- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.461
klavyene saglik cnm yavalla icim rahatladi
boyle sacma sey mi olur ya insanlarin kafasini karistiriyorlar ben de cocuk acsa ya doye icim icimi yiyodu
bi de hemsire giysilerle 4990 cikinca giysisiz 4700 diyelim dedi 200 gr.edermi bebegin giysileri
Ben de aspiratör ile alıyorum canım otribebeBizim de sümük ama yapışık sümük ben aspiratörle alıyorum başka türlü görünmüyor bile iç tarafta sen nasıl alıyorsun
Canım bebekler ilk aylarda hızlı kilo alıyorlar sonra yavaşlıyor boy Pos derken zayıflıyor merak etme benim büyük oğlum yaşına girdiğinde 12kiloydu nerdeyse (büyük çoğunluk olarak anne sütü ile besleniyordu ek gıda pek yemiyordu ) ben bu çocuk obez olucak nasıl olucak diye düşünürken şuan 3.5yasinda 17kilo demem o ki böyle gitmiyor merak etme:)Kizlar bebek bezi büyük gelse sızdırır değil mi? Sünnet olduğunda elimde 4 numara minies vardı sızdırırsa sızdirsın rahat olsun dedim onu taktım ama çok rahat geldi bacaklarına falan lastik izi yapmadı hiç sızdırmada yapmadı sadece göbeğin üstünde kaldı bantları. 1 paketi bitirdim. Acaba miniesin kalıbımı küçük ya da bizim oğlan mı çok kilolu anlamadım. Böyle giderse 1 yaşında bez bulamicaz
Anladım cnm benim gibi yapıyorsunBen de aspiratör ile alıyorum canım otribebe
Buz akuleriyle buz icin ozel kolilerde geliyor eczanelere soguk zincir ilaclari.Drlar ne kadar cok catisiyor kendi aralarindaRota asisini eczaneden alip saglik ocagina yaptiracak var mi. Aile hekimimiz asilardaki soguk zincirin bozulma olasiligi olabileceginden kendi cocuguna yaptirmamis ve bu cok onemli bir sey ben nasil guvenicem bilemedim. Biz kucuk ilcede yasadigimizdan bize ilaclar ilden geliyor bu arada o yuzden bu zincirin bozulma olayi varmis.
Biobaby nin sampuani var oneririm bizdede tabaka olmustu artik konaklar ama hem zeytinyagi surup sampuan olarak ta onu kullandim 2 denemede kalmadi birseyYok cnm gayet bol suruyorum konaklar yapisti kaldi kalkmaya niyeti yok hatta banyoya kadar 2 sefer suruyorum.
Neden vermedilerGerçektir valla iyi parada ama kesin bize tutmaz. Süt parası bile vermediler sanki emzirmiyoz
Bizimki de hep böyle ama bizimki atopik dermatitten dolayıKızlar kızımın boynu bu şekilde kızarmış. Sizde de oluyor mu acaba bu pişik mi? Sürekli kosayımnuap sürüyorum neden böyle oldu anlamadı. . Ne kullansam iyi gelir acaba.. bi kaç kişi sanki kremden bahsetmişti sanki bununla ilgili
Minieslerin kalıbı çok küçük. Zaten numaralar 2’den başlıyor. 1 numarası yok. Biz şuan 4700 kiloyla 3 kullanıyoruz. Sizin bebek daha kiloludur muhtemelen. 4 kullanmanız normal.Kizlar bebek bezi büyük gelse sızdırır değil mi? Sünnet olduğunda elimde 4 numara minies vardı sızdırırsa sızdirsın rahat olsun dedim onu taktım ama çok rahat geldi bacaklarına falan lastik izi yapmadı hiç sızdırmada yapmadı sadece göbeğin üstünde kaldı bantları. 1 paketi bitirdim. Acaba miniesin kalıbımı küçük ya da bizim oğlan mı çok kilolu anlamadım. Böyle giderse 1 yaşında bez bulamicaz
Kızımında oldu mustela pişik kremi sürdüm birdaha olmadıKızlar kızımın boynu bu şekilde kızarmış. Sizde de oluyor mu acaba bu pişik mi? Sürekli kosayımnuap sürüyorum neden böyle oldu anlamadı. . Ne kullansam iyi gelir acaba.. bi kaç kişi sanki kremden bahsetmişti sanki bununla ilgili
Süt parası ve doğum parası almadin mi canım? Onun bir şartı yok ki. Süt parası otomatik yatıyor emzirme parası için başvuruyorsun 300+149 alıyorsun .Gerçektir valla iyi parada ama kesin bize tutmaz. Süt parası bile vermediler sanki emzirmiyoz
Evet canım izliyor hatta açık olmasa bile sürekli avizeye bakıyor. Duvarda ki tabloya bakıyor.Kızlar yine birşey soracağım? Bebeğiniz lambayı izliyor mu ?
Dikişler için mi verdi ne güzel :) bana birşey vermediler . Hametanın hangi rengi canım mavi mi verdilerHematen canım.Bunu bana drum dikişlerim için yazmıştı normal doğum benimki iyileştirme özelliği varki Dr yazdı öyle değilmi?Pisik içinde bunu kullanıyordum zaten güzel dene derim memnun kalırsın.
Aa çok iyi eşime aldırayım canım gelirken ben o zaman teşekkür ederim :)Eki Görüntüle 2239459
bu canım. biz herşeye kullanıyoruz. popo pişiği, kulak arkası kuruluğu, başda ki konak, nezle olunca burunda ki kuruluğu. gerçekten çok güzel bir krem pahalılara gerek kalmadı çok şükür
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahSagol canim. Idrar yolu enfeksiyonumuz tekrarlamış yine. Doktor da daha onceki antibiyotik tedavisi etkili olmamış diye yatırabiliriz dedi. Insallah gecmistir 5 gün once ornek vermistik dün gece yine örnek verdik. 2 gündür kızım iyi gibi. Bu sabah yine kustu ama bilemiyorum Reflü den mi enfeksiyondan mı.
Aklına gelebilicek her zaman kusuyo canım emerken emdikten sonra alt değiştirirken giydirirken gazını çıkarırken hep yani.Bazen süt gibi bazen peynirimsi çıkarıyobebegi reflu olanlar her emmeden sonrami kusuyor bebek kusmugu nasil oluyor oglum cok hareketli altini degisitirken yahut uyanik yatarken kusuyo bu ara .cok.hareketli ona bagliyorum ama kilosunu etkilemez ins
rica ederim canım inşaAllah size de işe yarar geçmiş olsun canımAa çok iyi eşime aldırayım canım gelirken ben o zaman teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?