2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim tam 41.'i günde dediğin gibi lohusa pedllerimi kullandım =) sanmıyorum bi anormallik olacağına. birikmiş demek ki =) ama için rahat etmezse tabii ki git görün doktora

Cnm korkma bizimki de böyle kusuyor meme emerken boğuluyor hep ama kaldırıp sırtına vuruyorum ama çok fazla olursa yani gün içinde sürekli kusmaya başladıysa bir dr danış sen istersen
Canım zaten günlük 5-10 defa normalde kusan bi bebek, ama bu öyle fiskiriyo dediğimiz tarzdan bile kötü. Normalde bende hemen ters ceviririm ama bu öyle de gecmiyo kuzum 1 2 dakika nefes alamiyo doğru düzgün, nefesi kesiliyo, aralarda kısık kısık aliyo

Bana doktorum krem verdi ama deneyemedim. Burda süte geciyo, kullanınca emzirmemek lazım falan diye konuşuldu. O yüzden hiç kullanmadım. Ben artık ağrısına acısına alışmışım. Tuhaf gelmiyo bana. Hamilelikten önce de vardı bende cunku

Kızlar ben kendime iyi bakamadım ihmal ettim vitamini demir ilacını . Şimdi 2 haftadır kullanıyorum viranin ilacı. Benim saçlar çok kötü dökülüyor sizinkiler ne durumda.
kan değerlerini baktırdın mı canım? benim sıkıntım yok ama benimde 2 3 gündür saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. mevsim değişikliğin den olsa gerek.

Canım benimde kanamam çok arttı doğumdan sonra ayağa kalkmak istemiyorum. Deli gibi geliyo ayaga kalktığımda. Cok sinir bozucu ( Doktoruma sordum normal dedi. Düzene gircek dedi.

kan değerlerini baktırdın mı canım? benim sıkıntım yok ama benimde 2 3 gündür saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. mevsim değişikliğin den olsa gerek.
Lalekiran kızlar normal bir şey bu aylarda benim ilk bebeğimdeykende olmuştu. Şimdi daha başlamadı ama ayakındır.
Doğum sonrası hormonlardaki değişim
Süt salgısını baskılamak, anne sütünün gelmesini engellemek için gebelikteki progesteron hormonu yüksek düzeyde salgılanır. Doğumdan sonra ise bu hormonun salgılanması azalır böylece süt kanalınız açılıp, bebeğinizi besleyebilecek konuma gelirsiniz. Prolaktin ve östrojen hormon seviyeleri ise emzirirken yükselip, süt salgılanmasını teşvik edip, adet döngüsünü engeller. Hormonlardaki bu dalgalanmalar baş derisini de etkiler ve emziren kadınlarda sıklıkla saç dökülmesi görülür.

Amerikan Gebelik Derneği'ne göre doğum yapan kadınların yarısında "postpartum saç dökülmesi" diye de tanımlanan gebelik sonrası saç dökülmesi ile karşılaşılır. Doğumdan yaklaşık 3 ay sonra hormonlar normal seviyesine döner ve gebelik boyunca dinlenen saçlar dökülmeye başlar. Çoğu kadında doğum sonrası yani emzirme döneminde görülen saç dökülmesi geçicidir ve 12 ay içinde geçer.

Aynı acı bıçak kesiği gibi ardından da kanama kadın Doğum göremez belki ama cerrah muayesinde hafiften popo deliğini açıp da bakıyormuş. Sıkıntı var o kesin ama ne tırtıl mı basur mu acaba. İki gündür gece zeytinyağlı pamuk koyuyorum yumuşadı biraz

Arkadaşlar merhaba ben de aralık annesiyim uzun zamandır sizi takip ediyordum fakat üye olup yazmaya çok fırsat bulamamışdım.2 yasında kızım ve bir tane de oğlum var . Bu arada vitamin takviyesi alın kızlar saçların dökülmemesi için vitamin şart.

Kızlar ben kendime iyi bakamadım ihmal ettim vitamini demir ilacını . Şimdi 2 haftadır kullanıyorum viranin ilacı. Benim saçlar çok kötü dökülüyor sizinkiler ne durumda.
Hiç ihmal etmedim canım her sabah Demir ilacımı içiyorum ve 5 damla da kendim devit içiyorum hiç dökülmedi hatta sanki artıyo :) ben çok az saçlı biriyim normalde hamilelikte coştu ve gür saçı çok severim. O yüzden gözüm gibi bakıyorum vitaminlerimi hiç aksatmıyorum

Midesindeki kasılmadan ötürüdür canım bence kesinlikle bir doktora gitmelisin

valla bnde hic icmiyorum icsem iyi olacak

Hanımlar bebeklerinizi kac kat giydiriyosunuz evin icinde ben hala kıyafetin altından ic pijama giydiriyorum ev sogukta degil 23° giydirmesemmi bacaklari usurmu diye dusunuyorum ayaklari terliyo ama

gecen bilegim cok kotu agriyirdu kas gevsetici krem sürdüm bn .dr gecmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…