2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar dün oğlumun 2. ay aşısı yapıldı. 3.650 gram doğdu. Su an 6.790 gram 61 cm sizce gelişimi nasıl?
Bizce maşallahı var daha ne olsun 5 marta 3 aylık olcaz bu kiloyu bekliyorum bir ay önde gidiyosunuz maasallah 60 santimdi benimkide kilonuz önde olduğu halde boylar aynı fazla fark yok.iyi bakmışsın maasallah

Kısa kollu üstüne tulum yada üst giydirdiğimde de ensesi sıcak oluyo ama kucağımda değilse eller buz oluyo o zaman yeterli mi bende eline göre hareket etmemek için çift kat giydirmiyodum ama tedirgin oldum şimdi
Doktor öyle dedi valla ben de öyle uyguluyorum cnm. Şimdiye kadar hiç hasta falan olmadı şükür. Ki biz sürekli dışarı çıkarıyoruz ve her akşam banyo yaptırıyoruz. Banyodan sonra bile tek kat giyiyor. Şapka eldiven hiç takmadık zaten.

Bizce maşallahı var daha ne olsun 5 marta 3 aylık olcaz bu kiloyu bekliyorum bir ay önde gidiyosunuz maasallah 60 santimdi benimkide kilonuz önde olduğu halde boylar aynı fazla fark yok.iyi bakmışsın maasallah
Her anne bebeğine iyi bakarr sende iyi bakiyosun canım kimi bebek cok alir kimi almaz onemli olan saglikli olmalari

Bizim evde sıcak ama kat kat bizim sıpa lahana gibi biz bi sere serpe yapıyoz bakıyozki kaka yeşerdi tekrar toparlıyorz kat kat oluyoruz kış ayı bence sıcaktan zarar gelmez.Soğuktan geldiği kadar..

Bizim evde sıcak ama kat kat bizim sıpa lahana gibi biz bi sere serpe yapıyoz bakıyozki kaka yeşerdi tekrar toparlıyorz kat kat oluyoruz kış ayı bence sıcaktan zarar gelmez.Soğuktan geldiği kadar..
Sıcaktan zarar gelmez ama sıcağa alışırsa ufak bir rüzgarda şifayı kapar:) sen yine de biraz azalt canm kıyafetlerini.

Çok güzel yapmışsın ya valla ben banyodan sonra hala şapka takıyorum halbuki hamileyken hep böyle yapmıcam diyodum kendi kendime

Her anne bebeğine iyi bakarr sende iyi bakiyosun canım kimi bebek cok alir kimi almaz onemli olan saglikli olmalari
Benim çocuk kilolu olacak die derdim yok illaki önce sağlık.Ama hep diyorum burda diş çıkarma derdi var yaza denk geliyor çok süzülüyorlar bu kilolar ozamana hazırlık idman gibi .Ben özellikle uğraşıyorum o hazırlık için.Tabiki her anne iyi bakar

Sen bu kiloyu bekliyorum diyince oyle bi algi olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…