2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Malesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.

Ginaydin.
Ben henuz saglik ocagina kayit bile yaptirmadim 4 senedir. Yakindaki saglik ocagi almadi beni cok uzak bir yere veriyorlardi neyse kalsin demistim. Memleketten arayip gebelik olup olmadigini, olursa muhakkak bulundugum yere aldirmam gerektigini soylemisti. Simdi gebelik olunca en yakin yere vermeleri gerekiyormus.
Surekli doktora gitmek istemiyorum, gittigimde kese var bebek var demwsi lazim bunun icin biraz bekleyeyim cunku cogu kisi 5-6 haftadan sonra gormus bebegi. Benim daha 4+4 sata gore. Tabi doktoe hesaplamasina gore nasil olur, bu asamada kullanmam gereken veya kullanmamam gereken bir sey var mi hic bilmiyorum. Hayirlisi...

Canım beşinci hafta içinde git kese var mı onu bilmen gerekiyor

Tesekkur ederim kizlar kürtaj beni cok korkutuyor kafami rahatlatamiyorum nasil olcak bilemiyorum cok zor cok uzucu.

Malesef bugun kurtaj olcam kana basladi kalbi durmus bebegimin.
Canım Rabbim acını dindirsin, Bizim bilemediğimizi O biliyor, inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda Rabbim. Hem yüzünü hem kalbini güldürsün Allah'ım inşallah...

Tesekkur ederim kizlar kürtaj beni cok korkutuyor kafami rahatlatamiyorum nasil olcak bilemiyorum cok zor cok uzucu.
Canım ablam da olmuştu aynı onunki de kalbi durmuştu, çok korkmuştum ama dedi zor değilmiş dedi, inşallah senin de kolayca olur kuzum, Rabbim dualarımızı ulaştırsın sana inşallah...

Canım hayırlı olsun, Kesinlikle erken gitme, 5+ ya geçince gidip keseyi görebilirsin, bebiş erkenden büyümüşse onu da görebilirsin, ben göremedim ama nasip olur belki, sonraki hafta da kontrolde bebeği görürsün ilkinde olmazsa. Hemen folic asite başla kullanmadıysan. Kullanıyorsan da devam et. Bitki çayları, nar ve özellikle maydanozu tüketmiyoruz. Onun dışında bol sıvı ve beslenmene dikkat et, ağır iş yapma ve kaldırma:) İnşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur...

Tesekkurler:)
Esim tup bebek merkezinde calisiyor aslinda az cok sureci biliyor ama ben sadece pozitif negatif durumunu ogrendim. Erken gitmenin manasi yok 6. Haftada falan gitsen daha iyi dedi ama etrafimda herkes hemen git dedigi icin kararsiz kaldim.
Folik asit falan icmiyordum aslinda 2 ay once bir ameliyat da gecirdim. Surpriz bir gebelik oldu benim icin.

Bende o kadar fazla olmadı cok sukur. Bı defa lavaboya gittiğimde pecetede kan oldu bı kaç gün arayla hafif lekelenmeler oldu sürekli olmadı ama bu anlattığım. Kalp atışı için çok korkuyorum merak ediyorum bütün duygular bı arada. Cok stresliyim.

Kızlar günaydın ben 5+1 oldum. Ama planlanmis bir gebelik olmadığı için gebelik öncesi folik asit kullanmadim. Salı günü doktora gidicem o zaman başlicam. Bir sakincasi olurmu 5 haftalikken başlamanın aklima çok takildi yaa

Canim üzme kendini. Bende 1 sene once kurtaj olmustum. Hicbir sey hissetmiyorsun hic korkma. Birkac gun kendine dikkat et. Hemen toparlanirsin. Allah yardimcin olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…