- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.921
Mutfağa girdim şerbetli tatlı yapıcam
Ne yapıcaksın canım sordum ama istersen diğer taraftan yaz canı çeken olmasın bende yapsam diyodum kaç dkdır onu düşünüyorumMutfağa girdim şerbetli tatlı yapıcam
Şuan benimkide yattı ama bende sakinlik arıyorum uyuyasım gelmiyoAmma çenem düşmüş bugün saat 2 olmuş elimde nescafe bu gecemide ben yaktım oğlum mışıl mışıl uyuyor zıbarayım demiyorum kahve içiyorumsayfa sakinleri ben kaçar Allah a emanet olun öpüldünüzzz
rahat rahat nefes alsim yavrun insallah cnmCnm hiç uğraşma tıkanma olsa zaten hırıltı olur bizim hastalandı hastalık geçti şükür ama tıkanıklık devam ettiği için açıyorum ben aspiratörle canına yanıyor yavrumun ama napayım daha iyi nefes alması ve orda mikrop çoğalmaması için yapmak zorundayım ben günde en az 3 kere aspiratör kullanıyorum senin öyle birşey yok bence canını yakma boşuna olsa hırıltı olur burnundan sesler gelir ben açtığım halde hala sümük var düşün
biz 3 e gircez cnm 6sinda.masallah cnm zeki olsun insallah bebislerimizvalla bizim kirkimiz daha cikarken tukruk baloncuk basladi bi yerde okumuştum zeki olur felan yaziyordu) dra srdum nirmal dedi bn de korktum dis mi diye ama .disi de erken cikarabilir bnce bizde 2 ayligiz
Bende gündüz uyuyor gece uyumuyor şuan sırtArıyor gözler sonuna kadar açıkAşk olsun ben gecelerin nöbetçisiyim bilmiyo musun :)
benimki şuan uyuyo ben uyumuyorum ama ben uyusam ztn hemen uyanır öyle bi gece uykusu yok çünkü.Seninki ne kadarlıktı? Gece böyle uyanınca napıyosun emzirmek dışında?Bende gündüz uyuyor gece uyumuyor şuan sırtArıyor gözler sonuna kadar açık
Bebeklerimizin arasında 2 gün var demek:) gün içinde nasıl zaman geçiriyosunuz Hep kucağındamı gündüz oturtamıyoruzda nasıl tutuyosunbiz 3 e gircez cnm 6sinda.masallah cnm zeki olsun insallah bebislerimiz
nedese benimki erken cikarcakmis gibi geliyo oyle hissediyorum.aman cok fazla huzursuzluklari olmasin da cikartirken
cnm senin de canin tatli seyler cekiyormuGeçen ay bunu çok yaşadım bende hatta yazmıştım burda akşama kadar sütüm yetmiyo diye.Sonra farkettimki yemek yemeğe vakit bulamamaktan sütüm bitiyo.Her ne kadar internette suyun sütü arttırdığı yazsada bende işlemiyo güzelce yemem lazım iştahımda var ama gündüz yapacak kalkacak halim olmuyo çoğu zaman.bizimki memede uyuyo gece ben o yüzden uyuyamıyorum yerin yatırınca kalkıyo uyumuyo.
Evet canım öyle böyle değil bi tatlı isteğim var yiyorum yiyorum bitmiyo geçmiyo o istek.Zaten yesemde hemen acıkıyorum ama çok uykum olunca uyumayı tercih ediyorum kalkamıyorum o da sütümü etkiliyo işte.Bende tekim aynen kısır yapabilirsem koyuyrum dolaba onu yiyorum gündüz yada çorba yapmışsam bi gün önceden gündüz onu ısıtıp içiyorum.Tatlı ne bulursam yiyorum aynen ekmeğe çikolata vs vscnm senin de canin tatli seyler cekiyormu
nen de tekim ac kaliyorum
ama kendimce esim evdeyken biraz vakit bulup sutlu tatli yapiyorum ya da kaiir patates salatasi vs.tarzi yapiyorum evde bebegimle tekken yiyorum emzirirken.
