- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.421
Cumadan beri böyle canım . O gün yediğim mi dokundu dedim kaç gündür devam edince yemekten değildir dedim. Kakası yeşil olunca annem bu sefer kendini üşütüyorsun çocuk ondan böyle demeye başladıCanım yediğin bir şey mi rahatsız etti acaba
Uyandırma hiç canım benimki de bir gün beş buçuk saat uyumuştu . Çocuk dinlenmişti artık onlarda lazım uzun uyku :)Hiç alışık değilim :) ay yavaş yavaş düzene giriyor diyosun yani. Mutluluktan öleceğim :))))
Ay acıkmıştır minnoş:)Şimdi uyandı memeye bir saldırışı vardı ki:))
bazen bziimde oluyor cnm gaz sancisi diyorum ben artik ina bagliyorumÇocuk akşam altıdan beri uyanık . Ve sürekli ağlıyor.. hastalık belirtisi olarak da bişey yok sadece kakası yeşil.. sakinleşiyor gülüyor aniden bağırıp ağlıyor .. gazı bar desem gaz ilacı da kullanıyorum gazını çıkarıyor . Çıkaramadığı da mi var yeterli değil mi anlamadım . Çıldırmak üzereyim ayağım da kolum da derman kalmadı ne ayakta sallamayla uyuyor ne de evde gezdirmekle uyuyor.. gözünden uyku akıyor uyku zar zor dalıyor aniden ağlayarak uyanıyor . Üç gündür böyle kendine de bize de zehir etti ..Böyle bir durum başına gelen var mi arkadaşlar ..
Maşallah kuzuna canım :) giriyo demek kiHiç alışık değilim :) ay yavaş yavaş düzene giriyor diyosun yani. Mutluluktan öleceğim :))))
Inşallah canım, gelip gecicidirBir hafta olacak neredeyse . Belki de vurulan yer ağrıyor olabilir71 günlük bebek neredeyse üç aylık olacağız hala düzene oturmadı inşallah anlık keyfiszslildir devam etmez
iyi para gercekseKızlar işsiz anneye günlük 77 tl veriliyormuş. Bunun şartlarını bilen var mı??
İnşallah canımInşallah canım, gelip gecicidir
Gelip geçici olsun canım ,inşallah koliğe bağlamazbazen bziimde oluyor cnm gaz sancisi diyorum ben artik ina bagliyorum
Bende yaptim ama sonuc alamadim cnm yapmaya devam ediyorumSacli deriye suruyorum iki saat bekliyorum daha sonra tarakla arkaya dogru tariyorum daha sonra banyosunu yaptiriyorum banyodan sonra yine tarakla arkaya dogru tariyorum bizde cok ise yaradi umarim sizde de ise yarar
damla ne kullaniosn cnmGelip geçici olsun canım ,inşallah koliğe bağlamaz
Nurse harveys kullanıyorum canımdamla ne kullaniosn cnm
Gerçektir valla iyi parada ama kesin bize tutmaz. Süt parası bile vermediler sanki emzirmiyoziyi para gercekse)
Etkilemiyo kilosunu canım her fırsatta kusuyo. Bazen süt gibi bazen çökelek gibibebegi reflu olanlar her emmeden sonrami kusuyor bebek kusmugu nasil oluyor oglum cok hareketli altini degisitirken yahut uyanik yatarken kusuyo bu ara .cok.hareketli ona bagliyorum ama kilosunu etkilemez ins
Geçmiş olsun canım.Bizdede oldu hemen geçti çok şükür bir iki kez pişik kremi sürdüm öyle iyileşti.Kızlar kızımın boynu bu şekilde kızarmış. Sizde de oluyor mu acaba bu pişik mi? Sürekli kosayımnuap sürüyorum neden böyle oldu anlamadı. . Ne kullansam iyi gelir acaba.. bi kaç kişi sanki kremden bahsetmişti sanki bununla ilgili
biz de de oldu. ben hametanın mavisini sürdüm geçti canımKızlar kızımın boynu bu şekilde kızarmış. Sizde de oluyor mu acaba bu pişik mi? Sürekli kosayımnuap sürüyorum neden böyle oldu anlamadı. . Ne kullansam iyi gelir acaba.. bi kaç kişi sanki kremden bahsetmişti sanki bununla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?