2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım.Bizdede oldu hemen geçti çok şükür bir iki kez pişik kremi sürdüm öyle iyileşti.
Teşekkürler canım, Pişik kremi önleyici ya tedavici edici değil geçirir mi ki hangi marka kullandın . Normalde mustela ile bepanthol kullanıyorum

Teşekkürler canım, Pişik kremi önleyici ya tedavici edici değil geçirir mi ki hangi marka kullandın . Normalde mustela ile bepanthol kullanıyorum
Hematen canım.Bunu bana drum dikişlerim için yazmıştı normal doğum benimki iyileştirme özelliği varki Dr yazdı öyle değilmi? Pisik içinde bunu kullanıyordum zaten güzel dene derim memnun kalırsın.

Bizim de sümük ama yapışık sümük ben aspiratörle alıyorum başka türlü görünmüyor bile iç tarafta sen nasıl alıyorsun

Cnm oğlumun böyle hergün silip yağ sürüyorum dermatit bizimki ama pişik değil arada kabuklu olur ama her zaman değil inş senin sadece pişirtir

Geçmiş olsun cnm ne şikayetiniz vardı ki ?

Sagol canim. Idrar yolu enfeksiyonumuz tekrarlamış yine. Doktor da daha onceki antibiyotik tedavisi etkili olmamış diye yatırabiliriz dedi. Insallah gecmistir 5 gün once ornek vermistik dün gece yine örnek verdik. 2 gündür kızım iyi gibi. Bu sabah yine kustu ama bilemiyorum Reflü den mi enfeksiyondan mı.

Rota asisini eczaneden alip saglik ocagina yaptiracak var mi. Aile hekimimiz asilardaki soguk zincirin bozulma olasiligi olabileceginden kendi cocuguna yaptirmamis ve bu cok onemli bir sey ben nasil guvenicem bilemedim. Biz kucuk ilcede yasadigimizdan bize ilaclar ilden geliyor bu arada o yuzden bu zincirin bozulma olayi varmis.

Kizlar bebek bezi büyük gelse sızdırır değil mi? Sünnet olduğunda elimde 4 numara minies vardı sızdırırsa sızdirsın rahat olsun dedim onu taktım ama çok rahat geldi bacaklarına falan lastik izi yapmadı hiç sızdırmada yapmadı sadece göbeğin üstünde kaldı bantları. 1 paketi bitirdim. Acaba miniesin kalıbımı küçük ya da bizim oğlan mı çok kilolu anlamadım. Böyle giderse 1 yaşında bez bulamicaz

Anladım cnm çok geçmiş olsun tekrardan inş geçmiştir şu kış bi bitse bu bebeler de iyileşse inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…