- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.881
Geçer inşallah canım annellik işte hafif kızarıklıkda olsa kafamızı kemiriyor nedenini bilmeyince cidden anne hakkı ödenmezmişKaşinmiyor ve hafif kızarıklık bende aslında ondan kullanmak istemedim kremi. Valla bende öpüyorum. Doktor öpmeden kaynaklı değil gibi duruyor dedi. Bakalım seyrine bırakicam sanirim evet.
Şu eşlerin yardım etmeme durumu çok sinir bozucu. Aslında yardım değil onlarda bizim kadar bakmaya mecburlar. Oğlum bazen o kadar ağlıyor huzursuz oluyor ki bende insanım tahammül edemediğim zamanlar oluyor. O an eşime veriyorum sakinleşip tekrar alıyorum kucağından. Yoksa ben gerildikçe iş sarpa sarar. İnşallah eşine dank eder de kendine düşeni yapar canımBeni anlarsın ozmaan neden böyle korkak olduğumu evhamlı olduğumu inş rabbim bir saha yaşatmayacak bize inanıyorum ama işte anne olmak böyle birşeymiş demek..
Bizim de babası geldi salladı az biraz uyudu 10 15 dk uyandı aldım mesaim geri başladı eşim de hiç yardımcı olmuyor aslında kavga dövüş alıyor bebeği düz mantık işte ben çalışırım sen bakarsın mantığı ben asla şikayet etmiyorum bakarım hiç uyumam yeter ki yavrum iyi olsun uykusuzluk geçer bir saat uyursun. Tamam olur ben hamilelikten beridir hep diyorum rabbim önce bizlere sonrada evlatlarımıza sağlık versin eksik etmesin çünkü sağlıklı anne baba olmadan sağlıklı çocuklar olamaz
Benimki 2. Çocuğum bu yavrum. Babası ilkinde daha ilgisizdi. 2. De babalığı öğrendi, babalık annelil gibi değil. Şimdi mesai bendeb:) Evhamlı olmamamız lazım. Belki o hastane olayımız olmasaydı ben şu an şu uykusuzluklara huysuzluklara daha tahammülsüz olcaktım. İlkinde öyleydi. Çok şükür yanlarımızdalar ya. Huysuzluk uykusuzluk dışında bişeyleri olmadıktan sonraskorkmamalıyız. (şu cevabı yazana kadar ne upraştım, anlatmak istediğimi de tam anlatamadım oğlum kucağımda huysuzluk yapıyor :))Beni anlarsın ozmaan neden böyle korkak olduğumu evhamlı olduğumu inş rabbim bir saha yaşatmayacak bize inanıyorum ama işte anne olmak böyle birşeymiş demek..
Bizim de babası geldi salladı az biraz uyudu 10 15 dk uyandı aldım mesaim geri başladı eşim de hiç yardımcı olmuyor aslında kavga dövüş alıyor bebeği düz mantık işte ben çalışırım sen bakarsın mantığı ben asla şikayet etmiyorum bakarım hiç uyumam yeter ki yavrum iyi olsun uykusuzluk geçer bir saat uyursun. Tamam olur ben hamilelikten beridir hep diyorum rabbim önce bizlere sonrada evlatlarımıza sağlık versin eksik etmesin çünkü sağlıklı anne baba olmadan sağlıklı çocuklar olamaz
Valla canım ikisinden biri yalan söylüyor ama hangisi ?Zatürenin belirtileri varmıydı araştırdınmı hiçKızlar şu doktorların birbirlerinin tedavi,teşhis vs lerini eleştirmelerine anlam veremiyorum. Bugün oğlumu kontrole götürdük İlçedeyiz devlet var sadece. Doktoruda tayin alıp gitmiş ne yazık ki. Götürdüğümüz doktora Ben durumu anlattım zatürre olmuştu iğne buhar tedavisi falan anlattım nasıl kızıyor bu çocuk zatürre değil kim koydu teşhisi. Merkezde özel hastanede şu doktor dedim yok efendim özeldekiler zaten takmış zatürreye işlerine mi geliyor bu bebeklere iğneler ilaçlar vermeye. Ben Cerrahpaşada okudum şurda çalıştım bu işin uzmanı oldum bundan sonra bana getir yazık etmeyin bu çocuğa diye. Hem güldüm tavırlarına hem anlam veremiyorum bu kadar ciddi bi hastalığa diğer doktor nasıl var der bu nasıl yok der bilgisizlikleriyle suçlar. İyileşmiş bile demiyor kesinlikle değil diyor
