2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım yediğin bir şey mi rahatsız etti acaba
Cumadan beri böyle canım . O gün yediğim mi dokundu dedim kaç gündür devam edince yemekten değildir dedim. Kakası yeşil olunca annem bu sefer kendini üşütüyorsun çocuk ondan böyle demeye başladı

Hiç alışık değilim :) ay yavaş yavaş düzene giriyor diyosun yani. Mutluluktan öleceğim :))))
Uyandırma hiç canım benimki de bir gün beş buçuk saat uyumuştu . Çocuk dinlenmişti artık onlarda lazım uzun uyku :)

bazen bziimde oluyor cnm gaz sancisi diyorum ben artik ina bagliyorum

Kızlar kızımın boynu bu şekilde kızarmış. Sizde de oluyor mu acaba bu pişik mi? Sürekli kosayımnuap sürüyorum neden böyle oldu anlamadı. . Ne kullansam iyi gelir acaba.. bi kaç kişi sanki kremden bahsetmişti sanki bununla ilgili

Eklentiler

• CF2DBE39-5153-4DD9-9E07-291E21F1B0F5.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 61
Sacli deriye suruyorum iki saat bekliyorum daha sonra tarakla arkaya dogru tariyorum daha sonra banyosunu yaptiriyorum banyodan sonra yine tarakla arkaya dogru tariyorum bizde cok ise yaradi umarim sizde de ise yarar
Bende yaptim ama sonuc alamadim cnm yapmaya devam ediyorum

bebegi reflu olanlar her emmeden sonrami kusuyor bebek kusmugu nasil oluyor oglum cok hareketli altini degisitirken yahut uyanik yatarken kusuyo bu ara .cok.hareketli ona bagliyorum ama kilosunu etkilemez ins

bebegi reflu olanlar her emmeden sonrami kusuyor bebek kusmugu nasil oluyor oglum cok hareketli altini degisitirken yahut uyanik yatarken kusuyo bu ara .cok.hareketli ona bagliyorum ama kilosunu etkilemez ins
Etkilemiyo kilosunu canım her fırsatta kusuyo. Bazen süt gibi bazen çökelek gibi

Geçmiş olsun canım.Bizdede oldu hemen geçti çok şükür bir iki kez pişik kremi sürdüm öyle iyileşti.

biz de de oldu. ben hametanın mavisini sürdüm geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…