- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.241
Rabbim hayırlara çıkarsın canımm inşallah çok etkileyici bir rüya gerçektengunaydın cnm uyku duzenım ıyıce bozukdu uyuyorum uyanyorum sureklı gene uyumusum sabah ezanından sonra ve yatarken dua ettım allahım bebegım nasıl ıyımı bana ruyamda goster dıye ruyamda bır kız cocugu gordum onu banyo yaotırdım ve ona namaz kılmayı ogrettım anlamına baktım ruyada kız cocugu goren kısı gercek tte hamıle ıse kızı olucak anlamına gelıyormus ve hamıle oldugumu ogrenmeden ogrendıkten sonra da ruyamda hep aynı kızı goruyorum sarı saclı up uzun saclaları var bole lule lule hıc yuzunu goremıyordum ama bu sefer yuzunude gordum
inşallah dikkat edince gerek kalmaz çok endişeliyimBenimde 27 çıkmıştı. Bende gitmedim dahiliye ye bu hafta gideyim bari. Sağlıklı besleniyordum sadece. Yemeğe dikkat edersen insuline gerek kalmaz . Zaten yediğimiz glisemik indeksi yüksek yiyecekler bizi ınsulin direnci yaptı. Aynen karatayla çok kilo vermiştim zamanında ben. KK da okumuştum ınsulin direnci olan bi bayan hamile karatay tarzı beslenmiş hem az kilo almış hemde şeker yüklemesi tertemiz çıkmış.
Karatayda şeker yüklemesi yasak aslında neden yaptırmış. Ben de Karataycıyım bütün kitaplarını ezberledim ama yine de nefis işte can çekiyorBenimde 27 çıkmıştı. Bende gitmedim dahiliye ye bu hafta gideyim bari. Sağlıklı besleniyordum sadece. Yemeğe dikkat edersen insuline gerek kalmaz . Zaten yediğimiz glisemik indeksi yüksek yiyecekler bizi ınsulin direnci yaptı. Aynen karatayla çok kilo vermiştim zamanında ben. KK da okumuştum ınsulin direnci olan bi bayan hamile karatay tarzı beslenmiş hem az kilo almış hemde şeker yüklemesi tertemiz çıkmış.
Çok güzel bi rüya bende bu aralar kız görüyorum rüyamda cinsiyet içinde tahlil yapılıyordu onu gördüm kız çıkıyordu ben tahlil yaptirmisim ooo bi seviniyorum ki ama bi rüya daha gördüm bebeği aldıracaksın diye beni zorluyorlardi ben de çok ağlıyordum bu sağlık sorunları benim psikolojimi bozdu ya bebeğe bisey olursa diye kendimi yemekten bilinçaltım da gittigunaydın cnm uyku duzenım ıyıce bozukdu uyuyorum uyanyorum sureklı gene uyumusum sabah ezanından sonra ve yatarken dua ettım allahım bebegım nasıl ıyımı bana ruyamda goster dıye ruyamda bır kız cocugu gordum onu banyo yaotırdım ve ona namaz kılmayı ogrettım anlamına baktım ruyada kız cocugu goren kısı gercek tte hamıle ıse kızı olucak anlamına gelıyormus ve hamıle oldugumu ogrenmeden ogrendıkten sonra da ruyamda hep aynı kızı goruyorum sarı saclı up uzun saclaları var bole lule lule hıc yuzunu goremıyordum ama bu sefer yuzunude gordum
ben yavas yavas astım cnm dun bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum lekelerımde bıttı dıyecek kadar az artık 2 3 gun once kahve rengı gelmeye baslamıstı bıldıgın camur gıbı sımdı artık ıyıce gıttı sarı olarak gelıyor ıns bı kac gune bırsey kalmaz ve su ılactan kurtulurum ya onun harıcınce mıde bulantım devam edıyor ama varsın olsun devam etsın ona razıyım leke gormım deÇok güzel bi rüya bende bu aralar kız görüyorum rüyamda cinsiyet içinde tahlil yapılıyordu onu gördüm kız çıkıyordu ben tahlil yaptirmisim ooo bi seviniyorum ki ama bi rüya daha gördüm bebeği aldıracaksın diye beni zorluyorlardi ben de çok ağlıyordum bu sağlık sorunları benim psikolojimi bozdu ya bebeğe bisey olursa diye kendimi yemekten bilinçaltım da gitti
