2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sırt üstü çok tehlikeli değil mi canım ya benimkisi uykusunda kusuyor. Hep yan yatırıyorum. Yan yatma yastıkları var bir bak istersen Allah muhafaza miniklerimize zarar gelmesin
Benim kızımda çoğunlukla sırt üstü yatıyor. Bazen yanlara dönüyor. Ama bizim kusma falan hiç yok. Bide benim uykum çok hafif kımıldasa uyanıyorum. Yan beşikte yatıyor zaten. Ama kusma durumunda tehlike artk bitmedi mi kendileri kafalarını çeviriyor.

Benim bebeğim de kusmuyor ona güveniyorum ama bu kusmayacağı anlamına gelmez aslında yatırmamak lazım da yatmıyor başka türlü

Sağolasın canım

Canım sana da öok geçmiş olsun sağolasın

Kantoron yağı evde var aslında. Deneyebilirim tşkler.
Sür sür işe yaradığını göreceksin ama kabız olmamaya özen göster çünkü bir daha çıkıyor benim hamilelikte bile yoktu nasıl olduysa Doğumdan sonra oldu ki benim hiç sancı çekmeden sezeryana alındım hamilelikte çok kabız olmuştum sonradan mı gösterdi kendini anlamış değilim

Kızlar bebeğim çevredeki oyuncak vs şeylere bakıyosa ilgileniyosa beni asla umursamıyo konuştuğumda falan.Bu normal mi sizinkilerde böylemi? Birebir konuştuğumda göz teması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…