2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok sağol canım

Çok geçmiş olsun canım.Bu maskeyi iyi akıl etmişsin bende yapsaydım bir ay sıkıntı çekmezdim belki.Kış çayı al Aktardan karışık bitkilerden oluşuyor çok güzel tadıda.Ç ok geçmiş olsun canım.

Reactions: 114
Erken diş çıkarması iyi değil derler
Evet öyle derler hep ama bahsettiğim arkadaşın bebeği kilo boyu hep üst seviyelerde dişte erken çıkması normal.Hani çocuklarda alt orta üst seviye vardırya kilo boy bakımından işte benim ne alt nede üst hep orta seviyede kızlarımda öyleydi ama üst seviye olan çocukların 4 aydada çıkabiliyormuş burda doğruluk payı nedir sorup onu öğrenmeye çalışıyorum

Geçmiş olsun canım, ben de nezle olmuştum maske kullanmadım çok şükür yine de geçmedi oğluma ama sürekli ellerimi yıkadım burnumu sildim yıkadım, ellerim tahriş olmustu artık ama olsun, ortada peçete bırakma hemen kirliyi çöpe attım. Günde iki kez ıhlamur içtim aferin kullandım 3 gün sabah akşam. Bir de fırsat buldukça uyu.

He yok o bakımdan değil erken çıkarsa erken dökülür derler ondan:)

bişey kullanmiyorum hatta annem yuzune bisey surme diyor hep.
She- bende kullanmıyorum gerek varmıki acaba? Zaten pamuk gibi bi yanağı var o kremler yumuşasın die bebeğin yanağını onlara sürmek lazım Kızlarım bebeğimin yanağına dokunur kızarım bende sonra Anneee çok güzel yanağı var pamuk gibi derler Ciddi yağa ihtiyaç duyarmı pamuk yanaklar

Geçmiş olsun canım. Ben de çok kötüyüm hem sinüzit hem bademcik tıkandım iyice zor nefes alıyorum. Dün gittim mecbur doktora antibiyotik verdi evde de ballı limon karabiber ballı süt ne varsa aklımıza gelen içiyorum maske aldım ben de sevemiyorum oğlumu öpemiyorum içim gidiyor Hastalık geçmesin yeter ki napalım

Aferin içiliyor mu ki canım. Aferin sinüs bana çok iyi geliyordu tabi uzun zamandır içemiyorum hamilelik+ emzirmeden dolayı. Bana sadece parol dediler. Enfeksiyon olduğu için de mecbur antibiyotik başladılar

Kızlar ya Doğum sonrası basur olan var mı çooookk canım acıyor üç dört gündür hem şişlik hem kanama var. Büyük abdestimi yapmaya korkar oldum zeytin yağı iyi geliyormuş dün gece yatmadan önce sürdüm ama nereye kadar böyle gider ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…