- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.841
Ben de zaten kendi fikrimi söyledim:) farka gelince takdir sizin tabiki keyfinize göre:)pahalı dedğiniz 10 tl anca fark var arasında. Bu göreceli bi konu zaten ben belki almak isteyen arkadaşlar olur diye paylaştım. Iki markayi da kullandım 10 tl lik farka değdiğini düşünüyorum. :)
Gülmekten ölecem senin yazılarını okurkenEklerim canım :) ya kim allahaşkına paylaşmayın benim canım çeker diyen kızlar ciddiyim sayfada kimse kalmadı ki başka :))) hatırlayan var mı benim canım çeker diyen kimlerdi.Ckolatakahve vardı bi onu hatırlıyorum ama onun memişleri söz verdi şişmicek :))))
Bizimki de gündüzleri uyuyamadığı için öyle yapiyo canımKızlar sizinde bebeğiniz arada huzursuz oluyor mu? Mesela gündüz uyumamak gibi arada ağlamak gibi şeyler yapıyor mu oğlum bugün anlam veremedim ağlamaklı bir şekilde uyumadı gün boyu bir yeri mi ağrıyor anlamadım
Mağazalarda da varmış canım sağlık olsun bende geç gördüm cevap verdim sana kusura bakma :)Ben alana kadar bitmiş hepsi :)
Canım insanların canının bişey çekmesini asla yadırgamıyorum şu hayatta en çok canı bişeyler çeken insanımdır belki :)) benim yadırgadığım benim canım çeker buraya fotoğraf atmayın diyenler. Yahu bütün gün kim bilir kaç tane yemek fotoğrafı videosu görüyosun eminim buradaki bütün herkes instagramda Facebook ta en az 1-2 tane yemek paylaşım sitesi takip ediyordur. Ya da gün içinde tv izlerken bi yemek programı izliyordur yani. Onlarda görünce çekmiyo da burada görünce mi çekiyoCnm elbette ki isteyen istediği yerde istediğini yayınlar yemek olur tatlı olur bununla ilgili zaten bir sıkıntı yok canı çeker şöyle diyelim senin evinde olup o an onda olmayan ve alacak imkanı olmayan sen burda şöyle yaptım böyle güzel diyeceksin illa ki peki gören de nasıl olmuş denilecek mi yada canı o an onu istemeyecek mi tabi ki de dışarda herşey var görüyoruz hatta sosyal medya hesabından millet kendinden çok yediği içtiğini yayınlar olmuş bu ne kadar doğru tartışılır benim canım çekmez :) ama çeken olursa da yadırğama bence
Canım uykuya dalamadığı için yapıyo benimki yatıyorsa kafasını hızlı hızlı sağa sola sallıyo kucağımdaysa burnunu bastıra bastıra boynuma sürüyor ordan anlıyorum ayağımda sallıyorum bir dakika sürmüyor uyumasıKızlar sizinde bebeğiniz arada huzursuz oluyor mu? Mesela gündüz uyumamak gibi arada ağlamak gibi şeyler yapıyor mu oğlum bugün anlam veremedim ağlamaklı bir şekilde uyumadı gün boyu bir yeri mi ağrıyor anlamadım
Cnm normalde gündüz az da olsa uyurdu bugün gün boyu ayakta salladım ayağım ağroyor artık ve hala uyumadı sancısı mı var anlamadım üzülüyorum da elimden gelen birşey de yok neyi var anlamadım ayaktan yatağa koyduğum an uyanıyor yeşil sarı bir kaka yapmıştı üşüttük mü acaba ve kaka sayısı azaldı ondan mı böyle huzursuz bilemedimBizimki de gündüzleri uyuyamadığı için öyle yapiyo canım
