2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Rabbim hayırlara çıkarsın canımm inşallah çok etkileyici bir rüya gerçekten

inşallah dikkat edince gerek kalmaz çok endişeliyim

Karatayda şeker yüklemesi yasak aslında neden yaptırmış. Ben de Karataycıyım bütün kitaplarını ezberledim ama yine de nefis işte can çekiyor

Çok güzel bi rüya bende bu aralar kız görüyorum rüyamda cinsiyet içinde tahlil yapılıyordu onu gördüm kız çıkıyordu ben tahlil yaptirmisim ooo bi seviniyorum ki ama bi rüya daha gördüm bebeği aldıracaksın diye beni zorluyorlardi ben de çok ağlıyordum bu sağlık sorunları benim psikolojimi bozdu ya bebeğe bisey olursa diye kendimi yemekten bilinçaltım da gitti

ben yavas yavas astım cnm dun bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum lekelerımde bıttı dıyecek kadar az artık 2 3 gun once kahve rengı gelmeye baslamıstı bıldıgın camur gıbı sımdı artık ıyıce gıttı sarı olarak gelıyor ıns bı kac gune bırsey kalmaz ve su ılactan kurtulurum ya onun harıcınce mıde bulantım devam edıyor ama varsın olsun devam etsın ona razıyım leke gormım de

Canim ne guzel bir ruya gormussun. Bir oglun var bir de kizin olursa her iki duyguyuda yasamis olacaksin. Saglikli olsun insallah. Kucagina aldigin gunleride görelim❤
saglıklı olsun benım ıcın farketmıyor cnm tabı kızım da olursa guzel olur ama oglana alıstım ya kız fıkrı bıraz korkutuyor kızım olursa buna en cok sevınecek kısı babam kız cok ıstıyor 3 torunu var 3 de erkek babam kız ıstedıkce erkk oldu bu kız olursa unutun benım dıyor

Aa cok guzel bir ruya görmüssun ne guzel Allah hayra cikarsin :) bende dun ruyamda kizim oldugunu gordum ustunu giydiriyorum usumesin diye üstünü örtüyorum bende yuzunu gordum :)

Kizlar seker yuklemesinden cekinmeyin. Insallah saglikla o gunlere kadar bir gelelim de. Hani sifir rafine seker gidiyorsunuzdur, Paketli Hic bir sey tuketmiyorsunuzdur,gunluk aldiginiz meyve miktari bile sinirlidir ve gunduz saatleridir yediginiz her seye dikkat ediyorsunuzdur vs bilemem. Ancak bu gebelik sekeri farkli bir sey. Lutfen doktorlariniza sorun ve guvenin.

Günaydın kızlar midem çok kötü hem kazınıyor hem bulanıyor. Kahvaltı yapamadım hală yiyeceğim hissinde bile midem yukarı kalkıyor, çubuk kraker yiyorum uzandım bakalım ne zaman geçecek...

Aynen öyle ben birde ev işi dışında 24 saat nöbet tutuyorum. Birşey olacaksa olur zaten olmayacaksa olmazRAbbim bilir.

Karatayda şeker yüklemesi yasak aslında neden yaptırmış. Ben de Karataycıyım bütün kitaplarını ezberledim ama yine de nefis işte can çekiyor
Walla bilmiyorum neden yaptırmış. Ama Bende yaptırırım. Ha hamileliğim boyunca hiç tatlı yemesem belki yaptırmazdım ama ne mümkün

Günaydın kızlar, benim kasık ağrısı ve halsizlik dışında hiç bir belirtim yok. Oğlumda hep mide bulantısı ve tiksinme yaşamıştım. Şimdilik iyiyim.
Rüyan hayrolsun kız bebiş konusunda darısı biz isteyenlere. İnşallah sağlıklı kızın gelir.

Günaydın kızlar midem çok kötü hem kazınıyor hem bulanıyor. Kahvaltı yapamadım hală yiyeceğim hissinde bile midem yukarı kalkıyor, çubuk kraker yiyorum uzandım bakalım ne zaman geçecek...
Benimde öyle canım sabahları kabus gibi kafandan atmaya çalış sevdiğin bişeyden birazcık ye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…