- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.941
benim tam 41.'i günde dediğin gibi lohusa pedllerimi kullandım =) sanmıyorum bi anormallik olacağına. birikmiş demek ki =) ama için rahat etmezse tabii ki git görün doktoraKızlar doğumdan sonra dün ilk defa adet oldum. Ama dünden beri 20 tane ped değiştirmişimdir böyle bir kanama yok. Artık başedemeyip doğumda aldığım dependleri kullanmaya başladım. Bunu yaşayan var mı yoksa bir anormallik mi var bende. Doktora gitmeli miyim?
Canım zaten günlük 5-10 defa normalde kusan bi bebek, ama bu öyle fiskiriyo dediğimiz tarzdan bile kötü. Normalde bende hemen ters ceviririm ama bu öyle de gecmiyoCnm korkma bizimki de böyle kusuyor meme emerken boğuluyor hep ama kaldırıp sırtına vuruyorum ama çok fazla olursa yani gün içinde sürekli kusmaya başladıysa bir dr danış sen istersen
Bana doktorum krem verdi ama deneyemedim. Burda süte geciyo, kullanınca emzirmemek lazım falan diye konuşuldu. O yüzden hiç kullanmadım. Ben artık ağrısına acısına alışmışım. Tuhaf gelmiyo bana. Hamilelikten önce de vardı bende cunkuCkolatakahve bende de hemoroid var kronik bilmem kaçıncı aşamada sezeryan yapmama rağmen dikiş acımı hiç hissetmedim popo acısından deneye deneye en etkili krem procto glyvenol (umarım adını doğru yazmışımdır :) tavsiye ederim birde lokman tarzı aktarlarda ot çöp veriyor demlemeli onlarda iyi geliyor sütüde arttırıyor ben tam geçirecek bişey yıllardır bulamadım ameliyattan dA çok tırsıyorum
kan değerlerini baktırdın mı canım? benim sıkıntım yok ama benimde 2 3 gündür saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. mevsim değişikliğin den olsa gerek.Kızlar ben kendime iyi bakamadım ihmal ettim vitamini demir ilacını . Şimdi 2 haftadır kullanıyorum viranin ilacı. Benim saçlar çok kötü dökülüyorsizinkiler ne durumda.
Canım benimde kanamam çok arttı doğumdan sonra ayağa kalkmak istemiyorum. Deli gibi geliyo ayaga kalktığımda. Cok sinir bozucuKızlar doğumdan sonra dün ilk defa adet oldum. Ama dünden beri 20 tane ped değiştirmişimdir böyle bir kanama yok. Artık başedemeyip doğumda aldığım dependleri kullanmaya başladım. Bunu yaşayan var mı yoksa bir anormallik mi var bende. Doktora gitmeli miyim?
kan değerlerini baktırdın mı canım? benim sıkıntım yok ama benimde 2 3 gündür saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. mevsim değişikliğin den olsa gerek.
Aynı acı bıçak kesiği gibi ardından da kanamaBende gelende buraya yazmıştım . Afedersiniz büyük abdesti yaparken bıçak kesiği gibi acı çekiyorım . Hemoroisid olabilir diye konuştuk burada . Doğum yaptığım doktoruma gittiherhangi bir şey YÖK dedi dikişlerle ilgili değil dedi . Ben bi sıkıntı görmüyorum dedi alttan muayene etti . Basur olsa kadın Doğum doktoru anlat diye düşünüyordum ama gayet iti görünüyor deyince bilemedim doğrusu . Özakman neden acı çekiyorım bende
Canım sen evlenmeden önce mı almanyada yaşıyordun??bence böyle daha iyi oldu. yemek konusu ayrı bebeklerimizin konusu ayrı. burda paylaşım olsaydı ikisinden biri arada kaynayıp giderdi bence.
Şuan benimkide yattı ama bende sakinlik arıyorum uyuyasım gelmiyo
Haklısın canım en iyisi böylebence böyle daha iyi oldu. yemek konusu ayrı bebeklerimizin konusu ayrı. burda paylaşım olsaydı ikisinden biri arada kaynayıp giderdi bence.
evet, orda doğdum büyüdüm canım. ailem orda. kendim denizliliyim diğerleri orda, ben konya ya gelin geldim yanlızım yani =) karman çorman bi durum =)))Canım sen evlenmeden önce mı almanyada yaşıyordun??
Bayaa karışıkmış:) ama orada büyümek ne güzelevet, orda doğdum büyüdüm canım. ailem orda. kendim denizliliyim diğerleri orda, ben konya ya gelin geldim yanlızım yani =) karman çorman bi durum =)))
Hiç ihmal etmedim canım her sabah Demir ilacımı içiyorum ve 5 damla da kendim devit içiyorum hiç dökülmedi hatta sanki artıyo :) ben çok az saçlı biriyim normalde hamilelikte coştu ve gür saçı çok severim. O yüzden gözüm gibi bakıyorum vitaminlerimi hiç aksatmıyorumKızlar ben kendime iyi bakamadım ihmal ettim vitamini demir ilacını . Şimdi 2 haftadır kullanıyorum viranin ilacı. Benim saçlar çok kötü dökülüyorsizinkiler ne durumda.
Maaaalesef sezeryan suyum bittiği için almak zorunda kaldı doktor[/QUo
Hiim sezeryan ne kadar cok yayginlasti bende sezeryan oldum bebegin nabzi yavasladi sancı cekerken
Midesindeki kasılmadan ötürüdür canım bence kesinlikle bir doktora gitmelisinCanım zaten günlük 5-10 defa normalde kusan bi bebek, ama bu öyle fiskiriyo dediğimiz tarzdan bile kötü. Normalde bende hemen ters ceviririm ama bu öyle de gecmiyokuzum 1 2 dakika nefes alamiyo doğru düzgün, nefesi kesiliyo, aralarda kısık kısık aliyo
tabiiki avantajları var ama insanın memleketi gibisi yokBayaa karışıkmış:) ama orada büyümek ne güzel
valla bnde hic icmiyorum icsem iyi olacakHiç ihmal etmedim canım her sabah Demir ilacımı içiyorum ve 5 damla da kendim devit içiyorum hiç dökülmedi hatta sanki artıyo :) ben çok az saçlı biriyim normalde hamilelikte coştu ve gür saçı çok severim. O yüzden gözüm gibi bakıyorum vitaminlerimi hiç aksatmıyorum
gecen bilegim cok kotu agriyirdu kas gevsetici krem sürdüm bn .dr gecmez dediBana doktorum krem verdi ama deneyemedim. Burda süte geciyo, kullanınca emzirmemek lazım falan diye konuşuldu. O yüzden hiç kullanmadım. Ben artık ağrısına acısına alışmışım. Tuhaf gelmiyo bana. Hamilelikten önce de vardı bende cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?