2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok güzel yapmışsın ya valla ben banyodan sonra hala şapka takıyorum halbuki hamileyken hep böyle yapmıcam diyodum kendi kendime
Canim valla bende aynisini yapiyorumm sanki banyodan sonra kar yagiyo cocugun ustune gibi hissediyorum. Hamileyken o ne bee niye bürüyüm cocugu ruslar dayanikli olsun diye kara yatiriyolar falan derdimm buyuk konustum

Bizce maşallahı var daha ne olsun 5 marta 3 aylık olcaz bu kiloyu bekliyorum bir ay önde gidiyosunuz maasallah 60 santimdi benimkide kilonuz önde olduğu halde boylar aynı fazla fark yok.iyi bakmışsın maasallah

Tesekkür ederim .Kilo kalmıyo zaten diş çıkarma döneminde hareketlenince zayıflıyorlar .

kan değerlerini baktırdın mı canım? benim sıkıntım yok ama benimde 2 3 gündür saçlarım daha fazla dökülmeye başladı. mevsim değişikliğin den olsa gerek.
Baktırdım canım normaldi. Şampuan değişikliği de yapmıştır belki ama herkes emziriyorum diye oldu diyor

nasıl giydiriyosun canım? yani ben ekstra kiyafet giydirmiyorum astronotunu giydiriyorum birde üstüne polar battaniye.
Seninki ideal canm. Ben de çok soğuklarda astronot giydiriyorum ama ben battaniye örtmüyorum. Hava çok soğuk değilse de mont giydirip bacaklarına battaniye örtüyorum.

Aynen kötü kokuyor,soguk alınca gazıda kokuyor.Yeşik kaka sürekli olmuyo mesela ertesinde yapsa normal renginde oluyo.
Su gibi mi oluyo peki? Ya ben kesin çocuğumu üşütüyorum ara sıra çok kokulu yapıyo yaparken yeşil değil bezde kalınca yeşil oluyo rengi yaa kıyamam pf.Fazla giydirip deniyim.

Seninki ideal canm. Ben de çok soğuklarda astronot giydiriyorum ama ben battaniye örtmüyorum. Hava çok soğuk değilse de mont giydirip bacaklarına battaniye örtüyorum.
Ben mont giydirip battaniyeyle heryerini örtüyorum abartıyorum sanırın çünkü evdekinden daha sıcak oluyo teni.Evde de tam tersi üşütüyorum sanırım

Çok güzel yapmışsın ya valla ben banyodan sonra hala şapka takıyorum halbuki hamileyken hep böyle yapmıcam diyodum kendi kendime
Ben de takmıyorum canim. Çok istesem de takamıyorum. Tutmuyor kafasında. Elleri buz gibi opuyprzama benimkinin ev içinde dahi. Eldivene de geri dönmek istemiyorum çünkü emiyor.

Ben de takmıyorum canim. Çok istesem de takamıyorum. Tutmuyor kafasında. Elleri buz gibi opuyprzama benimkinin ev içinde dahi. Eldivene de geri dönmek istemiyorum çünkü emiyor.
Benimkide kafasını sürte sürte çıkarıyo tekrar takıyorum görürsem yoksa öyle uyuyo.Eldven artık takamayız ztn gelişimi için ama buz oluyo evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…