Anladım cnm haklısın tabi heryer yemek resimleriyle dolu hamileyken canım çekerdi ama şimdi iştah gitti ama grup kurman çok iyi oldu dediğin gibi laf söz ederlerse gereksiz tartışma olurdu hem burda arada kaynardı iyi olmuş mutlaka uğrayacam yeni topiğe:)Canım insanların canının bişey çekmesini asla yadırgamıyorum şu hayatta en çok canı bişeyler çeken insanımdır belki :)) benim yadırgadığım benim canım çeker buraya fotoğraf atmayın diyenler. Yahu bütün gün kim bilir kaç tane yemek fotoğrafı videosu görüyosun eminim buradaki bütün herkes instagramda Facebook ta en az 1-2 tane yemek paylaşım sitesi takip ediyordur. Ya da gün içinde tv izlerken bi yemek programı izliyordur yani. Onlarda görünce çekmiyo da burada görünce mi çekiyo
Yok kuzum ya göbeğini oynatıyor gazı varken yapar normalde ama bugün sürekli yaptı ilaç verdim masaj yaptım hatta saatlerce masaj yaptım çıkardı da ama yok uyku girmedi gözüne dalamıyor dediğin gibi ama ayakta yada memede uyurdu ikisinde de uyumuyor memeyi zaten istemiyor ağlıyorCanım uykuya dalamadığı için yapıyo benimki yatıyorsa kafasını hızlı hızlı sağa sola sallıyo kucağımdaysa burnunu bastıra bastıra boynuma sürüyor ordan anlıyorum ayağımda sallıyorum bir dakika sürmüyor uyuması
Belki gazi vardır canım. O zaman da dalamıyorlar çünkü, kakasını yapamayınca da.Cnm normalde gündüz az da olsa uyurdu bugün gün boyu ayakta salladım ayağım ağroyor artık ve hala uyumadı sancısı mı var anlamadım üzülüyorum da elimden gelen birşey de yok neyi var anlamadım ayaktan yatağa koyduğum an uyanıyor yeşil sarı bir kaka yapmıştı üşüttük mü acaba ve kaka sayısı azaldı ondan mı böyle huzursuz bilemedim
Şu biz özeniriz diyenlerin hepsi gelip sessiz sessiz bakmazlarsa adımı değiştiririmKızlarOzgebalaban11 topic açtı. İsteyen gelebilir. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...faga-dair-hersey.1112776/page-3#post-59046076
Benimki de ayaklarını havaya kaldırmaya çalışıyor gazı varsa. Öyle gördüğümde hemen sırtüstü yatırıp altını açıyorum yüzünde güller açıyo:) daha güzel kıvranıyor altı açıkken sonra hem gazını çıkartıyor hem kakasını yapıyoYok kuzum ya göbeğini oynatıyor gazı varken yapar normalde ama bugün sürekli yaptı ilaç verdim masaj yaptım hatta saatlerce masaj yaptım çıkardı da ama yok uyku girmedi gözüne dalamıyor dediğin gibi ama ayakta yada memede uyurdu ikisinde de uyumuyor memeyi zaten istemiyor ağlıyor
bizim durumda kimse var mi acepppbenim kizin avuç içleri ve ayakları bazen terli oluyor kızlar niyedir.
Hiç dikkat etmedim canım ama olsa farkederdim diye düşünüyorumbizim durumda kimse var mi aceppp
O tarz kusmalar önemli aslımda.bir doktora mı görünsenizKızlar iki gündür kızım 2 bardak dolusu kusuyor, gerçektennefes alamiyo sonra 1 2 dakika biraz önce de oldu, elim ayağım boşaldı. Var mı bu durum hakkında bilgisi olan. Fışkırır tarzdan bile kötü
bütün emdiginimi kusuyor canım ve her beslenmeden sonramı okadar kusuyorKızlar iki gündür kızım 2 bardak dolusu kusuyor, gerçektennefes alamiyo sonra 1 2 dakika biraz önce de oldu, elim ayağım boşaldı. Var mı bu durum hakkında bilgisi olan. Fışkırır tarzdan bile kötü
Canım goturdugumuz doktorlar hep umursamaz şekilde konuşuyor. Kendi doktorumuza da 10 gün önceden randevu almak gerekiyor. Normal, bebek kusar diyorlar anlatınca, bence normal olamazO tarz kusmalar önemli aslımda.bir doktora mı görünseniz
Canım bütün emdiği bile o kadar olamaz yaabütün emdiginimi kusuyor canım ve her beslenmeden sonramı okadar kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?