2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hanımlar bebeklerinizi kac kat giydiriyosunuz evin icinde ben hala kıyafetin altından ic pijama giydiriyorum ev sogukta degil 23° giydirmesemmi bacaklari usurmu diye dusunuyorum ayaklari terliyo ama
Bizimkide 23 bazen 22de oluyo ben tek kat giydiriyorum altını.Üstünede kısa kollu yada havanın durumuna göre uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu üst.mesela bugün hava soğuk üstünde uzun kollu zıbın üstünde uzun kollu üst altında tek pijama var ama bende daha sıkı giydirsemmi diye düşünüyorum hava dengesiz fazla giydirincede bu sefer ateş basıyo çocuğa az giydirsem buz gibi oluyo

hoşgeldin canım. sen hangi ilaçları kullanıyorsun?

Hanımlar bebeklerinizi kac kat giydiriyosunuz evin icinde ben hala kıyafetin altından ic pijama giydiriyorum ev sogukta degil 23° giydirmesemmi bacaklari usurmu diye dusunuyorum ayaklari terliyo ama
isilik olmuyorsa giydir cnm bn tek kat giydiriom alta .ama uyurken kundak yapiyorum.normalde elleri ayaklari en cok ısi kaybeden yerleridir bebeklerin .

hic iki tane uzun kollu giydirmedim bn ustune.zibini hep kisa kollu giydirdim

Kızlar siz güzel alıştırmışsınız. 23 derecede ben bile üşüyorum ev en az 25 derece bizde bi ara tek kat giydirmeye alıştırmaya çalıştım evi 26 ya getirip altına tek kat alt patikli pijama üstüne askılı zıbın ve uzun kollu pijama giydirdim yok çocuk üşüyo yani yanaklar buz eller buz ayaklar buz. Çocuğun üşüdüğü ellerinden anlaşılmaz diyorlar ama ikişer kay giydirince sıcacık oluyo elleri yok dedim her bebek başka yüreğim el vermedi döndüm iki kata. Demek ki bizimki sıcak seviyor diyorum ve bu kaçıncı kıyafetiyle oynamam bir daha asla ellemicem çocuğa 2 şer kat bize tam geliyor

isilik olmuyorsa giydir cnm bn tek kat giydiriom alta .ama uyurken kundak yapiyorum.normalde elleri ayaklari en cok ısi kaybeden yerleridir bebeklerin .
Benimkininde elleri soĞuyunca ben tedirgin oluyorum ama ayşe öner di galiba okuduğum ellerinin soğuk olması normal dolaşımı daha tam bizimki gibi değil o yüzden eli baz almayın diyodu.ensesine vücuduna bakın yazıyodu.Ama bende hala aradayım yani üşümüyomu ya böyle diye

hic iki tane uzun kollu giydirmedim bn ustune.zibini hep kisa kollu giydirdim
Banyodan sonra kesin böyle giydiriyorum ama soğuk hissettiğimdede böyle yapıyorum fazla mı acaba bende düşünüyorum evin dereceside sabit kalmıyO hissedilen sıcaklık hep değişiyo ya

ben kısayollu body, iki çorap biri ince biri kalın, tulum, penye hırka ve uyku tulumu. kundak yapmıyorum bu şekilde

sen ama kundak yapmıyorsun demi veya uyku tulumu ile durmuyor demi canım? öyleyse iki kat normal canım.

Nasıl alıştırırsan öyle gider diyolar ya bide çok oynamamak lazımmış ama gün içinde birden sıcak oluyo kızıma ateş basıyo üst değiştiriyorum sonra bakıyorum üşümüş gibi geliyo bidaha giydiriyorum napıcağımı şaşırdım bende.Derecenin gösterdiği sıcaklık herzaman hissedilen sıcaklık olmuyo bazen bakıyorum 24 ama donuyoruz bazen bakıyorum 23 ama yanıyoruz

Bizden bi kat fazla giyinmeleri gerekiyosa aslında mantıken altlarının 2 kat olması lazım o zaman.Ama emerken falan hep cildi isilik oluyo yanıyo sıcaktan emmeyi bırakıp evin derecesinde kalıncada eller buz oluyo her emzirmede soyup üstünü başını her bıraktığımda giydiremiyorumki çözümü yelekte buldum biraz ama alt 2 kat yaparsam onuda sürekli soy giydir yapmam lazım o sırada üşütürmü çok karışığım ben bu konuda yaa

Aynen onlarında görevi ama gelde anlat sadece sevmek için alır ağlayınca verir dün baya kızdım artık çocuğun var seninde sorumluluğun bana yardımcı ol dedim tamam filan dedi ama bakalım yapacak mı görecem

Beb

benimki şuan uyuyo ben uyumuyorum ama ben uyusam ztn hemen uyanır öyle bi gece uykusu yok çünkü.Seninki ne kadarlıktı? Gece böyle uyanınca napıyosun emzirmek dışında?
Kızım uykuya geçince yaklaşık 15 saat kadar uyuyor aralıksız emme harici kalkmıyor bu gece uykusu oluyor diğer zamanlarda gezdiriyorum oynatıyorum emzirme sallama böyle geçiyor

Hamdolsun canım yanımızdalar evet çok haklısın ben baya sinir oluyordum uyumamasına şimdi daha sabırlıyım tahammüllüm daha çok ama en kötüsü içimden korku beni yiyip bitiriyor bazen acaba yine mi diye diye kendimi yiyiyorum rahat olmak istiyorum ama elimde değil belki zamanla düzelirim inş öyle de olur ama iki çocukla hayat daha zordur allah yardımcın olsun tek çocukla aç kalıyorum bazen iki olsa bayılırım herhalde :)

Evim sıcak ama çift kat giydiriyorum uzun kollu zıbın ayaklı pijama üstünede penye takım ayağına panduf bence üşürler çünkü hareketli değiller ve sık sık uyuyorlar uyanıyorlar biz bile 10 dk uyusak kalkınca üşüme oluyor uyanıncada yelek giydiriyorum kucağımda yeleksiz gezdirmem koltukta yatarken mutlaka penye bir battaniye atıyorum üstüne oyun halısında oynarken de ayakları dışarıda kalacak şekilde yine örtüyorum

aynen doktorlar siz ne giyiyorsanız bir kat fazlasını giydirin diyor ben tişört tayt geziyorum kızımada aynısını giydirip üstüne ince bir takım daha giydiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…