2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar niye ayrı topiklere gidiyonuz burada paylaşın bi yasakmı var yoksa Buralar isissız olur korkarız sonra şimdiden kuş uçmaz kervan geçmeze dönmüş bile

Kaşinmiyor ve hafif kızarıklık bende aslında ondan kullanmak istemedim kremi. Valla bende öpüyorum. Doktor öpmeden kaynaklı değil gibi duruyor dedi. Bakalım seyrine bırakicam sanirim evet.
Geçer inşallah canım annellik işte hafif kızarıklıkda olsa kafamızı kemiriyor nedenini bilmeyince cidden anne hakkı ödenmezmiş

Kızlar şu doktorların birbirlerinin tedavi,teşhis vs lerini eleştirmelerine anlam veremiyorum. Bugün oğlumu kontrole götürdük İlçedeyiz devlet var sadece. Doktoruda tayin alıp gitmiş ne yazık ki. Götürdüğümüz doktora Ben durumu anlattım zatürre olmuştu iğne buhar tedavisi falan anlattım nasıl kızıyor bu çocuk zatürre değil kim koydu teşhisi. Merkezde özel hastanede şu doktor dedim yok efendim özeldekiler zaten takmış zatürreye işlerine mi geliyor bu bebeklere iğneler ilaçlar vermeye. Ben Cerrahpaşada okudum şurda çalıştım bu işin uzmanı oldum bundan sonra bana getir yazık etmeyin bu çocuğa diye. Hem güldüm tavırlarına hem anlam veremiyorum bu kadar ciddi bi hastalığa diğer doktor nasıl var der bu nasıl yok der bilgisizlikleriyle suçlar. İyileşmiş bile demiyor kesinlikle değil diyor

Şu eşlerin yardım etmeme durumu çok sinir bozucu. Aslında yardım değil onlarda bizim kadar bakmaya mecburlar. Oğlum bazen o kadar ağlıyor huzursuz oluyor ki bende insanım tahammül edemediğim zamanlar oluyor. O an eşime veriyorum sakinleşip tekrar alıyorum kucağından. Yoksa ben gerildikçe iş sarpa sarar. İnşallah eşine dank eder de kendine düşeni yapar canım

Benimki 2. Çocuğum bu yavrum. Babası ilkinde daha ilgisizdi. 2. De babalığı öğrendi, babalık annelil gibi değil. Şimdi mesai bendeb:) Evhamlı olmamamız lazım. Belki o hastane olayımız olmasaydı ben şu an şu uykusuzluklara huysuzluklara daha tahammülsüz olcaktım. İlkinde öyleydi. Çok şükür yanlarımızdalar ya. Huysuzluk uykusuzluk dışında bişeyleri olmadıktan sonraskorkmamalıyız. (şu cevabı yazana kadar ne upraştım, anlatmak istediğimi de tam anlatamadım oğlum kucağımda huysuzluk yapıyor :))

Valla canım ikisinden biri yalan söylüyor ama hangisi ?Zatürenin belirtileri varmıydı araştırdınmı hiç

Valla canım ikisinden biri yalan söylüyor ama hangisi ?Zatürenin belirtileri varmıydı araştırdınmı hiç
Evet canım yüksek ateş öksürük burun akıntısı dışkısı yemyeşil İshaldi kanında enfeksiyon çıktı hatta. Ama bugünki doktoru inandıramadım. Oğlum çok hareketli kendinde hatta acildeki doktor dıştan baksam anlamam bu çocuk bu kadar hasta demişti.

Bebeği gece sabaha kadar uyumayan varmı? Bi ben gececiyim galiba forumda kimse olmuyo sabaha karşı
Bizimkide uyumuyordu geçenlerde kakasını yapamıyordu huzursuzdu Dr zeytin yağı içir dedi içirdim şimdi birgün arayla yapıyor rahatladı uyuyor.Eğer uyumuyorsa mutlaka bir rahatsızlığı vardır

İyice iyleşmiş demekki hastalıktan eser kalmamış anlayamadına göre.Ben olsam tahlilleri götürür gözüne sokarım al bak derim

İyice iyleşmiş demekki hastalıktan eser kalmamış anlayamadına göre.Ben olsam tahlilleri götürür gözüne sokarım al bak derim
İşin aksi ne tahlil verdiler nede filmi . İnşallah kalmamıştır canım sağolasın :) sen serum fizyolojik kullanıyor musun damlattıktan sonra çekiyor musun

İşin aksi ne tahlil verdiler nede filmi . İnşallah kalmamıştır canım sağolasın :) sen serum fizyolojik kullanıyor musun damlattıktan sonra çekiyor musun
Ayy yaptık onuda yaptık buhar iyi geldi bize burun çekme işinden babası mesuldü güçlü çekiyo die Şimdilik hiç birşey kullanmıyoruz elhamdülillah.Ara Havva yolları açılsın die buhar veriyor babası oda arada işte

Havalar ısınsın da şu kış hastalıklarından uzak kalalım ya :) Bebişlerimiz hasta olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…