- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.441
Teşekkürler canım, Pişik kremi önleyici ya tedavici edici değil geçirir mi ki hangi marka kullandın . Normalde mustela ile bepanthol kullanıyorumGeçmiş olsun canım.Bizdede oldu hemen geçti çok şükür bir iki kez pişik kremi sürdüm öyle iyileşti.
sana neden vermediler? biz aldıkGerçektir valla iyi parada ama kesin bize tutmaz. Süt parası bile vermediler sanki emzirmiyoz
Tedavi edici mi önleyici mi canım hametanbiz de de oldu. ben hametanın mavisini sürdüm geçti canım
bisey kullaniomsn cnm sende de mi varEtkilemiyo kilosunu canım her fırsatta kusuyo. Bazen süt gibi bazen çökelek gibi
Hematen canım.Bunu bana drum dikişlerim için yazmıştı normal doğum benimki iyileştirme özelliği varki Dr yazdı öyle değilmi?Teşekkürler canım, Pişik kremi önleyici ya tedavici edici değil geçirir mi ki hangi marka kullandın . Normalde mustela ile bepanthol kullanıyorum
Tedavi ediyo canım çok güzel hemdeTeşekkürler canım, Pişik kremi önleyici ya tedavici edici değil geçirir mi ki hangi marka kullandın . Normalde mustela ile bepanthol kullanıyorum
Bazen benim kızım 24 saat aralıksız uyuyor aralarda sadece emiyorGece 2 de yatırdım bu saat oldu hala uyanmadı allahım hiç hayra alamet değil uyandırsammı kızlar korkmaya başladım
Demekki huzurdu ondan uyumadı düzelir ya inşMasajlar yapıyorum gaz ilacı da kullanıyorum hatta sesli büyük insan gibi gaz çıkartıyor rahatlamıştır bu sefer uyur diyorum ama yok . Dört buçuğu geçti artık uyudu onda gözlerini açamıyordu artık hem ağlamaktan hem uykusuzluktan
Bizim de sümük ama yapışık sümük ben aspiratörle alıyorum başka türlü görünmüyor bile iç tarafta sen nasıl alıyorsunYok olmadı da öyle onu rahatsız eden bi durum yok. Normal burnunda sümük oluşuyo canım her gün temizliyorum her gün De büyük insan gibi sümük çıkıyo ama öyle tıkalı olup da onu rahatsız eden bişey yok bence
Cnm oğlumun böyle hergün silip yağ sürüyorum dermatit bizimki ama pişik değil arada kabuklu olur ama her zaman değil inş senin sadece pişirtirKızlar kızımın boynu bu şekilde kızarmış. Sizde de oluyor mu acaba bu pişik mi? Sürekli kosayımnuap sürüyorum neden böyle oldu anlamadı. . Ne kullansam iyi gelir acaba.. bi kaç kişi sanki kremden bahsetmişti sanki bununla ilgili
Aceba azmi suruyorsun yapmaya devam et insallahhh sonuc alirsinBende yaptim ama sonuc alamadim cnm yapmaya devam ediyorum
Iskur programlarına katılan anneye o canım 77 tl :))) boşuna para verirler mi hiç yaa :)Kızlar işsiz anneye günlük 77 tl veriliyormuş. Bunun şartlarını bilen var mı??
Geçmiş olsun cnm ne şikayetiniz vardı ki ?
Yok cnm gayet bol suruyorum konaklar yapisti kaldi kalkmaya niyeti yok hatta banyoya kadar 2 sefer suruyorum.Aceba azmi suruyorsun yapmaya devam et insallahhh sonuc alirsin
Anladım cnm çok geçmiş olsun tekrardan inş geçmiştir şu kış bi bitse bu bebeler de iyileşse inşSagol canim. Idrar yolu enfeksiyonumuz tekrarlamış yine. Doktor da daha onceki antibiyotik tedavisi etkili olmamış diye yatırabiliriz dedi. Insallah gecmistir 5 gün once ornek vermistik dün gece yine örnek verdik. 2 gündür kızım iyi gibi. Bu sabah yine kustu ama bilemiyorum Reflü den mi enfeksiyondan mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?