cok sagol cnm tesekkur ederımRabbim hayırlara çıkarsın canımm inşallah çok etkileyici bir rüya gerçekten
saglıklı olsun benım ıcın farketmıyor cnm tabı kızım da olursa guzel olur ama oglana alıstım ya kız fıkrı bıraz korkutuyor kızım olursa buna en cok sevınecek kısı babam kız cok ıstıyor 3 torunu var 3 de erkek babam kız ıstedıkce erkk oldu bu kız olursa unutun benım dıyorCanim ne guzel bir ruya gormussun. Bir oglun var bir de kizin olursa her iki duyguyuda yasamis olacaksin. Saglikli olsun insallah. Kucagina aldigin gunleride görelim❤
Maşllah ne güzel bir rüya Rabbim hayırlara yorsun inşallah[/QUOTE amın cnm sagol
Aa cok guzel bir ruya görmüssun ne guzel Allah hayra cikarsin :) bende dun ruyamda kizim oldugunu gordum ustunu giydiriyorum usumesin diye üstünü örtüyorum bende yuzunu gordum :)gunaydın cnm uyku duzenım ıyıce bozukdu uyuyorum uyanyorum sureklı gene uyumusum sabah ezanından sonra ve yatarken dua ettım allahım bebegım nasıl ıyımı bana ruyamda goster dıye ruyamda bır kız cocugu gordum onu banyo yaotırdım ve ona namaz kılmayı ogrettım anlamına baktım ruyada kız cocugu goren kısı gercek tte hamıle ıse kızı olucak anlamına gelıyormus ve hamıle oldugumu ogrenmeden ogrendıkten sonra da ruyamda hep aynı kızı goruyorum sarı saclı up uzun saclaları var bole lule lule hıc yuzunu goremıyordum ama bu sefer yuzunude gordum
Sen diğer gebeliklerinde yaptırmadın mı yüklemeKaratayda şeker yüklemesi yasak aslında neden yaptırmış. Ben de Karataycıyım bütün kitaplarını ezberledim ama yine de nefis işte can çekiyor
Kızımda yaptırdım sadece canım. O zaman karatayı bilmiyordum ilkinde ve üçüncü de yaptırmadım.Sen diğer gebeliklerinde yaptırmadın mı yükleme
Aynen öyle ben birde ev işi dışında 24 saat nöbet tutuyorum. Birşey olacaksa olur zaten olmayacaksa olmazRAbbim bilir.Günaydın bayanlar dün şunu farkettim evde durup kendimizi dinledikçe kafamızda kuruyoruz herşeyi bir haftadır evdeyim ve hep hasta gibiydim yataktan çıkasım gelmiyordu dün aksama doğru annemlere gittim gidene kadar kötüydüm orda oturduk muhabet falan sonra eşim kardeşim ben yuruyus yaptik bir baktım o kadat iyiyim ki enerjim de yerimde bir an olsun hamileliği unuttum sonra kendimi çok rahat hamile hissetim demem o ki herşeyi kafaniza takmayalım ve günlük hayatımıza dönelim süreli kafamız onda olduğu için en ufak şeyi de takıyoruz hamileliğin tadına da varmıyoruz ben ilk defa dün akşam hamileliğinin tadına vardim
Allah kolaylık versin canımAynen öyle ben birde ev işi dışında 24 saat nöbet tutuyorum. Birşey olacaksa olur zaten olmayacaksa olmazRAbbim bilir.
Walla bilmiyorum neden yaptırmış. Ama Bende yaptırırım. Ha hamileliğim boyunca hiç tatlı yemesem belki yaptırmazdım ama ne mümkünKaratayda şeker yüklemesi yasak aslında neden yaptırmış. Ben de Karataycıyım bütün kitaplarını ezberledim ama yine de nefis işte can çekiyor
Sarı şeyler bulantiya iyi geliyor canım muz leblebi patates gibi onları deneGünaydın kızlar midem çok kötü hem kazınıyor hem bulanıyor. Kahvaltı yapamadım hală yiyeceğim hissinde bile midem yukarı kalkıyor, çubuk kraker yiyorum uzandımbakalım ne zaman geçecek...
Benimde öyle canım sabahları kabus gibi kafandan atmaya çalış sevdiğin bişeyden birazcık ye geçiyorGünaydın kızlar midem çok kötü hem kazınıyor hem bulanıyor. Kahvaltı yapamadım hală yiyeceğim hissinde bile midem yukarı kalkıyor, çubuk kraker yiyorum uzandımbakalım ne zaman geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?