- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.721
Çok sağol canımCanim; limon ve portakal in suyunu sık, içine bal, zerdecal ve zencefil koy azicik. Baharat cok kullanmamamk lazim emzirirken ama ben azicik kullaniyorum. Onu ic, bana iyi geldi. Birde sicak seylerle atlatmaya calis eger olmazsa daha da siserse; esarba kolonya ve karabiber serpip boğazına sar, yat. Anında geciriyo ama biraz yakıyo boğazını. Küçükken annem bana hep öyle yapardı, sabaha bişeyim kalmazdı. Geçen bende böyle böyle atlattım, kızıma da geçmedi şükür. Bol bol emzir ki korusun onu.
Çok geçmiş olsun canım.Bu maskeyi iyi akıl etmişsin bende yapsaydım bir ay sıkıntı çekmezdim belki.Kış çayı al Aktardan karışık bitkilerden oluşuyor çok güzel tadıda.Ç ok geçmiş olsun canım.Kızlar hasta oldumhapşuruyorum boğazlarım acıyor. Çok korkuyorum kızıma geçer diye. İhtiyaç dışında yanaşmıyorum. Yanaşırkende maske aldım onu takıyorum ama inşallah geçmez yavruma. Bitkisel ne yapabilirim kızlar.
Mustela stelatopiaBebeğinizin yüzü için hangi nemlendiriciyi kullaniyosunuz?
Evet öyle derler hep ama bahsettiğim arkadaşın bebeği kilo boyu hep üst seviyelerde dişte erken çıkması normal.Hani çocuklarda alt orta üst seviye vardırya kilo boy bakımından işte benim ne alt nede üst hep orta seviyede kızlarımda öyleydi ama üst seviye olan çocukların 4 aydada çıkabiliyormuş burda doğruluk payı nedir sorup onu öğrenmeye çalışıyorumErken diş çıkarması iyi değil derler
MaşallahBizim mantı ağızlı:)))) Eki Görüntüle 2239825
Geçmiş olsun canım, ben de nezle olmuştum maske kullanmadım çok şükür yine de geçmedi oğluma ama sürekli ellerimi yıkadım burnumu sildim yıkadım, ellerim tahriş olmustu artık ama olsun, ortada peçete bırakma hemen kirliyi çöpe attım. Günde iki kez ıhlamur içtim aferin kullandım 3 gün sabah akşam. Bir de fırsat buldukça uyu.Kızlar hasta oldumhapşuruyorum boğazlarım acıyor. Çok korkuyorum kızıma geçer diye. İhtiyaç dışında yanaşmıyorum. Yanaşırkende maske aldım onu takıyorum ama inşallah geçmez yavruma. Bitkisel ne yapabilirim kızlar.
Bende varım ekle :)
bişey kullanmiyorum hatta annem yuzune bisey surme diyor hep.Bebeğinizin yüzü için hangi nemlendiriciyi kullaniyosunuz?
masallah cnmEki Görüntüle 2239827 Buda benim böceğimHergün birazdaha değişiyoruz büyüyoruz yeni yeni şeyler öğreniyoruz.M esela anne kucağına alsın diye yalandan ağlamayı öğrendik 3 4 gündür maasallah böyle şımara şımara
He yok o bakımdan değil erken çıkarsa erken dökülür derler ondan:)Evet öyle derler hep ama bahsettiğim arkadaşın bebeği kilo boyu hep üst seviyelerde dişte erken çıkması normal.Hani çocuklarda alt orta üst seviye vardırya kilo boy bakımından işte benim ne alt nede üst hep orta seviyede kızlarımda öyleydi ama üst seviye olan çocukların 4 aydada çıkabiliyormuş burda doğruluk payı nedir sorup onu öğrenmeye çalışıyorum
Normalde bende sürmüyodum ama şu an hafif kızarık gibi o bakımdan nemlendirici kullansam iyi olur sanirim.bişey kullanmiyorum hatta annem yuzune bisey surme diyor hep.
Bilmiyorum artık araştırıp sormak lazım aslı varmı diyeHe yok o bakımdan değil erken çıkarsa erken dökülür derler ondan:)
bişey kullanmiyorum hatta annem yuzune bisey surme diyor hep.
Beeen :))Aynen öyle doğduğunda dişli olan bile var sağlıkla büyüsün kuzularımız sıkıntı değil
İşte çevirebilsem çevircem de izin vermiyoaslinda sirt ustu yatmasi daha iyi de insan boğulur bisey olur diye yan ceviriyor cnm
Ne şaşırmışlardır şimdiBeeen :))
Geçmiş olsun canım. Ben de çok kötüyüm hem sinüzit hem bademcik tıkandım iyice zor nefes alıyorum. Dün gittim mecbur doktora antibiyotik verdiKızlar hasta oldumhapşuruyorum boğazlarım acıyor. Çok korkuyorum kızıma geçer diye. İhtiyaç dışında yanaşmıyorum. Yanaşırkende maske aldım onu takıyorum ama inşallah geçmez yavruma. Bitkisel ne yapabilirim kızlar.
Aferin içiliyor mu ki canım. Aferin sinüs bana çok iyi geliyordu tabi uzun zamandır içemiyorum hamilelik+ emzirmeden dolayı. Bana sadece parol dediler. Enfeksiyon olduğu için de mecbur antibiyotik başladılarGeçmiş olsun canım, ben de nezle olmuştum maske kullanmadım çok şükür yine de geçmedi oğluma ama sürekli ellerimi yıkadım burnumu sildim yıkadım, ellerim tahriş olmustu artık ama olsun, ortada peçete bırakma hemen kirliyi çöpe attım. Günde iki kez ıhlamur içtim aferin kullandım 3 gün sabah akşam. Bir de fırsat buldukça uyu.
Sırt üstü çok tehlikeli değil mi canım ya benimkisi uykusunda kusuyor. Hep yan yatırıyorum. Yan yatma yastıkları var bir bak istersen Allah muhafaza miniklerimize zarar gelmesinİşte çevirebilsem çevircem de izin vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?