- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.761
Bildiğim kadarıyla önce kabarıyor sonra çıkıyor beyaz oluyor mu onu hatırlamıyorum valla ama kırmızı oluyor önce kabarıp öyle çıkıyor diş ama şuan değil bence çok kolay çıkmıyor bakalım sağlıklı olsunlar da çıkarsa yapacak birşey yok:)Tamam canım sağol valla sürekli elini hırsla yiyo meme ucum zaten acıyo baya artık büyüdüğü için çok mu güçlü yoksa diştenmi bilmiyorum ama dişine bakmaya çalıştım dün hafif beyaz beyazdı öyle mi oluyo acaba çıkarken
Cnm benimde oldu bende sezaryan oldum kantaron yağı sürdüm çok yararını gördüm hemen şişi inmeye başladı acı baharatlı yememeye çalışıyorum şimdiEvet bende de minik Bi şişlik var ya. Meme ucu gibi. Doktora da gitmedim bişey olmaz inşallah. Ben sezeryanlıyım.
Beni de ekle canim
Kantoron yağı evde var aslında. Deneyebilirim tşkler.Cnm benimde oldu bende sezaryan oldum kantaron yağı sürdüm çok yararını gördüm hemen şişi inmeye başladı acı baharatlı yememeye çalışıyorum şimdi
bni de ekle cnmİşte çevirebilsem çevircem de izin vermiyo
E bebekte 5 al 4 öde var. 5 tanesi 28 TL.https://www.mothercare.com.tr/giyim-outlet
3lu zıbın sıfır kol 29 tl
5 li yarim kol zıbın 39 tl
Yaza almak isterseniz kızlar fiyat çok iyi:))
Markayı bilen biliyo zaten.
Masallah kuzuma :)))Bizim mantı ağızlı:)))) Eki Görüntüle 2239825
O ağlar gibi yapmaları yok muuuu :)) maşallah canım Allah bağışlasın çok tatlıEki Görüntüle 2239827 Buda benim böceğimHergün birazdaha değişiyoruz büyüyoruz yeni yeni şeyler öğreniyoruz.M esela anne kucağına alsın diye yalandan ağlamayı öğrendik 3 4 gündür maasallah böyle şımara şımara
Aysegul bayındır ve makarnavitmayı ben de takip ediyorum canm diğerlerine de bakayım sağolruhum_mavi canım instagram da ayşegül bayındır gurme bebek makarnavitma alişin yemekleri ve gurmeannemcom takip ediyorum
Ben de dün oldum ilk defa. Doğumdan sonra 102.gündü dün.Regl olanlar düzenli olmaya basladı mı? Doğumdan sonra 40. Günde oldum ve ayda bir olmaya basladım sanırım doktor olmamışsn emzirme kanamaları dedi fakar ben kendimi biliyorum bu agrı aynı ağrı ve adet oldum eminim
Evet ama bu markanın ürünlerini çok beğeniyorum. Ikisinin kumaşı çok farklı bence :)E bebekte 5 al 4 öde var. 5 tanesi 28 TL.
Size maşallah canım benimmm:)))Masallah kuzuma :)))
Canım doktoruma sordum içebilirsin dedi yine de çok içmedim.Geçmiş olsun canım. Ben de çok kötüyüm hem sinüzit hem bademcik tıkandım iyice zor nefes alıyorum. Dün gittim mecbur doktora antibiyotik verdievde de ballı limon karabiber ballı süt ne varsa aklımıza gelen içiyorum maske aldım ben de sevemiyorum oğlumu öpemiyorum içim gidiyor Hastalık geçmesin yeter ki napalım
Aferin içiliyor mu ki canım. Aferin sinüs bana çok iyi geliyordu tabi uzun zamandır içemiyorum hamilelik+ emzirmeden dolayı. Bana sadece parol dediler. Enfeksiyon olduğu için de mecbur antibiyotik başladılar
Ben geçen ay oldum Şubat'ta aynı tarihte sadece lekelenme oldu açıkçası tedirginim tam olamadım diyeRegl olanlar düzenli olmaya basladı mı? Doğumdan sonra 40. Günde oldum ve ayda bir olmaya basladım sanırım doktor olmamışsn emzirme kanamaları dedi fakar ben kendimi biliyorum bu agrı aynı ağrı ve adet oldum eminim
Kızlar ya Doğum sonrası basur olan var mıçooookk canım acıyor üç dört gündür hem şişlik hem kanama var. Büyük abdestimi yapmaya korkar oldum zeytin yağı iyi geliyormuş dün gece yatmadan önce sürdüm ama nereye kadar böyle gider ki
Ben de oradan aldım ama kalıpları küçük , 3 aylık zıbın şu anda zor oluyor, o yüzden 6 aylık aldım geçen hafta boyu 60 cm oldu, 3 aylıkta 56 cm yazıyordu .E bebekte 5 al 4 öde var. 5 tanesi 28 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?