- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.821
Grup baya kalabalık olacak galiba. Ben rahatsız olurum canım çeker diyen yoksa buraya atalım. Eğer öyle diyen varsa şuan konuşsun yada sonsuza dek sussun :) ben bu akşam nohut yemeği pirinç pilavı salata ve işkembe çorbası atacağım mesela :))Tamam canım zaten hiçbirimiz çok meşakkatli yemekler yapmıyoruz.yapamıyoruZ. Amacımız hünerlerimizi sergilemek şık sunumlar yapıp masa yarıştırmak değil kesinlikle kimse grubu yanlış anlayıp birbirini eleştirmeye kalkmaz bizim aramızda öyle insanlar olduğunu hiç sanmıyorum. Amacımız pratik yemekler tavsiye vermek. Yeri gelicek tost yapıcaz kızlar bizde bu akşam tost var buna şükür deyip gülüşüp geçicez yani. Çorba varsa çorbayı atarsın belki senin yaptığın çorbayı bi başkası bilmiyordur ya da fotoğrafta kıvamı farklı gözükür aaa seninki böyle olmuş ben yapınca böyle oluyo nasıl yaptın der biri. Şu saçma benim canım çeker olayı olmasa keşke de burda paylaşsak. Gerçekten anlamıyorum benim canım çeker diyenler gün içinde at gözlüğü ile mi dolaşıyorlar. Farklı düşünenlere saygım var ama cidden bana çok tuhaf geliyor
Neyse biz kuralım grubu gelmeyenler de kendi kaybeder bence :)))Ya bir de yemekleri burada paylaşınca yok efendim sen emziriyorsun o yenir mi bu yenir mi duyarı yapmayalım lütfen:) nohut benim kızıma gaz yapmıyor ben de kimyonu basıp nohutu fasülyeyi yiyorum valla :)) işkembe gibi sakatat da yiyorum. Hamileliğim boyunca dikkat ettim de ne oldu. Erken doğum yaptım
Benden ses çıkmaz valla bende herşeyi yiyorumYa bir de yemekleri burada paylaşınca yok efendim sen emziriyorsun o yenir mi bu yenir mi duyarı yapmayalım lütfen:) nohut benim kızıma gaz yapmıyor ben de kimyonu basıp nohutu fasülyeyi yiyorum valla :)) işkembe gibi sakatat da yiyorum. Hamileliğim boyunca dikkat ettim de ne oldu. Erken doğum yaptım
beni unuttun canımKızlar yemek grubunda olmak isteyip adını yazmayı unuttuğum var mı ?
@duygusemiheymen @Minik bebisCkolatakahve ruhum_mavi @AzraBalam Dildildil @amelie01 @ebruebrulii sherin @Sevcinos43 @She- @heja @Bebe58 A Angel-2018
Mc donalds bile yiyorum :)))))Benden ses çıkmaz valla bende herşeyi yiyorum
Aa ne varki bunda bende yiyorum herşeyi sadece cola içmedim hiç çünkü gaz sorunumuz var.Mc donalds bile yiyorum :)))))
BiZde zaten çoğu zaman yemek yapamadığımdanMc donalds bile yiyorum :)))))
Benide unutmaaKızlar yemek grubunda olmak isteyip adını yazmayı unuttuğum var mı ?
@duygusemiheymen @Minik bebisCkolatakahve ruhum_mavi @AzraBalam Dildildil @amelie01 @ebruebrulii sherin @Sevcinos43 @She- @heja @Bebe58 A Angel-2018
Aynen katılıyorum. Topic açalım, yada burdan Sadece bi arkadaş istemiyo şuan :) benide ekleyin kızlar.Soylede yapabiliriz karisiklik olmasin diye baska bi topic acip orda sadece yemek paylaşırız burda belki arada kaynar
Zaten anlamadığın inaragram kullanmıyormu bu kişiler oradaki yemekler yüzünden hamilelikte kocamı az dışarı göndermedimCanım her akşam yemek menüsü paylaşıcaz özel mesaj grubu oluşturup. Burada canı çekenler olur diye paylaşmıyoruz ama nasıl iş ben anlamadım burda yazan herkes beni de ekle dedi biz kimden gizliyoruz yemekleri anlamış değilim :) :) :)
beenKızlar yemek grubunda olmak isteyip adını yazmayı unuttuğum var mı ?
Radix canimBebeğinizin yüzü için hangi nemlendiriciyi kullaniyosunuz?
Senin yemek aşkı o zamandan belliymis caniiimmBeeen :))
Bende hamilelikten beri var canımKızlar ya Doğum sonrası basur olan var mıçooookk canım acıyor üç dört gündür hem şişlik hem kanama var. Büyük abdestimi yapmaya korkar oldum zeytin yağı iyi geliyormuş dün gece yatmadan önce sürdüm ama nereye kadar böyle gider ki
ahahahaahhaaSenin yemek aşkı o zamandan belliymis caniiimm
Cnm elbette ki isteyen istediği yerde istediğini yayınlar yemek olur tatlı olur bununla ilgili zaten bir sıkıntı yok canı çeker şöyle diyelim senin evinde olup o an onda olmayan ve alacak imkanı olmayan sen burda şöyle yaptım böyle güzel diyeceksin illa ki peki gören de nasıl olmuş denilecek mi yada canı o an onu istemeyecek mi tabi ki de dışarda herşey var görüyoruz hatta sosyal medya hesabından millet kendinden çok yediği içtiğini yayınlar olmuş bu ne kadar doğru tartışılır benim canım çekmez :) ama çeken olursa da yadırğama benceTamam canım zaten hiçbirimiz çok meşakkatli yemekler yapmıyoruz.yapamıyoruZ. Amacımız hünerlerimizi sergilemek şık sunumlar yapıp masa yarıştırmak değil kesinlikle kimse grubu yanlış anlayıp birbirini eleştirmeye kalkmaz bizim aramızda öyle insanlar olduğunu hiç sanmıyorum. Amacımız pratik yemekler tavsiye vermek. Yeri gelicek tost yapıcaz kızlar bizde bu akşam tost var buna şükür deyip gülüşüp geçicez yani. Çorba varsa çorbayı atarsın belki senin yaptığın çorbayı bi başkası bilmiyordur ya da fotoğrafta kıvamı farklı gözükür aaa seninki böyle olmuş ben yapınca böyle oluyo nasıl yaptın der biri. Şu saçma benim canım çeker olayı olmasa keşke de burda paylaşsak. Gerçekten anlamıyorum benim canım çeker diyenler gün içinde at gözlüğü ile mi dolaşıyorlar. Farklı düşünenlere saygım var ama cidden bana çok tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?