2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
gülümsemesi varsa goz teması kuruyorsa bence canını sıkma oyuncaklar renkler onun daha çok dikkatini çekiyor ondan bakmiyordur
Evet fazlaca çekiyo yani öyle bakakalmıyo elleriyle çırpınıyo onlarla konuşmaya çalışıyo falan ama bizden daha çok ilgilenmesi biraz korkuttu ondan sordum sağol canım

kizlar bebeklerinze mevlit yaptinizmi.masayi nasil susledinoz yapanlar resim atabilirmi.
Canım benim masam böyleydi çok içime sinmişti Bursa’da bi organizasyon şirketiyle anlaştım çok da aşırı pahalı değil sen nerde yaşıyordun. Bursalivaorganizasyon instagram adresleri bakmak isteyen olursa

Eklentiler

• 24947054-9C1C-48C1-BB14-B9753A460D1B.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 71
kizlar bebeklerinze mevlit yaptinizmi.masayi nasil susledinoz yapanlar resim atabilirmi.
Mevlid günü aceleden son halinin fotosunu çekmemişiz ama şöyle bir şeker masası hazırladım. Üzerine bunlara ek olarak çeşmeli sebille limonata ve 2 katlı servis tabağıyla kurabiye koydum.

Eklentiler

• D1ED390B-4DBD-4072-BAF4-C218314D379D.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 69
ben kaçırdım neler oluyor nereye ekliosun cnm
Canım her akşam yemek menüsü paylaşıcaz özel mesaj grubu oluşturup. Burada canı çekenler olur diye paylaşmıyoruz ama nasıl iş ben anlamadım burda yazan herkes beni de ekle dedi biz kimden gizliyoruz yemekleri anlamış değilim :) :) :)

Yaa bende olmak isterdim grupta ama ancak seyirci olurum heralde genellikle yemek bile yapamıyorum bi çorbayla geçiştiriyoruz onuda kızım kucağımda pişiriyorum yine kucağımızdayken yiyoruz.Nerde eski sunumlar o halimizden eser yok

Evet daha kaliteli olabilir belki ama çabuk büyüdükleri için pahalı olan olmasada olur :)
pahalı dedğiniz 10 tl anca fark var arasında. Bu göreceli bi konu zaten ben belki almak isteyen arkadaşlar olur diye paylaştım. Iki markayi da kullandım 10 tl lik farka değdiğini düşünüyorum. :)

Tamam canım zaten hiçbirimiz çok meşakkatli yemekler yapmıyoruz.yapamıyoruZ. Amacımız hünerlerimizi sergilemek şık sunumlar yapıp masa yarıştırmak değil kesinlikle kimse grubu yanlış anlayıp birbirini eleştirmeye kalkmaz bizim aramızda öyle insanlar olduğunu hiç sanmıyorum. Amacımız pratik yemekler tavsiye vermek. Yeri gelicek tost yapıcaz kızlar bizde bu akşam tost var buna şükür deyip gülüşüp geçicez yani. Çorba varsa çorbayı atarsın belki senin yaptığın çorbayı bi başkası bilmiyordur ya da fotoğrafta kıvamı farklı gözükür aaa seninki böyle olmuş ben yapınca böyle oluyo nasıl yaptın der biri. Şu saçma benim canım çeker olayı olmasa keşke de burda paylaşsak. Gerçekten anlamıyorum benim canım çeker diyenler gün içinde at gözlüğü ile mi dolaşıyorlar. Farklı düşünenlere saygım var ama cidden bana çok tuhaf geliyor

Yaa tamam o zaman sandımki poğaçalar börekler normalde yaptığımız gibi akşam yemekleri falan diye benim kız sağolsun wc bile koşarak gidiyorum çünkü.O zaman benide alırmısın gruba :))

Yaa tamam o zaman sandımki poğaçalar börekler normalde yaptığımız gibi akşam yemekleri falan diye benim kız sağolsun wc bile koşarak gidiyorum çünkü.O zaman benide alırmısın gruba :))
Canım biz de öyle tabiki hepimiz yeni anneyiz sen nasılsan biz de öyleyiz yani. Bizde bu akşam sadece poğaça var mesela yok yapamadım yemek . Kızımı dün yıkadım gece aralıksız uyudu uykuyu almış ama gece emmediği için de çok acıkmış 10 Dk da bir meme istiyor dediğin gibi nerdeyse altıma yapacaktım yatağa yatırıp tuvalete yetiştim 2 dk ağlasın dedim yani altıma yapıcaktım yoksa. :)

Benimkide sabaha kadar uyUmuyo sabah da öğlene kadar uyuyo ondan sonra hep kucakta.Keyfi varsa oyun halısında oyalanıyo o sırada çamaşır ütü yemek hallediyorum:)) tabi çoğunluğunda bende uyuyorum o uyurken çünkü hergece sabahlıyoruz hala

Ayy benimde ekleyin yemek düşünmek çocuk bakmaktan daha zor :)))

Ayy benimde ekleyin yemek düşünmek çocuk bakmaktan daha zor :)))
Eklerim canım :) ya kim allahaşkına paylaşmayın benim canım çeker diyen kızlar ciddiyim sayfada kimse kalmadı ki başka :))) hatırlayan var mı benim canım çeker diyen kimlerdi. @4801b vardı bi onu hatırlıyorum ama onun memişleri söz verdi şişmicek :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…