2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bildiğim kadarıyla önce kabarıyor sonra çıkıyor beyaz oluyor mu onu hatırlamıyorum valla ama kırmızı oluyor önce kabarıp öyle çıkıyor diş ama şuan değil bence çok kolay çıkmıyor bakalım sağlıklı olsunlar da çıkarsa yapacak birşey yok:)

Evet bende de minik Bi şişlik var ya. Meme ucu gibi. Doktora da gitmedim bişey olmaz inşallah. Ben sezeryanlıyım.
Cnm benimde oldu bende sezaryan oldum kantaron yağı sürdüm çok yararını gördüm hemen şişi inmeye başladı acı baharatlı yememeye çalışıyorum şimdi

kizlar bn gogsumu hic tutmadan bebeği emziriyorum.memeye tuttururken tutuyorum sadece .bi sıkıntı olmsz herhalde. emzikle uyurken agzindan dusse kiyameti kopariyo emzikk de iyi mi kotumu bilemedim.bazi zamanlarda cok ise yariyor ama.uyucagi zaman agzindan almaya çalışıyorum vermiyor

O ağlar gibi yapmaları yok muuuu :)) maşallah canım Allah bağışlasın çok tatlı

Ben de dün oldum ilk defa. Doğumdan sonra 102.gündü dün.

Canım doktoruma sordum içebilirsin dedi yine de çok içmedim.

Ben geçen ay oldum Şubat'ta aynı tarihte sadece lekelenme oldu açıkçası tedirginim tam olamadım diye bi türlü tam kanama olmadı

Bende gelende buraya yazmıştım . Afedersiniz büyük abdesti yaparken bıçak kesiği gibi acı çekiyorım . Hemoroisid olabilir diye konuştuk burada . Doğum yaptığım doktoruma gittiherhangi bir şey YÖK dedi dikişlerle ilgili değil dedi . Ben bi sıkıntı görmüyorum dedi alttan muayene etti . Basur olsa kadın Doğum doktoru anlat diye düşünüyordum ama gayet iti görünüyor deyince bilemedim doğrusu . Özakman neden acı çekiyorım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…