2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hanımlar bebeklerinizi kac kat giydiriyosunuz evin icinde ben hala kıyafetin altından ic pijama giydiriyorum ev sogukta degil 23° giydirmesemmi bacaklari usurmu diye dusunuyorum ayaklari terliyo ama
İçine kısa kollu çıtçıtlı body üzerine tek tulum giydiriyorum. Doğduğundan beri böyle. Evimiz 22-23-24 değişiyor gün içinde

Kızım uykuya geçince yaklaşık 15 saat kadar uyuyor aralıksız emme harici kalkmıyor bu gece uykusu oluyor diğer zamanlarda gezdiriyorum oynatıyorum emzirme sallama böyle geçiyor
Aaa baya uyuyomuş ya maşallah bizim hala düzgün gece uykumuz yok gündüz uyuyo o da emmeye kalksada o kadar uzun değil.uyurken acıktığında ağlayarak mı kalkıyo?

Bizim doktorumuz sizden bir kat fazla değil siz ne giyiyorsanız onu giydirmelisiniz dedi. Sizinle aynı şartlarda yaşamaya alışmalı dedi.

aynen doktorlar siz ne giyiyorsanız bir kat fazlasını giydirin diyor ben tişört tayt geziyorum kızımada aynısını giydirip üstüne ince bir takım daha giydiriyorum
Peki yataktan çıkınca altına ne giydirmek lazım 2 kat pijamayla yatırsamda yorganın sıcaklığı olmaz evde illaki her uyandığında 2.katı giydirsem desem emerkende sıcak basıyo.Yataktan alınca yelek giydiriyorum ama altına bişey ekstra giydirmiyodum benimki ishal gibi yapıyo burayada yazmıştım acaba üşütüyomu Çocuğum ya

Bazen oluyor canım. Ama önemsemiyorum. Doktorumuz üşüdüğünü açık olan yerlerinden değil giyinik olan yerlerinden anlayabilirsin dedi. Mesela ensesine bak dedi. Bakıyorum sıcak oluyor.
Kısa kollu üstüne tulum yada üst giydirdiğimde de ensesi sıcak oluyo ama kucağımda değilse eller buz oluyo o zaman yeterli mi bende eline göre hareket etmemek için çift kat giydirmiyodum ama tedirgin oldum şimdi

yatarken tek kat pijama giydiriyorum. Yataktan alınca iki kat pijama ve yelek yeterli oluyor.

Bizim doktorumuz sizden bir kat fazla değil siz ne giyiyorsanız onu giydirmelisiniz dedi. Sizinle aynı şartlarda yaşamaya alışmalı dedi.
sanırım yanlış anlaşıyor. bir kat daha fazla dışarıya çıkarkene olur çünkü hareket etmiyorlar ama evin için de aynı bizim gibi evet. A Angel-2018

yatarken tek kat pijama giydiriyorum. Yataktan alınca iki kat pijama ve yelek yeterli oluyor.
Bende böyle yapıym ya emzirirken sıcaklıyo diye böyle yapmıyodum ama bi deniyim bezinde farklılık görürsem anlıcamki üşütmüşüm.sen uyanınca altı 2 kat yapıyosun üste yelek ama yatarken yeleksizken kısa kollu çıtçıtlı üstüne tek kat uzun kollu öylemi?

sanırım yanlış anlaşıyor. bir kat daha fazla dışarıya çıkarkene olur çünkü hareket etmiyorlar ama evin için de aynı bizim gibi evet. A Angel-2018
Aaa ben hiç böyle düşünmemiştim tabi o da var ama ben dışarı çıkarırken çok örtüyorum evdekinden sıcak oluyo bu giyim konusunu kim açtı ben çok dertliymişim

Evet yatarken kısa kollu çıtçıtlı üstüne de tek kat uzun kollu. Benim evim çok sıcak oluyo gece doğalgazın ayarını düşürüyorum çok sıcaga da alıştırmak istemiyorum ama evde iki çocuk olunca insan evham yapıyo. Ben tshirtle geziyorum evin içinde 2 yasındaki kızıma alttan külotlu çorap üstten yelek giydiriyorum :)))) kızım yerlerde çok yatıyo

İçine kısa kollu çıtçıtlı body üzerine tek tulum giydiriyorum. Doğduğundan beri böyle. Evimiz 22-23-24 değişiyor gün içinde
Bende ilk dogdugunda oyle yapiyodum canim sonra usudugunu farkettim icerden pijama ve uzun kollu zibin giydirmeye basladim. En altta corap ustune ayakli pijama ve kiyafet

Anladim canim bende ayni yapiyorum ayakli pijamanin altindan corap giydiriyomusun ben giydirmedigimde ayaklari usuyo diye dusunuyorum

Ben kendimi baz alamıyorum evde çünkü emzirdikçe iki arada iş yapıym hallediym derken ben terliyorum bile bana hep sıcak geliyo aslında o kadarda sıcak değil tabi
Kızlar dün oğlumun 2. ay aşısı yapıldı. 3.650 gram doğdu. Su an 6.790 gram 61 cm sizce gelişimi nasıl?
maşallah canım bence baya iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…