2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
pahalı dedğiniz 10 tl anca fark var arasında. Bu göreceli bi konu zaten ben belki almak isteyen arkadaşlar olur diye paylaştım. Iki markayi da kullandım 10 tl lik farka değdiğini düşünüyorum. :)
Ben de zaten kendi fikrimi söyledim:) farka gelince takdir sizin tabiki keyfinize göre:)

Gülmekten ölecem senin yazılarını okurken

Kızlar sizinde bebeğiniz arada huzursuz oluyor mu? Mesela gündüz uyumamak gibi arada ağlamak gibi şeyler yapıyor mu oğlum bugün anlam veremedim ağlamaklı bir şekilde uyumadı gün boyu bir yeri mi ağrıyor anlamadım

Bizimki de gündüzleri uyuyamadığı için öyle yapiyo canım

Canım insanların canının bişey çekmesini asla yadırgamıyorum şu hayatta en çok canı bişeyler çeken insanımdır belki :)) benim yadırgadığım benim canım çeker buraya fotoğraf atmayın diyenler. Yahu bütün gün kim bilir kaç tane yemek fotoğrafı videosu görüyosun eminim buradaki bütün herkes instagramda Facebook ta en az 1-2 tane yemek paylaşım sitesi takip ediyordur. Ya da gün içinde tv izlerken bi yemek programı izliyordur yani. Onlarda görünce çekmiyo da burada görünce mi çekiyo

Canım uykuya dalamadığı için yapıyo benimki yatıyorsa kafasını hızlı hızlı sağa sola sallıyo kucağımdaysa burnunu bastıra bastıra boynuma sürüyor ordan anlıyorum ayağımda sallıyorum bir dakika sürmüyor uyuması

Bizimki de gündüzleri uyuyamadığı için öyle yapiyo canım
Cnm normalde gündüz az da olsa uyurdu bugün gün boyu ayakta salladım ayağım ağroyor artık ve hala uyumadı sancısı mı var anlamadım üzülüyorum da elimden gelen birşey de yok neyi var anlamadım ayaktan yatağa koyduğum an uyanıyor yeşil sarı bir kaka yapmıştı üşüttük mü acaba ve kaka sayısı azaldı ondan mı böyle huzursuz bilemedim

Anladım cnm haklısın tabi heryer yemek resimleriyle dolu hamileyken canım çekerdi ama şimdi iştah gitti ama grup kurman çok iyi oldu dediğin gibi laf söz ederlerse gereksiz tartışma olurdu hem burda arada kaynardı iyi olmuş mutlaka uğrayacam yeni topiğe:)

Yok kuzum ya göbeğini oynatıyor gazı varken yapar normalde ama bugün sürekli yaptı ilaç verdim masaj yaptım hatta saatlerce masaj yaptım çıkardı da ama yok uyku girmedi gözüne dalamıyor dediğin gibi ama ayakta yada memede uyurdu ikisinde de uyumuyor memeyi zaten istemiyor ağlıyor

Belki gazi vardır canım. O zaman da dalamıyorlar çünkü, kakasını yapamayınca da.

Benimki de ayaklarını havaya kaldırmaya çalışıyor gazı varsa. Öyle gördüğümde hemen sırtüstü yatırıp altını açıyorum yüzünde güller açıyo:) daha güzel kıvranıyor altı açıkken sonra hem gazını çıkartıyor hem kakasını yapıyo

Kızlar iki gündür kızım 2 bardak dolusu kusuyor, gerçekten nefes alamiyo sonra 1 2 dakika biraz önce de oldu, elim ayağım boşaldı. Var mı bu durum hakkında bilgisi olan. Fışkırır tarzdan bile kötü

bütün emdiginimi kusuyor canım ve her beslenmeden sonramı okadar kusuyor

O tarz kusmalar önemli aslımda.bir doktora mı görünseniz
Canım goturdugumuz doktorlar hep umursamaz şekilde konuşuyor. Kendi doktorumuza da 10 gün önceden randevu almak gerekiyor. Normal, bebek kusar diyorlar anlatınca, bence normal olamaz bn bile o kadar kusamam, mümkün değil

bütün emdiginimi kusuyor canım ve her beslenmeden sonramı okadar kusuyor
Canım bütün emdiği bile o kadar olamaz yaa bn bile kusamam o kadar dün kustuğu, normal uyanık yatarkendi. Bugünde daha yeni memeyi almışken memede oldu normalde de çok kusan bebek ama hiç böyle aşırı kötü olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…