2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ç
çok geçmiş olsun canım. İnsanın içi gidiyor

üşütmüş olabilir mi canım? veya sen?

oglum da 3 4 gundur hsreket hslindeyken her emdigini kusuyo.kusma olunca ya reflu ya idrar yolu enfeksoyonu ya da alerji geliyo aklima hafta sonu sorsam diyorum dra yeni sunnet oldu gecen hafta 7 gun idrar yolu enfeksiyonu icin igne yaptirdik.cok da karıştırmiyim bebek bu olur diyorum yoksa surekli bisey cikiyor

Bu da çıkardı gündüz hatta masaj sürekli yaptım fakat yine vardı gazı yada ben gazı var sanıyorum inş başka bir yeri ağırmıyordur şimdi yine verdim ilacı bakalım uyuyacak mı yani ben şikayet etmiyorum uyumasın sıkıntı değil ama ağlıyor üzülüyorum neyi var anlamıyorum yardımcı olamıyorum böyle böyle büyüyecekler bizde onlarla büyüyecez aslında:)

Cnm korkma bizimki de böyle kusuyor meme emerken boğuluyor hep ama kaldırıp sırtına vuruyorum ama çok fazla olursa yani gün içinde sürekli kusmaya başladıysa bir dr danış sen istersen

Ckolatakahve bende de hemoroid var kronik bilmem kaçıncı aşamada sezeryan yapmama rağmen dikiş acımı hiç hissetmedim popo acısından deneye deneye en etkili krem procto glyvenol (umarım adını doğru yazmışımdır :) tavsiye ederim birde lokman tarzı aktarlarda ot çöp veriyor demlemeli onlarda iyi geliyor sütüde arttırıyor ben tam geçirecek bişey yıllardır bulamadım ameliyattan dA çok tırsıyorum

Canım, seni çok iyi anlıyorum benim bebişimde hastanede yattı. Ama rahat olmalıyız, geçti o günler çok şükür. Benim oğlumda tüm gün uyumadı mesela bu gün 5er 10ar dk. Ara ara. Şu an babası ayağında sallıyor bakalım uyucak mı? :) uykuyu çok sevmiyor. Çünkü birazdan babası bırakır benim mesaim başlar :) diyeceğim yani korkma. Hepsinde olıypr huzursuzluk, uykusuzluk.

Biraz pütürlü gibi kızarıklık. Doktor travocort sür dedi ama o da kortizonlu krem. Acaba nemlendirici ile geçer mi ki
O ilacı biliyorum kortizonlu olduğunu bilmiyordum ama.Normalde tahriş olsa nemlendirici ile geçer.Ama alerji ise nemlendirici ile geçmez bence.Ç ok kötü değilse kaşınmıyosa seyrine bırak hafifse yani.Benim oğlanı çok öpüyor babası e bende tabi ama benim sakallarım yok benden kızarıklık olmaz babası öptükten sonra isilik gibi oluyo bir iki saate geçiyor.Seninkinin nedenini bilsenn??

Kaşinmiyor ve hafif kızarıklık bende aslında ondan kullanmak istemedim kremi. Valla bende öpüyorum. Doktor öpmeden kaynaklı değil gibi duruyor dedi. Bakalım seyrine bırakicam sanirim evet.

Beni anlarsın ozmaan neden böyle korkak olduğumu evhamlı olduğumu inş rabbim bir saha yaşatmayacak bize inanıyorum ama işte anne olmak böyle birşeymiş demek..
Bizim de babası geldi salladı az biraz uyudu 10 15 dk uyandı aldım mesaim geri başladı eşim de hiç yardımcı olmuyor aslında kavga dövüş alıyor bebeği düz mantık işte ben çalışırım sen bakarsın mantığı ben asla şikayet etmiyorum bakarım hiç uyumam yeter ki yavrum iyi olsun uykusuzluk geçer bir saat uyursun. Tamam olur ben hamilelikten beridir hep diyorum rabbim önce bizlere sonrada evlatlarımıza sağlık versin eksik etmesin çünkü sağlıklı anne baba olmadan sağlıklı çocuklar olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…