Ben varım canım, gündüzde uyumadı bide benim 2 çocuk (çok şükür)Bebeği gece sabaha kadar uyumayan varmı? Bi ben gececiyim galiba forumda kimse olmuyo sabaha karşı
Bazen sabaha doğru uyanıp uyumuyor :) ben o kadar yorgun oluyorum ki topiğe giremiyorum benim gibi olan vardır bence :)Bebeği gece sabaha kadar uyumayan varmı? Bi ben gececiyim galiba forumda kimse olmuyo sabaha karşı
aynenatakip etmesi dedçokçzor böyleKızlar niye ayrı topiklere gidiyonuz burada paylaşın bi yasakmı var yoksaBuralar isissız olur korkarız sonra şimdiden kuş uçmaz kervan geçmeze dönmüş bile
Evet canım yüksek ateş öksürük burun akıntısı dışkısı yemyeşil İshaldi kanında enfeksiyon çıktı hatta. Ama bugünki doktoru inandıramadım. Oğlum çok hareketli kendinde hatta acildeki doktor dıştan baksam anlamam bu çocuk bu kadar hasta demişti.Valla canım ikisinden biri yalan söylüyor ama hangisi ?Zatürenin belirtileri varmıydı araştırdınmı hiç
Bizimkide uyumuyordu geçenlerde kakasını yapamıyordu huzursuzdu Dr zeytin yağı içir dedi içirdim şimdi birgün arayla yapıyor rahatladı uyuyor.Eğer uyumuyorsa mutlaka bir rahatsızlığı vardırBebeği gece sabaha kadar uyumayan varmı? Bi ben gececiyim galiba forumda kimse olmuyo sabaha karşı
Canım canı çekenler oluyomuş o yüzdenKızlar niye ayrı topiklere gidiyonuz burada paylaşın bi yasakmı var yoksaBuralar isissız olur korkarız sonra şimdiden kuş uçmaz kervan geçmeze dönmüş bile
Onlarında orda canı sıkılır geri dönerler bence öyle umud ediyorumaynenatakip etmesi dedçokçzor böyle
Aşk olsun ben gecelerin nöbetçisiyim bilmiyo musun :)Bebeği gece sabaha kadar uyumayan varmı? Bi ben gececiyim galiba forumda kimse olmuyo sabaha karşı
İyice iyleşmiş demekki hastalıktan eser kalmamış anlayamadına göre.Ben olsam tahlilleri götürür gözüne sokarımEvet canım yüksek ateş öksürük burun akıntısı dışkısı yemyeşil İshaldi kanında enfeksiyon çıktı hatta. Ama bugünki doktoru inandıramadım. Oğlum çok hareketli kendinde hatta acildeki doktor dıştan baksam anlamam bu çocuk bu kadar hasta demişti.
Hmm oyüzdenCanım canı çekenler oluyomuş o yüzden
İşin aksi ne tahlil verdiler nede filmi . İnşallah kalmamıştır canım sağolasın :) sen serum fizyolojik kullanıyor musun damlattıktan sonra çekiyor musunİyice iyleşmiş demekki hastalıktan eser kalmamış anlayamadına göre.Ben olsam tahlilleri götürür gözüne sokarımal bak derim
Ayy yaptık onuda yaptık buhar iyi geldi bize burun çekme işinden babası mesuldü güçlü çekiyo dieİşin aksi ne tahlil verdiler nede filmi . İnşallah kalmamıştır canım sağolasın :) sen serum fizyolojik kullanıyor musun damlattıktan sonra çekiyor musun
Havalar ısınsın da şu kış hastalıklarından uzak kalalım ya :) Bebişlerimiz hasta olmasınAyy yaptık onuda yaptık buhar iyi geldi bize burun çekme işinden babası mesuldü güçlü çekiyo dieŞimdilik hiç birşey kullanmıyoruz elhamdülillah.Ara Havva yolları açılsın die buhar veriyor babası oda arada işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?