2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
klavyene saglik cnm ya valla icim rahatladi
boyle sacma sey mi olur ya insanlarin kafasini karistiriyorlar ben de cocuk acsa ya doye icim icimi yiyodu
bi de hemsire giysilerle 4990 cikinca giysisiz 4700 diyelim dedi 200 gr.edermi bebegin giysileri

Canım bizim hemsirede 200 300 gr dusuyor . Bencedw fazla ama düşüyolae işte

Bebeği durmayan aci acı ağlayan bir derdi olduğunu düşünen arkadaşlar bebeklerinize idrar tahlili yaptırın. Idrar yolu enfeksiyonu cok sinsi bir şeymiş dogdu doğalı bebeğim gün yüzü görmedi ondan. Kusma, memeyi red, sürekli huzursuzluk uykuya dalamama uykuda acı acı ağlama kilo alımında yavaşlama iştahsızlık hali gibi durumlar varsa bir idrar tahlili yaptırın derim. Bu illet ates yapiyormus ama bizde hic yapmadi, gaz sancısı sanıyoruz hep. Bebekler bezlendiği için olma olasılığı yüksek. Özellikle kiz bebeklerde kaka ön tarafa da bulaştığı için görülme sıklığı daha fazla.

Canım bebekler ilk aylarda hızlı kilo alıyorlar sonra yavaşlıyor boy Pos derken zayıflıyor merak etme benim büyük oğlum yaşına girdiğinde 12kiloydu nerdeyse (büyük çoğunluk olarak anne sütü ile besleniyordu ek gıda pek yemiyordu ) ben bu çocuk obez olucak nasıl olucak diye düşünürken şuan 3.5yasinda 17kilo demem o ki böyle gitmiyor merak etme:)

Buz akuleriyle buz icin ozel kolilerde geliyor eczanelere soguk zincir ilaclari.Drlar ne kadar cok catisiyor kendi aralarinda

Bizimki de hep böyle ama bizimki atopik dermatitten dolayı

Minieslerin kalıbı çok küçük. Zaten numaralar 2’den başlıyor. 1 numarası yok. Biz şuan 4700 kiloyla 3 kullanıyoruz. Sizin bebek daha kiloludur muhtemelen. 4 kullanmanız normal.

Kızımında oldu mustela pişik kremi sürdüm birdaha olmadı

Gerçektir valla iyi parada ama kesin bize tutmaz. Süt parası bile vermediler sanki emzirmiyoz
Süt parası ve doğum parası almadin mi canım? Onun bir şartı yok ki. Süt parası otomatik yatıyor emzirme parası için başvuruyorsun 300+149 alıyorsun .

Hematen canım.Bunu bana drum dikişlerim için yazmıştı normal doğum benimki iyileştirme özelliği varki Dr yazdı öyle değilmi? Pisik içinde bunu kullanıyordum zaten güzel dene derim memnun kalırsın.
Dikişler için mi verdi ne güzel :) bana birşey vermediler . Hametanın hangi rengi canım mavi mi verdiler

Aa çok iyi eşime aldırayım canım gelirken ben o zaman teşekkür ederim :)

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

bebegi reflu olanlar her emmeden sonrami kusuyor bebek kusmugu nasil oluyor oglum cok hareketli altini degisitirken yahut uyanik yatarken kusuyo bu ara .cok.hareketli ona bagliyorum ama kilosunu etkilemez ins
Aklına gelebilicek her zaman kusuyo canım emerken emdikten sonra alt değiştirirken giydirirken gazını çıkarırken hep yani.Bazen süt gibi bazen peynirimsi çıkarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…