- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.701
valla bizim kirkimiz daha cikarken tukruk baloncuk basladi bi yerde okumuştum zeki olur felan yaziyordukizlar benim bebegiminde agzi tukuruk biriktiriyo ama daha 2.5 aylik dis degil bence
Teşekkürler canım arkadaşlar yazmış öğrenmiş oldum :)Canım onu ben bilmiyorum ben çalışmıyorum eşim de esnaf özel kendisi yatırıyor sigortasını. burda sana daha bilgili olan arkadaşlar yazacaktır.
Yok canım sağa yada sola yatırınca sırtını destekliyorumcnm ayaklarinin altina mi yastik koyuyorsun ben hic bsey yapmiyorum yapmak mi gerek.ben de yuz ustu yatiriyorum da.
yuz ustu yatirinda saga sola yatirma derdi de olmuyo kendi kendine rahatsiz olunca kafasini tersi yone ceviriyo benimki.bi de kalkacagi zmn kafasini kaldiriyo kollariyla destek alarak kaslari da gelisiyo.bence bu konuda da faydasi var gaza zaten birebir.sirt ustu yatirinca basliyo ayaklarini kaldirmaya uyuyamiyo benimki
Canım bardakla nasıl baktın benimkide çok fena salya akıtıyo huzursuz hafif ateşi çıkıyo ısırrmaya çalışıyo falan bakalım nolucak.Bardakla bakmayı bilmiyorum ben amaBen vardım cnm valla ilginç ki göğüs ucum sıkıştırıp duruyor ve sanki diş varmış gibi ince sızı giriyor bardakla baktım yok birşey ama ısırmış gibi göğüs ucumun ağrısını anlayamadım
.Beni de ekleyebilirsin yapamasam bile fikir edinirim :))
Bende varım ekle :)
Canım sen öğretmensin sanırım burda öğrtmen arkadaş çok sana bilgi verirler. Bizler sgk'liyizBana yatmadı canım başvurusunu yapmadık bilmediğimiz için .ziraat de hesabımda var maaş hesabı yatsa belki direk yatırırlardı . Demek ki alamıyoruz süt parasını
tamam canım ben işlem aşamasında diye düşündüm . Gidip alayım bari :)
çalışamaz raporu ve dolum raporunu verdik okula canım .. ama böyle bir ödemeyi ilk defa duydum . Doğum parasını biliyordum sadece onu sa ptt sen alacak mışız
Orman muhafaza memuru canım. Orman yangınlarına kontrole gidiyor. Fethiyede de orman çok. Yazın yangın eksik olmaz, kışın da ihbarİtfaiyeci gibi bir meslek mi
Öğrendim canım biz sadece Doğum parasını alıyoruz SSK ya bağlı olmadığımız için .. teşekkür ederim :)Canım sen öğretmensin sanırım burda öğrtmen arkadaş çok sana bilgi verirler. Bizler sgk'liyiz
Canm geçen de burada bahsetmiştim doktorumuz sürekli yüzüstü yatırmamız gerektiğini çok faydalı olduğunu söylüyor. arada yatırıyorum ama maksimum 5 dk duruyor. Hiç sevmiyor yüzüstü.Canım ben daha çok yüz üstü yatırıyorum tavsiye ederim sende alıştır çok rahat ediyorlar sağa doğru 45 derece açı ile yatırıyorum bazende sol yanına yatırıyorum arkasını yastıkla destekliyorum
Canm bilmiyorum ki doktor anlar atopik dermatit olup olmadığını anca. İnşallah değildir.Benmkinn tek yuzu ole banada pisik demisti boynundakiler gitti sıkntli durum mu cm benm dr demedi
Memurlara yatmıyormuş canm araştırdım.Bana yatmadı canım başvurusunu yapmadık bilmediğimiz için .ziraat de hesabımda var maaş hesabı yatsa belki direk yatırırlardı . Demek ki alamıyoruz süt parasını
tamam canım ben işlem aşamasında diye düşündüm . Gidip alayım bari :)
çalışamaz raporu ve dolum raporunu verdik okula canım .. ama böyle bir ödemeyi ilk defa duydum . Doğum parasını biliyordum sadece onu sa ptt sen alacak mışız
Evet canm ben sormuştum bakayım çok sağolruhum_mavi canım ek gıda sürecinde takip edeceğin birini sen sormuştun sanırım. Arinlihayat diye bir hesap var hep ek gıda tarifi veriyor pratik ve baya seviyor çocuklar banada hamileyken bir arkadaşım önermişti hep çocuğuna onun tariflerini yapıyordu bak istersen.
Benimkide ısırıyo çok çekiştiriyor hemde ama ağzı sulanmıyo elleriyle alt çene üstüne sürtüp duruyor ama ablaları gibi 7,8 ayında çıkarır die düşünüyorum süpriz yaparda erken çıkarsa çok sevinirimBen vardım cnm valla ilginç ki göğüs ucum sıkıştırıp duruyor ve sanki diş varmış gibi ince sızı giriyor bardakla baktım yok birşey ama ısırmış gibi göğüs ucumun ağrısını anlayamadım
Canim; limon ve portakal in suyunu sık, içine bal, zerdecal ve zencefil koy azicik. Baharat cok kullanmamamk lazim emzirirken ama ben azicik kullaniyorum. Onu ic, bana iyi geldi. Birde sicak seylerle atlatmaya calis eger olmazsa daha da siserse; esarba kolonya ve karabiber serpip boğazına sar, yat. Anında geciriyo ama biraz yakıyo boğazını. Küçükken annem bana hep öyle yapardı, sabaha bişeyim kalmazdı. Geçen bende böyle böyle atlattım, kızıma da geçmedi şükür. Bol bol emzir ki korusun onu.Kızlar hasta oldumhapşuruyorum boğazlarım acıyor. Çok korkuyorum kızıma geçer diye. İhtiyaç dışında yanaşmıyorum. Yanaşırkende maske aldım onu takıyorum ama inşallah geçmez yavruma. Bitkisel ne yapabilirim kızlar.
Erken diş çıkarması iyi değil derlerBenimkide ısırıyo çok çekiştiriyor hemde ama ağzı sulanmıyo elleriyle alt çene üstüne sürtüp duruyor ama ablaları gibi 7,8 ayında çıkarır die düşünüyorum süpriz yaparda erken çıkarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?