2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Grup baya kalabalık olacak galiba. Ben rahatsız olurum canım çeker diyen yoksa buraya atalım. Eğer öyle diyen varsa şuan konuşsun yada sonsuza dek sussun :) ben bu akşam nohut yemeği pirinç pilavı salata ve işkembe çorbası atacağım mesela :))

Ya bir de yemekleri burada paylaşınca yok efendim sen emziriyorsun o yenir mi bu yenir mi duyarı yapmayalım lütfen:) nohut benim kızıma gaz yapmıyor ben de kimyonu basıp nohutu fasülyeyi yiyorum valla :)) işkembe gibi sakatat da yiyorum. Hamileliğim boyunca dikkat ettim de ne oldu. Erken doğum yaptım

Neyse biz kuralım grubu gelmeyenler de kendi kaybeder bence :)))

Benden ses çıkmaz valla bende herşeyi yiyorum

Zaten anlamadığın inaragram kullanmıyormu bu kişiler oradaki yemekler yüzünden hamilelikte kocamı az dışarı göndermedim

Bende hamilelikten beri var canım

Cnm elbette ki isteyen istediği yerde istediğini yayınlar yemek olur tatlı olur bununla ilgili zaten bir sıkıntı yok canı çeker şöyle diyelim senin evinde olup o an onda olmayan ve alacak imkanı olmayan sen burda şöyle yaptım böyle güzel diyeceksin illa ki peki gören de nasıl olmuş denilecek mi yada canı o an onu istemeyecek mi tabi ki de dışarda herşey var görüyoruz hatta sosyal medya hesabından millet kendinden çok yediği içtiğini yayınlar olmuş bu ne kadar doğru tartışılır benim canım çekmez :) ama çeken olursa da yadırğama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…