- 25 Temmuz 2016
- 230
- 92
- 98
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.021
Canim valla bende aynisini yapiyorumm sanki banyodan sonra kar yagiyo cocugun ustune gibi hissediyorum. Hamileyken o ne bee niye bürüyüm cocugu ruslar dayanikli olsun diye kara yatiriyolar falan derdimm buyuk konustumÇok güzel yapmışsın ya valla ben banyodan sonra hala şapka takıyorum halbuki hamileyken hep böyle yapmıcam diyodum kendi kendime
nasıl giydiriyosun canım? yani ben ekstra kiyafet giydirmiyorum astronotunu giydiriyorum birde üstüne polar battaniye.Dışarda da bizimle aynı giydiriyorum:) asla sarıp sarmalamadım.
Normalde hemşireler iyi besleniyosa 1 kg alır diyo hep bende beslenmesi iyi diye düşünüyorum o kiloyu bekliyorum tabi.Ama az olursada sıkıntı değilSen bu kiloyu bekliyorum diyince oyle bi algi olustu
6.5 tl di sanirim cnmNe kadara almıştın canım bende bu kitaplardan istiyorum bakınıyorum bi süredir
Bizce maşallahı var daha ne olsun5 marta 3 aylık olcaz bu kiloyu bekliyorum bir ay önde gidiyosunuz maasallah 60 santimdi benimkide kilonuz önde olduğu halde boylar aynı fazla fark yok.iyi bakmışsın maasallah
Aynen canım onu anlatmak istedim bendeTesekkür ederim .Kilo kalmıyo zaten diş çıkarma döneminde hareketlenince zayıflıyorlar .
Aynen kötü kokuyor,soguk alınca gazıda kokuyor.Yeşik kaka sürekli olmuyo mesela ertesinde yapsa normal renginde oluyo.Az giydirince yeşil kaka demiştin ya az önce az giydirdiğinde sulu ve kokusu kötü mü oluyo kokusu?Didar33
Baktırdım canım normaldi. Şampuan değişikliği de yapmıştır belki ama herkes emziriyorum diye oldu diyorkan değerlerini baktırdın mı canım? benim sıkıntım yok ama benimde 2 3 gündür saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. mevsim değişikliğin den olsa gerek.
Seninki ideal canm. Ben de çok soğuklarda astronot giydiriyorum ama ben battaniye örtmüyorum. Hava çok soğuk değilse de mont giydirip bacaklarına battaniye örtüyorum.nasıl giydiriyosun canım? yani ben ekstra kiyafet giydirmiyorum astronotunu giydiriyorum birde üstüne polar battaniye.
Su gibi mi oluyo peki? Ya ben kesin çocuğumu üşütüyorum ara sıra çok kokulu yapıyo yaparken yeşil değil bezde kalınca yeşil oluyo rengi yaa kıyamam pf.Fazla giydirip deniyim.Aynen kötü kokuyor,soguk alınca gazıda kokuyor.Yeşik kaka sürekli olmuyo mesela ertesinde yapsa normal renginde oluyo.
Ben mont giydirip battaniyeyle heryerini örtüyorum abartıyorum sanırın çünkü evdekinden daha sıcak oluyo teni.Evde de tam tersi üşütüyorum sanırımSeninki ideal canm. Ben de çok soğuklarda astronot giydiriyorum ama ben battaniye örtmüyorum. Hava çok soğuk değilse de mont giydirip bacaklarına battaniye örtüyorum.
bilmiyorum canım ama ilk gebelikten sonra benim saçlarım daha fazla dökülmüştü şampuan da önemli.Baktırdım canım normaldi. Şampuan değişikliği de yapmıştır belki ama herkes emziriyorum diye oldu diyor
Ben de takmıyorum canim. Çok istesem de takamıyorum. Tutmuyor kafasında. Elleri buz gibi opuyprzama benimkinin ev içinde dahi. Eldivene de geri dönmek istemiyorum çünkü emiyor.Çok güzel yapmışsın ya valla ben banyodan sonra hala şapka takıyorum halbuki hamileyken hep böyle yapmıcam diyodum kendi kendime
1 aralık doğumluHmm anladm canim kac aylik senin bebis
Canım güzelmiş. Ben de istiyordum bunlardan.Eki Görüntüle 2240182 aliexpresten aldigim kitap geldi kizlar
Benimkide kafasını sürte sürte çıkarıyo tekrar takıyorum görürsem yoksa öyle uyuyo.Eldven artık takamayız ztn gelişimi için ama buz oluyo evetBen de takmıyorum canim. Çok istesem de takamıyorum. Tutmuyor kafasında. Elleri buz gibi opuyprzama benimkinin ev içinde dahi. Eldivene de geri dönmek istemiyorum çünkü emiyor.
Annem derki bebek anneyi tanimaya basladiginda sac dokulurmus tabi rskilerin lafi ne kadar dogru bilememBaktırdım canım normaldi. Şampuan değişikliği de yapmıştır belki ama herkes emziriyorum diye oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?