cok caresiz kalinca takiyorum kanguruyu o sekilde aparatif hazirliyorum.
yemek yapmak zaten cok luks oldu artik.
yogurtlu yarma corbasi kisir vs.yiyecekler sutu artiriyo.annem burdayken bol bol yarma hasalyip koymustuk buzluga.cikarip cikarip yapiyoruk 3 gun gidiyo acikinca iciyorum.vanik cok tatli cekince hazir puding yapiyorum ya da ekmege cikolata surup yoyorum.oyle uzun uzadiya tatlilar oastalar borekler malesef olmuyo.
bulgur pilavi da guzel sut yapar.ama cidden susuz da asla sut cok artmiyo illaki hem yememiz gerekiyo hem bol su icmemislz gerekiyo.ben de cay cok iciyorum 9 ay icememistim nasil icememisim diyorum
hic hem de hic oturamiyoruzBebeklerimizin arasında 2 gün var demek:) gün içinde nasıl zaman geçiriyosunuz Hep kucağındamı gündüz oturtamıyoruzda nasıl tutuyosun
bi de bimin kalburabastisini osmanoglu yas pastasini a101in cheescakeini oneririm bunlarin 1 dilimi bile bayiyo insani tatli istegini olduruyo harikalarEvet canım öyle böyle değil bi tatlı isteğim var yiyorum yiyorum bitmiyo geçmiyo o istek.Zaten yesemde hemen acıkıyorum ama çok uykum olunca uyumayı tercih ediyorum kalkamıyorum o da sütümü etkiliyo işte.Bende tekim aynen kısır yapabilirsem koyuyrum dolaba onu yiyorum gündüz yada çorba yapmışsam bi gün önceden gündüz onu ısıtıp içiyorum.Tatlı ne bulursam yiyorum aynen ekmeğe çikolata vs vs
Benimkide doğduğundan beri kollarını kapattırmadı.aynı şekilde kucakta gezmek istiyo ve asla sırtüstü yatmıyo.Bende oyuncaklar astım onları seviyo bakıyoda öyle bi rahat ediyorum arada keyfi varsa o da yoksa öylede durmuyo.Kangurumu ben bitürlü takamıyorum taksam elim yetişmiyo çıkaramıyorum iyice sıkıntı basıyo.Yenidoğan aparatıylamı kullanıyosunkanguruyu?hic hem de hic oturamiyoruz
hep kucakta hele ilk ay kucakta uyuduk hep.ne puset istedi ne kanguru.pusete az az koyup alistirdik biraz sindi 10 15 dk anca duruyo o sirada bende bseyler yemeye calisiyorum.kanguruya da alisti cok sukur evde alistirma yapa yapa.
bence aliscaklar yavas yavas dis dunyaya daha adaote olamadilar.puaete omiplikle oyuncaklar taktim mesela onlara bkiyo kendi kendine sallandiriyorum falan konuauyorum cingirak salliyorum vs.ama 10 15 dk gecsin ne yaosam durmuyo illa kucak istiyo.bi de sadece kucak istese iyi.beni gezdirin diyo.o beni bitiriyo valla.sirtim pert oluyo muzik aciyorum turluyoruz evi bizde
ywmek ywrken bi esim tiyo ben tutiyorum ben tutuyorum esim yiyo sirayla yemek yiyoruz ya da puaetinde durursa 10 15 dk da heme yiyorum akiyorum kucagima.
