2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İçini ferah tut canım, inşallah sağ salim görür ve duyarsın...

5+ 2 falan 6. hafta demek oluyor kuzum:) folic asit e mutlaka başla:)

Malesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.
Rabbım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. 12 hafta hatta sonrasında da hep risk var. Hepimizde var. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin hepimize
Ne nöbeti canım
Hemşireyim ben hastanede nöbet tutuyorum. 24 hafta olana kadar nöbet tutuluyor bizde

Kendim mi aliyim eczaneden sali günü gidicem doktora yoksa omu yazicak
Ben eczaneden aldım kendim, değişik markalar var kimisi folbiol içiyor, kimisi folic 1, ben folic 1 içiyorum. Folbiol ün fiyatı çok ucuzdu, kimisi çok ağır diyor folbiol için, bence folic 1 ideal.

Ben eczaneden aldım kendim, değişik markalar var kimisi folbiol içiyor, kimisi folic 1, ben folic 1 içiyorum. Folbiol ün fiyatı çok ucuzdu, kimisi çok ağır diyor folbiol için, bence folic 1 ideal.

Himm sali dr gidince o verir sanirim artik saliyi bekliyim bende napiyim 5+1 olunca 6. Haftada oluyoruz artik demi ?

Kafamiza gore alabiliyor muyuz?
Of cok cahilim bilmem gereken cok fazla sey var
Canım normalde hamile kalmak isteyenlere hamilelikten ilk 3 ay öncesinden folik asite başlaması öneriliyor, bi zararı yok folik asitin depo da edilmiyor o yüzden öncesinden başlanıyor.

Tesekkur ederim kizlar kürtaj beni cok korkutuyor kafami rahatlatamiyorum nasil olcak bilemiyorum cok zor cok uzucu.
Uc yil once erken donem dusugum oldugu icin kurtaj olmak zorunda kalmistim. Sakin korkma gercekten korkulacak bir sey degil, zaten genel anestezi ile oluyor. Anlamiyorsun bile sadece Cok Tatli bir uyku oluyor. Sonrasi icin zaten olasi enfeksiyona Karsi onlem olarak antibiyotik veriyorlar onu dikkatli kullan aksatma yani. cok gecmis olsun

Ayyy nasil heycanli peki benim kalp atisi duyulurmu gidince
Bilemiyorum canım, 5+5 ken gittim bebeği göremedik henüz ben o gün çok kötüydüm, şimdi daha iyiyim, 6+4 te randevum var kalp atışı olmasa da bebeği görmek için dua ediyorum. İnşallah nasip eder Rabbim hayırlısıyla. Çok heyecanlı ama insan bi an önce onu sağlıklı görmeyi istiyor en çok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…