahatlamıştır bu sefer uyur diyorum ama yok . Dört buçuğu geçti artık uyudu onda gözlerini açamıyordu artık hem ağlamaktan hem uykusuzluktanCnm benimki de saatlerce salladığım olmuştur onun bir sıkıntısı var ondan dalamıyor uykuya gazı çıksada bazen içerde hala oluyor masaj yap biraz karnına ısıttığın bir havlu koy bakalım işe yarayacak mı şimdi ne desem yanlış olur yada baktın olmuyor bir dr görün
Evet canım ikinci ay alışını olduk Çarşamba gübümama çocuk cumadan bari tam olarak böyle.. kaç gün geçti huzursuzluğu kalır mı acaba bu güneYakın zamanda asi yapıldı mı canim
Hiç böyle hunkasarıjı yapmazdı arada olurdur ama Kaş gündür babasını da bende çıldırttı .. dillerini anlayamamak çok kötüBenim hep öyle desem abartmam sanırımbazen seninki gibi atak halindede oluyor ebelerimiz kolik dedi yani aşırı gazlı bebek kakada yapsa gazda çıkarsa karnı yumuşamıyor gaz ilaçlarını dene bebeğini rahatlatanı ancak deneyerek bulabilirsin dediler birde uzun süre ağlayınca benimki iyice uyumuyor uykusu başına vuruyor ya onun gibi mesela gece 11 den sabah 5 e kadar bacağımdan hiç indirmeden salladığımı biliyorum diyorlar ki etrafımdakiler ve ebeler bir yeri acısa ağrısa yada sütün yetmeyip aç kalsa aralıksız hiç durmadan ağlar ama benimki belli aralıklarla mesela uyuyor bacağımdan indiriyorum uyanıyor yada 20 dakika sonra uyanıyor hatta bazen çığlıkla uyanıyor kaka yapıyot alttan üstten gazda çıkarıyor ama ağlıyor yani hala hiçbir düzenimiz yok oturmadı
Yanlız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedimBizimkide öyle
Yok olmadı da öyle onu rahatsız eden bi durum yok. Normal burnunda sümük oluşuyo canım her gün temizliyorum her gün De büyük insan gibi sümük çıkıyo ama öyle tıkalı olup da onu rahatsız eden bişey yok benceCnm tamamen tıkalı değil mesela grip olduğumuz da önce sulu sıvı olur sonra sümük olur ya bunun da öyle yarı tıkalı ama horluyor gibi oluyor uyanıyor sürekli yarı tıkalı bile olsa onu rahatsız ediyor bir aydır bu şekilde seninki grip mi olmuştu ve ne zamandır öyle
Yanlız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Kalabilir canım çok ağladıysaEvet canım ikinci ay alışını olduk Çarşamba gübümama çocuk cumadan bari tam olarak böyle.. kaç gün geçti huzursuzluğu kalır mı acaba bu güne
Uyandırma bence canım. Düzene giricek yavaş yavaş, bolme benceGece 2 de yatırdım bu saat oldu hala uyanmadı allahım hiç hayra alamet değil uyandırsammı kızlar korkmaya başladım
Canım yediğin bir şey mi rahatsız etti acabaYanlız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hiç alışık değilim :) ay yavaş yavaş düzene giriyor diyosun yani. Mutluluktan öleceğim :))))Uyandırma bence canım. Düzene giricek yavaş yavaş, bolme bence
6 saat olmuş canım sessizce alıp emzir benceGece 2 de yatırdım bu saat oldu hala uyanmadı allahım hiç hayra alamet değil uyandırsammı kızlar korkmaya başladım
Şimdi uyandı memeye bir saldırışı vardı ki:))6 saat olmuş canım sessizce alıp emzir bence
Yavrum ya kıyamam, biz bile 5 saat uyuyup uyansak acıkıyoruz. :)Şimdi uyandı memeye bir saldırışı vardı ki:))
Acaba vurulan yer mi ağrıyor bilemedim ki yaAşı oldugumuzda 1 hafta bende öyleydim uyumuyordu sürekli aglayıp bagırıyordu
Bir hafta olacak neredeyse . Belki de vurulan yer ağrıyor olabilirKalabilir canım çok ağladıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?