- 18 Eylül 2014
- 320
- 305
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.261
Malesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.Canm stres üzüntden uzak dur benm ondan olmştu üzüntüden yok cnm açk pembemsi ams kan gibi gelmedi peçetye tek gelmşti snra kahveremgi leke oldu snra ertesi gün ilaçla daha gelmedi şükür cnm olabilir sen dikkat et düşük tehlken var demkki sana tavsyem yorlma üzülme stresten uzak dur inş birşey olmsz cnm o ilaç cidden iyi gelyr
Karatay tarzı beslenmiş dediğin için dedim.Walla bilmiyorum neden yaptırmış. Ama Bende yaptırırım. Ha hamileliğim boyunca hiç tatlı yemesem belki yaptırmazdım ama ne mümkün
Ne nöbeti canımAynen öyle ben birde ev işi dışında 24 saat nöbet tutuyorum. Birşey olacaksa olur zaten olmayacaksa olmazRAbbim bilir.
Yaaa şok oldum ne desem bilemedim...Malesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.
Yaa cok uzuldum hayirlisi boyleymis canimMalesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.
Canim cok uzuldum gecmis olsun bizim ser gordugumuzde bile bir hayir vardir demekki sagliksiz bir gebelikti ve gityi insallah hayirlisiyla tekrardan saglikli bir hamilelik yasarsinMalesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.
Canım beşinci hafta içinde git kese var mı onu bilmen gerekiyorGinaydin.
Ben henuz saglik ocagina kayit bile yaptirmadim 4 senedir. Yakindaki saglik ocagi almadi beni cok uzak bir yere veriyorlardi neyse kalsin demistim. Memleketten arayip gebelik olup olmadigini, olursa muhakkak bulundugum yere aldirmam gerektigini soylemisti. Simdi gebelik olunca en yakin yere vermeleri gerekiyormus.
Surekli doktora gitmek istemiyorum, gittigimde kese var bebek var demwsi lazimbunun icin biraz bekleyeyim cunku cogu kisi 5-6 haftadan sonra gormus bebegi. Benim daha 4+4 sata gore. Tabi doktoe hesaplamasina gore nasil olur, bu asamada kullanmam gereken veya kullanmamam gereken bir sey var mi hic bilmiyorum. Hayirlisi...
Bir an önce yeniden sağlıklı Bi gebeliğin olur inşallah canım, ben de iki ay önce aynı durumu yaşadım senle .... maalesef hepimizin başına gelebilecek bir durumMalesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.
Canım Rabbim acını dindirsin, Bizim bilemediğimizi O biliyor, inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda Rabbim. Hem yüzünü hem kalbini güldürsün Allah'ım inşallah...Malesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.
Canım ablam da olmuştu aynı onunki de kalbi durmuştu, çok korkmuştum ama dedi zor değilmiş dedi, inşallah senin de kolayca olur kuzum, Rabbim dualarımızı ulaştırsın sana inşallah...Tesekkur ederim kizlar kürtaj beni cok korkutuyor kafami rahatlatamiyorum nasil olcak bilemiyorum cok zor cok uzucu.
Canım hayırlı olsun, Kesinlikle erken gitme, 5+ ya geçince gidip keseyi görebilirsin, bebiş erkenden büyümüşse onu da görebilirsin, ben göremedim ama nasip olur belki, sonraki hafta da kontrolde bebeği görürsün ilkinde olmazsa. Hemen folic asite başla kullanmadıysan. Kullanıyorsan da devam et. Bitki çayları, nar ve özellikle maydanozu tüketmiyoruz. Onun dışında bol sıvı ve beslenmene dikkat et, ağır iş yapma ve kaldırma:) İnşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur...Ginaydin.
Ben henuz saglik ocagina kayit bile yaptirmadim 4 senedir. Yakindaki saglik ocagi almadi beni cok uzak bir yere veriyorlardi neyse kalsin demistim. Memleketten arayip gebelik olup olmadigini, olursa muhakkak bulundugum yere aldirmam gerektigini soylemisti. Simdi gebelik olunca en yakin yere vermeleri gerekiyormus.
Surekli doktora gitmek istemiyorum, gittigimde kese var bebek var demwsi lazimbunun icin biraz bekleyeyim cunku cogu kisi 5-6 haftadan sonra gormus bebegi. Benim daha 4+4 sata gore. Tabi doktoe hesaplamasina gore nasil olur, bu asamada kullanmam gereken veya kullanmamam gereken bir sey var mi hic bilmiyorum. Hayirlisi...
Canim Allah bir daha yasatmasin. En kisa zamanda saglikla evladina kavusursun insallah.Malesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.
Tesekkurler:)Canım hayırlı olsun, Kesinlikle erken gitme, 5+ ya geçince gidip keseyi görebilirsin, bebiş erkenden büyümüşse onu da görebilirsin, ben göremedim ama nasip olur belki, sonraki hafta da kontrolde bebeği görürsün ilkinde olmazsa. Hemen folic asite başla kullanmadıysan. Kullanıyorsan da devam et. Bitki çayları, nar ve özellikle maydanozu tüketmiyoruz. Onun dışında bol sıvı ve beslenmene dikkat et, ağır iş yapma ve kaldırma:) İnşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur...
Bende o kadar fazla olmadı cok sukur. Bı defa lavaboya gittiğimde pecetede kan oldu bı kaç gün arayla hafif lekelenmeler oldu sürekli olmadı ama bu anlattığım. Kalp atışı için çok korkuyorum merak ediyorum bütün duygular bı arada. Cok stresliyim.Geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun, progestan içiyor musun? Bi tanıdığımın çok kötü kanamaları falan olmuş başlarda hatta doktoru sonradan ben kaybederiz diye düşünmüştüm demiş ama şimdi 7 aylık hamile, Rabbim güzel eylesin inşallah duyarsın kalp atışlarını da...
7. Haftada oyle mi. Bizde duyarız inşallahBen varım canım leke ve kanamam oldu 7 hafta kalp sesini duysuk
Canim üzme kendini. Bende 1 sene once kurtaj olmustum. Hicbir sey hissetmiyorsun hic korkma. Birkac gun kendine dikkat et. Hemen toparlanirsin. Allah yardimcin olsun canim.Tesekkur ederim kizlar kürtaj beni cok korkutuyor kafami rahatlatamiyorum nasil olcak bilemiyorum cok zor cok uzucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?