2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizimkide uyumuyordu geçenlerde kakasını yapamıyordu huzursuzdu Dr zeytin yağı içir dedi içirdim şimdi birgün arayla yapıyor rahatladı uyuyor.Eğer uyumuyorsa mutlaka bir rahatsızlığı vardır
Gündüz çok uyuyo gece oyun oynamak etrafa bakmak ve ilgi istiyo rahatsızlığı var gibi ağlamıyo ama

Havalar ısınsın da şu kış hastalıklarından uzak kalalım ya :) Bebişlerimiz hasta olmasın
Aynen valla cemreleri sayıyorum öyle takvimde Bugün biri daha düştü bir hafta sonra havanın mis gibi sıcak olmasını bekliyorum ben ben sıcağı seviyorum oğlumda aynı ben

İstanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar kimler avcılar beylikdüzü büyükçekmece çevresine yakın? Hangi çocuk doktoruna gidiyosunuz

Aynen valla cemreleri sayıyorum öyle takvimde Bugün biri daha düştü bir hafta sonra havanın mis gibi sıcak olmasını bekliyorum ben ben sıcağı seviyorum oğlumda aynı ben
Ben baharı serin güneşli havayı severim. Bahar geliyor :)) bebişler de daha bilinçli olurlar gezeriz oh miss :))

Gündüz çok uyuyo gece oyun oynamak etrafa bakmak ve ilgi istiyo rahatsızlığı var gibi ağlamıyo ama
Bizimkide gündüz çok uyuyor ama çok uyuduğu gecede oluyor hiç uyumadığı gecede.Açlıktan yapıyo ama onunda şöyle farkına vardım.Mesela hafta sonu çocuklarda evde olunca 12 doğru kahvaltı yapıyoruz 7 gibide akşam yemeği yiyoruz iki öğün yemiş oluyorum ve iki öğün sütü oğluma yetmiyo gece aç kalıyo uyumu inek sütü veriyorum oda gaz yapıyor sabaha kadar uyumuyor ve bu hep haftasonu oluyor.Bile bile niye yapıyorsun dersen uykuya hasretten napalım

Geçen ay bunu çok yaşadım bende hatta yazmıştım burda akşama kadar sütüm yetmiyo diye.Sonra farkettimki yemek yemeğe vakit bulamamaktan sütüm bitiyo.Her ne kadar internette suyun sütü arttırdığı yazsada bende işlemiyo güzelce yemem lazım iştahımda var ama gündüz yapacak kalkacak halim olmuyo çoğu zaman.bizimki memede uyuyo gece ben o yüzden uyuyamıyorum yerin yatırınca kalkıyo uyumuyo.

Valla harfi harfine bizi yazmışsın bu benim msjım sanki gündüz üç öğün düzenli yersem bende mutlu olurum bebegimde fırsat olmuyor yaaa

Kızlar doğumdan sonra dün ilk defa adet oldum. Ama dünden beri 20 tane ped değiştirmişimdir böyle bir kanama yok. Artık başedemeyip doğumda aldığım dependleri kullanmaya başladım. Bunu yaşayan var mı yoksa bir anormallik mi var bende. Doktora gitmeli miyim?

Valla harfi harfine bizi yazmışsın bu benim msjım sanki gün üç öğün düzenli yersem bende mutlu olurum bebegimde fırsat olmuyor yaaa
Aynen öyle canım bulduğum her boşlukta uyumaya çalışıyorum bak bugün mesela uyumadım evin işlerini halletmeye çalıştım gece zaten uyumamıştım yemeğide akşamüstü yaptım gündüz peynir ekmek falan geçiştirdim dolu dolu yemedim yada bi kaç öğün yiyemedim şuan sütüm o kadar azki.Yarın öbür güne toparlanırım inş

Aaaayyynen. Mesela bugün sabah tost yedim akşam hatta gece poğaça yedim. Sabah yediğimde saat 12-1 falandı akşam yemeğim de gece 11 de. Hem çok uzun süre aç kaldım. Hem de sabah hamur akşam hamur doğru düzgün bi besin yok yani. Şu an memeler pufffffff

Bizim sıpa uyuyor 3 saat oldu nerdeyse uyanır eli kulağında annem süt biriktirmiştir bir içeyimde yatayım der geçen saat gece 12 evdede süt kalmamış kalkarsa süt olmazsa yıkar ortalığı die mantar kızartım yedim gece yarısı oysa okadarda mideme düşkün değilim Sende fırsatı bulduğun an yemeği löp löp götür bu minnaklar gerçekten açken hiç çekilmiyorlar

Malesef demek sadece su içmek sendede sütü arttırmıyo internette nereye baksan herşey boş en iyi süt yapn şey su yazıyo yedikleriniz susattığı için sütünüz artıyo yazısını bile gördü bu gözler ama yok bende de artmıyo suyla falan

Evet ne yesem diye düşünüyorum şuan valla bu arada sen bebişe mi inek sütü veriyosun o kısmı algılayamadım ben uykusuzluk açlıktan

Bugün hafta içi 3 öğün yedim kafam rahat 3 4 bardak meyve suyu içersen belki biraz kendine gelir tabi içersen

Evet ne yesem diye düşünüyorum şuan valla bu arada sen bebişe mi inek sütü veriyosun o kısmı algılayamadım ben uykusuzluk açlıktan
Evet 30 ml kadar oda hafta sonu işte mecburen mama bulundururumda güvenmiyorum mamalara köyden getirtiyoruz ilçede oturuyorum ben.inek sütünü biraz seyreltiyorum suyla dokunmasın die alerji ishal olmasın diee

Amma çenem düşmüş bugün saat 2 olmuş elimde nescafe bu gecemide ben yaktım oğlum mışıl mışıl uyuyor zıbarayım demiyorum kahve içiyorum sayfa sakinleri ben kaçar Allah a emanet olun öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…