- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.781
ay adet günümüz bile ayniBen de dün oldum ilk defa. Doğumdan sonra 102.gündü dün.
Tüm bakım ürünlerim mustela canımBebeğinizin yüzü için hangi nemlendiriciyi kullaniyosunuz?
Benim kızımda çoğunlukla sırt üstü yatıyor. Bazen yanlara dönüyor. Ama bizim kusma falan hiç yok. Bide benim uykum çok hafif kımıldasa uyanıyorum. Yan beşikte yatıyor zaten. Ama kusma durumunda tehlike artk bitmedi mi kendileri kafalarını çeviriyor.Sırt üstü çok tehlikeli değil mi canım ya benimkisi uykusunda kusuyor. Hep yan yatırıyorum. Yan yatma yastıkları var bir bak istersen Allah muhafaza miniklerimize zarar gelmesin
Orman yangını duyduğumda hep orada yangından kaçamayıp yanan hayvanlar gelirOrman muhafaza memuru canım. Orman yangınlarına kontrole gidiyor. Fethiyede de orman çok. Yazın yangın eksik olmaz, kışın da ihbar
Bizim seninle tarihler falan hep aynı zaten :))))ay adet günümüz bile ayni)))
Benim bebeğim de kusmuyor ona güveniyorum ama bu kusmayacağı anlamına gelmez aslında yatırmamak lazım da yatmıyor başka türlüBenim kızımda çoğunlukla sırt üstü yatıyor. Bazen yanlara dönüyor. Ama bizim kusma falan hiç yok. Bide benim uykum çok hafif kımıldasa uyanıyorum. Yan beşikte yatıyor zaten. Ama kusma durumunda tehlike artk bitmedi mi kendileri kafalarını çeviriyor.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.Bu maskeyi iyi akıl etmişsin bende yapsaydım bir ay sıkıntı çekmezdim belki.Kış çayı al Aktardan karışık bitkilerden oluşuyor çok güzel tadıda.Ç ok geçmiş olsun canım.
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım, ben de nezle olmuştum maske kullanmadım çok şükür yine de geçmedi oğluma ama sürekli ellerimi yıkadım burnumu sildim yıkadım, ellerim tahriş olmustu artık ama olsun, ortada peçete bırakma hemen kirliyi çöpe attım. Günde iki kez ıhlamur içtim aferin kullandım 3 gün sabah akşam. Bir de fırsat buldukça uyu.
Oyy yerim seni maşallahEki Görüntüle 2239827 Buda benim böceğimHergün birazdaha değişiyoruz büyüyoruz yeni yeni şeyler öğreniyoruz.M esela anne kucağına alsın diye yalandan ağlamayı öğrendik 3 4 gündür maasallah böyle şımara şımara
Canım sana da öok geçmiş olsun sağolasınGeçmiş olsun canım. Ben de çok kötüyüm hem sinüzit hem bademcik tıkandım iyice zor nefes alıyorum. Dün gittim mecbur doktora antibiyotik verdievde de ballı limon karabiber ballı süt ne varsa aklımıza gelen içiyorum maske aldım ben de sevemiyorum oğlumu öpemiyorum içim gidiyor Hastalık geçmesin yeter ki napalım
Aferin içiliyor mu ki canım. Aferin sinüs bana çok iyi geliyordu tabi uzun zamandır içemiyorum hamilelik+ emzirmeden dolayı. Bana sadece parol dediler. Enfeksiyon olduğu için de mecbur antibiyotik başladılar
Tamam canımBenide ekle cnm
3 ay kontolnde diyim dr o zaman ben halen gecmedi oluyr evin isisida dusurdm cok scak degl bir gidemedi kizimdan bu seyCanm bilmiyorum ki doktor anlar atopik dermatit olup olmadığını anca. İnşallah değildir.
Sür sür işe yaradığını göreceksin ama kabız olmamaya özen göster çünkü bir daha çıkıyor benim hamilelikte bile yoktu nasıl olduysa Doğumdan sonra oldu ki benim hiç sancı çekmeden sezeryana alındım hamilelikte çok kabız olmuştum sonradan mı gösterdi kendini anlamış değilimKantoron yağı evde var aslında. Deneyebilirim tşkler.
gülümsemesi var mi size ve çevreden gelen seslereKızlar bebeğim çevredeki oyuncak vs şeylere bakıyosa ilgileniyosa beni asla umursamıyo konuştuğumda falan.Bu normal mi sizinkilerde böylemi? Birebir konuştuğumda göz teması var
Ben gülümsersem kesin gülümsüyo ama çevredeki seslere değilgülümsemesi var mi size ve çevreden gelen seslere
gülümsemesi varsa goz teması kuruyorsa bence canını sıkma oyuncaklar renkler onun daha çok dikkatini çekiyor ondan bakmiyordurBen gülümsersem kesin gülümsüyo ama çevredeki seslere değil
Aynen bizde 2 gün önce 6 aylıklara geçtik.Ben de oradan aldım ama kalıpları küçük , 3 aylık zıbın şu anda zor oluyor, o yüzden 6 aylık aldım geçen hafta boyu 60 cm oldu, 3 aylıkta 56 cm yazıyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?