valla tv izetiyorum ben mecbur oyle duruyo gazi varken bazen isik dikkatini cekiyo ama yakindan bakitmiyorum.hatta artik simdi ana renkleri gorebiliyolarmis tekden peppe niloya falan izletiyorum ben biraz dinkenebilmek icin.yoksa cidden hep gezelim istiyo benkm de gucum yok o kadar koktuga bi yatirinca basiyo cigligi.altini acarken dueuyo zibinini giydirmeye baslayinca aglamaya basliyo.hele bugun saatkerce gaziyla ugrastim.benimki kanguruda uyuyo baktim olmuyo gazi cikmiyo kanguruya koydim muzik actim turladim evi muzige eslik ettim falan o sekikde uyudu.tabi ne kadar kabguruda uyusa da yerine yatirinca cigkigi basiyo illa meme olcak.ben de kabgurudan cikartinca direk yataga koymuyorum once emziriyorum uykuluyken sonra yatriyorum.ve asla ama asla sirt ustu yataniyo bacaklarini hep havaya dikiyo kollarini kaldiriyo indiriyo surekli hareket ediyo korkuyo falan.yuz ustu yatiriyorum
2.cocugum olursa evet kucakta olmasi cok guzel ama bi sure sonra o da yetmiyo beni gezdir dedigi icin benim de gucum yetmiyo sirtim cok kotu agriyo dayanamiyorum o yuzden bebegini yattigi yerden sevicem konuscam kucaga cok almicam. alicam emzirmek icin ama geri yataga yatirip o sekilde oksicam konuscam sevicem.ve de kesinlikke emzik vericem.cunku 2.cocuk llunca bu kadar vaktim bile olmicak.en azindan biraz fazla uyurum.ve de kesinlikle kundak hemen yapicam.bu bebegime yaoamadim.hep kollariji cikartmak istedi.keske hastaneden cikar cikmaz kundak yapsaydim.ama oyle sert degil alt tarafi serbest birakicam kalca cikigi olmasin diye.
bayagi uzun yazdim ben yatar bebis birazdan kalkar
Kilo alımı öyle aman aman çok değil ama çok kusuyo bide hep ishal gibi yapıyo onunda etkisi var büyük ihtimal.3.ay kontrolünde konuşucam doktorlabi de bimin kalburabastisini osmanoglu yas pastasini a101in cheescakeini oneririm bunlarin 1 dilimi bile bayiyo insani tatli istegini olduruyo harikalar
paket urunleri ben cok tuketiyorum ya cikolata biskuvi falan mecburen.
cnm uykusuzluk da sutu azaltiyomus.bence sutun azalmiyodur sana oyle geliyo olabilir uyku uyursan sutun daha iyi gelir cnm.kilo alimi iyitise yerindeyse takma kafana
Ay bende kullanmyrm dyrm kullncm hergn cocga veryrm kendme almyrmKızlar ben kendime iyi bakamadım ihmal ettim vitamini demir ilacını . Şimdi 2 haftadır kullanıyorum viranin ilacı. Benim saçlar çok kötü dökülüyorsizinkiler ne durumda.
Evet tam hamilelik öncesi gb değil iki gün sürüp bitiyor aynı tarihte olup garip bir durumlar doktora da anlatıyorum bakıyor yok birsey deyip gönderiyor artık cok bunaldım ztn 40 gün öyle gecti üstüne de sürekli bir kanama lekelenme bunaldımBen geçen ay oldum Şubat'ta aynı tarihte sadece lekelenme oldu açıkçası tedirginim tam olamadım diyebi türlü tam kanama olmadı
bence böyle daha iyi oldu. yemek konusu ayrı bebeklerimizin konusu ayrı. burda paylaşım olsaydı ikisinden biri arada kaynayıp giderdi bence.Onlarında orda canı sıkılır geri dönerler bence öyle umud ediyorum
Kabızlık yok ama azıcık gaz var. Ama daha gazlı olduğu günler bile böyle olmamistigaz ve kabızlık cok kusturuuor benim oglumu da
almanya da da öyle. ben de her yerde tüm aşıları yapıyorlar sanıyordum =) saf saf büyütmüşüm ilk kızımı =) ama bunda da değişen birşey yok yaptıramicam gücüm yetmez tüm aşıları yaptırmak. keşke gereksiz yere masraf yapacaklarına aşıları da bedava yapsalar.Kızlar Amerika’daki aşı takvimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?