2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de folik asit almıyordum 4 haftada anladım hemen başladım doktorumun tavsiye ettiğini tabi sen de al hemen başla çok önemli bi vitamin bebek gelişimi icin

Ben de folik asit almıyordum 4 haftada anladım hemen başladım doktorumun tavsiye ettiğini tabi sen de al hemen başla çok önemli bi vitamin bebek gelişimi icin

İnsallah canim bilmiyorum ki kendimmi baslasam doktoru mu beklesem sali günü gidicem ama ne yapsam 2 gün daha beklesemmi

İnsallah canim bilmiyorum ki kendimmi baslasam doktoru mu beklesem sali günü gidicem ama ne yapsam 2 gün daha beklesemmi
Kendin git al cnm hemen nöbetçi eczaneden çoğunun içeriği aynı ocean mummy kullanıyorum ben multivitamin içeriği de var ama 50 tl folic trio falan da alabilirsin o daha uygun folbiol diye de bitane var ama ağır diyorlar onu alma bence doktor da onlardan birini verecek

Hadi ya ben de çalışıyorum , haftaiçi mesai saatlerinde , zoruma gidiyor bu bile ... evde olmak istiyorum , senin de aşşah yardımcın olsun canım

Canım sen alttan mı göremedin

Zarari olmaz demi kendim baslamamin zaten doktorda vericek

Kardeşim rüyasında hep tombul bir erkek çocuğu görürdü sonunda oldu tombul bir oğlu

Tesekkur ederim kizlar kürtaj beni cok korkutuyor kafami rahatlatamiyorum nasil olcak bilemiyorum cok zor cok uzucu.
Ben bir kez kürtaj oldum ilk hamileligimde. Bir iğneyle bayıldım. Uyandığımda her şey olup bitmişti. En güzeli böylesi bence.ozel hastanelerde bu şekilde yapıyorlar sanırım. Çok geçmiş olsun

Maydonoz neden yemiyoruz ben bilmiyorum da

Canım şu an en önemli şey folik asit. Eczaneden bir kutu alıp kullanabilirsin. Saç dökülmen filan varsa multi vitamin tarzında hem b12 hem d vitamini hem folik asit olan haplar var, ondan da isteyebilirsin. Onun dışında yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…