- 27 Kasım 2017
- 245
- 317
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.741
bioderma atoderm kullaniyorum ben.yuzunde sorun olusunca yuzu kuru kalmasin dedi doktor verdiBebeğinizin yüzü için hangi nemlendiriciyi kullaniyosunuz?
Ben kızarıklık var diye süreceğim. Normalde bencede bişey sürmeye gerek yok gibiShe- bende kullanmıyorum gerek varmıki acaba? Zaten pamuk gibi bi yanağı var o kremler yumuşasın die bebeğin yanağını onlara sürmek lazım Kızlarım bebeğimin yanağına dokunur kızarım bende sonra Anneee çok güzel yanağı var pamuk gibi derler Ciddi yağa ihtiyaç duyarmı pamuk yanaklar
Ya sanki bende de oldu basur. Tesadüfen fark ettim duşta. Bi acısı sıkıntısı yok ama bende. Sen normal mi doğum yapmiştinKızlar ya Doğum sonrası basur olan var mıçooookk canım acıyor üç dört gündür hem şişlik hem kanama var. Büyük abdestimi yapmaya korkar oldum zeytin yağı iyi geliyormuş dün gece yatmadan önce sürdüm ama nereye kadar böyle gider ki
Tamam canım :)Bende varım ekle :)
Çay bardağını önce alt hafif ağzına koy hafifçe deydir eğer çıktıysa çıt diye bir ses geliyor yeğenime yapardı annem öyle anlıyordı birde kabarmış mı bi bak bizim de öyle geçen hafif ateş oldu sıkıştırıyor ağzında memeyi bekli gaz sancısından yapıyordur belki de diş çıkarıyordur :)Canım bardakla nasıl baktın benimkide çok fena salya akıtıyo huzursuz hafif ateşi çıkıyo ısırrmaya çalışıyo falan bakalım nolucak.Bardakla bakmayı bilmiyorum ben ama
Kızarıklık pütür pütürmü yoksa normal al yanakmı ? Dra danış normal bi kızarıksa sürmezsin değilsede ne yapman gerekiyor söyler dktrun .Seninki bol yanak zaten bişey sürmeye gerek kalmaz inşallahBen kızarıklık var diye süreceğim. Normalde bencede bişey sürmeye gerek yok gibi
Benim bildiğim de öyle ama zamane çocuları bunlar belli olmaz işleri çıkarır mı çıkarır :) benimki sıkıştırıyor ağzında ve iğne batar gibi bir sızı giriyor göğüs ucuma ben de çözemedim durumu ama ben bebekleri dişsiz seviyorum daha erken beklesinler ya diş çıktı mı başlıyorlar ısırmaya :)Benimkide ısırıyo çok çekiştiriyor hemde ama ağzı sulanmıyo elleriyle alt çene üstüne sürtüp duruyor ama ablaları gibi 7,8 ayında çıkarır die düşünüyorum süpriz yaparda erken çıkarsa çok sevinirim
Hadi ya bak yani şaşırmamak gerek :)))Beeen :))
İki üstten ikide alttan çıktığı zamanlarda çok seviyorum bende bebekleri çok sevimli oluyorlar ozamanBenim bildiğim de öyle ama zamane çocuları bunlar belli olmaz işleri çıkarır mı çıkarır :) benimki sıkıştırıyor ağzında ve iğne batar gibi bir sızı giriyor göğüs ucuma ben de çözemedim durumu ama ben bebekleri dişsiz seviyorum daha erken beklesinler ya diş çıktı mı başlıyorlar ısırmaya :)
Evet canım normal Doğum. Hamilelik te de olabiliyormuş Bebek baskısından. Bende şişlik oluyordu sadece afedersiniz ama taharet alırken elime geliyordu. İki üç gündür felaket acıma ve kanama varYa sanki bende de oldu basur. Tesadüfen fark ettim duşta. Bi acısı sıkıntısı yok ama bende. Sen normal mi doğum yapmiştin
Tamam canım sağol valla sürekli elini hırsla yiyo meme ucum zaten acıyo baya artık büyüdüğü için çok mu güçlü yoksa diştenmi bilmiyorum ama dişine bakmaya çalıştım dün hafif beyaz beyazdı öyle mi oluyo acaba çıkarkenÇay bardağını önce alt hafif ağzına koy hafifçe deydir eğer çıktıysa çıt diye bir ses geliyor yeğenime yapardı annem öyle anlıyordı birde kabarmış mı bi bak bizim de öyle geçen hafif ateş oldu sıkıştırıyor ağzında memeyi bekli gaz sancısından yapıyordur belki de diş çıkarıyordur :)
Benide ekle cnm
Evet canım öyleymişMemurlara yatmıyormuş canm araştırdım.
Ben de de grip başlangıcı oldu bende bol ıhlamur ve kuşburnu içtim canım 4 5 gün anca toparlayabilirdimKızlar hasta oldumhapşuruyorum boğazlarım acıyor. Çok korkuyorum kızıma geçer diye. İhtiyaç dışında yanaşmıyorum. Yanaşırkende maske aldım onu takıyorum ama inşallah geçmez yavruma. Bitkisel ne yapabilirim kızlar.
Vlla benimki kesin koparır:) şimdiden bu kadar ısırıyor çıkınca napar bilmiyorum ben de konuluyorum anneni üzme diyorum bak bana birşey olursa sana bakan olmaz diyorum sırıtıyor:) rabbim onların büyüyüp kocaman asam olduğu günleri bize nasip etsin inşİki üstten ikide alttan çıktığı zamanlarda çok seviyorum bende bebekleri çok sevimli oluyorlar ozamanBiraz büyüdüklerinde ısırmıyorlar uf acıyo yapma dediğinde yapmıyorlar biraz anlıyorlar artık yoksa koparıp atarlardı meme ucunu Ben konuşuyom onunla konuşkan olsun küçük dilbaz erkek çocuklarını çok seviyorum öyle olur inşallah.mamayı, dilini gözlerini anlıyo artık
Biraz pütürlü gibi kızarıklık. Doktor travocort sür dedi ama o da kortizonlu krem. Acaba nemlendirici ile geçer mi kiKızarıklık pütür pütürmü yoksa normal al yanakmı ? Dra danış normal bi kızarıksa sürmezsin değilsede ne yapman gerekiyor söyler dktrun .Seninki bol yanak zaten bişey sürmeye gerek kalmaz inşallah
Evet bende de minik Bi şişlik var ya. Meme ucu gibi. Doktora da gitmedim bişey olmaz inşallah. Ben sezeryanlıyım.Evet canım normal Doğum. Hamilelik te de olabiliyormuş Bebek baskısından. Bende şişlik oluyordu sadece afedersiniz ama taharet alırken elime geliyordu. İki üç gündür felaket acıma ve kanama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?