2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben kızarıklık var diye süreceğim. Normalde bencede bişey sürmeye gerek yok gibi

Ya sanki bende de oldu basur. Tesadüfen fark ettim duşta. Bi acısı sıkıntısı yok ama bende. Sen normal mi doğum yapmiştin

Canım bardakla nasıl baktın benimkide çok fena salya akıtıyo huzursuz hafif ateşi çıkıyo ısırrmaya çalışıyo falan bakalım nolucak.Bardakla bakmayı bilmiyorum ben ama
Çay bardağını önce alt hafif ağzına koy hafifçe deydir eğer çıktıysa çıt diye bir ses geliyor yeğenime yapardı annem öyle anlıyordı birde kabarmış mı bi bak bizim de öyle geçen hafif ateş oldu sıkıştırıyor ağzında memeyi bekli gaz sancısından yapıyordur belki de diş çıkarıyordur :)

Ben kızarıklık var diye süreceğim. Normalde bencede bişey sürmeye gerek yok gibi
Kızarıklık pütür pütürmü yoksa normal al yanakmı ? Dra danış normal bi kızarıksa sürmezsin değilsede ne yapman gerekiyor söyler dktrun .Seninki bol yanak zaten bişey sürmeye gerek kalmaz inşallah

Benim bildiğim de öyle ama zamane çocuları bunlar belli olmaz işleri çıkarır mı çıkarır :) benimki sıkıştırıyor ağzında ve iğne batar gibi bir sızı giriyor göğüs ucuma ben de çözemedim durumu ama ben bebekleri dişsiz seviyorum daha erken beklesinler ya diş çıktı mı başlıyorlar ısırmaya :)

İki üstten ikide alttan çıktığı zamanlarda çok seviyorum bende bebekleri çok sevimli oluyorlar ozaman Biraz büyüdüklerinde ısırmıyorlar uf acıyo yapma dediğinde yapmıyorlar biraz anlıyorlar artık yoksa koparıp atarlardı meme ucunu Ben konuşuyom onunla konuşkan olsun küçük dilbaz erkek çocuklarını çok seviyorum öyle olur inşallah.mamayı, dilini gözlerini anlıyo artık

Ya sanki bende de oldu basur. Tesadüfen fark ettim duşta. Bi acısı sıkıntısı yok ama bende. Sen normal mi doğum yapmiştin
Evet canım normal Doğum. Hamilelik te de olabiliyormuş Bebek baskısından. Bende şişlik oluyordu sadece afedersiniz ama taharet alırken elime geliyordu. İki üç gündür felaket acıma ve kanama var

Tamam canım sağol valla sürekli elini hırsla yiyo meme ucum zaten acıyo baya artık büyüdüğü için çok mu güçlü yoksa diştenmi bilmiyorum ama dişine bakmaya çalıştım dün hafif beyaz beyazdı öyle mi oluyo acaba çıkarken

Ben de de grip başlangıcı oldu bende bol ıhlamur ve kuşburnu içtim canım 4 5 gün anca toparlayabilirdim

Regl olanlar düzenli olmaya basladı mı? Doğumdan sonra 40. Günde oldum ve ayda bir olmaya basladım sanırım doktor olmamışsn emzirme kanamaları dedi fakar ben kendimi biliyorum bu agrı aynı ağrı ve adet oldum eminim

Vlla benimki kesin koparır:) şimdiden bu kadar ısırıyor çıkınca napar bilmiyorum ben de konuluyorum anneni üzme diyorum bak bana birşey olursa sana bakan olmaz diyorum sırıtıyor:) rabbim onların büyüyüp kocaman asam olduğu günleri bize nasip etsin inş

Biraz pütürlü gibi kızarıklık. Doktor travocort sür dedi ama o da kortizonlu krem. Acaba nemlendirici ile geçer mi ki

Evet canım normal Doğum. Hamilelik te de olabiliyormuş Bebek baskısından. Bende şişlik oluyordu sadece afedersiniz ama taharet alırken elime geliyordu. İki üç gündür felaket acıma ve kanama var
Evet bende de minik Bi şişlik var ya. Meme ucu gibi. Doktora da gitmedim bişey olmaz inşallah. Ben sezeryanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…